Vizitator Postat Ianuarie 24, 2008 Partajează Postat Ianuarie 24, 2008 am manualul tehnic format pdf pt pickupuri nissan d21-d22 dar e 90MB zipat. unde pot sa-l uploadez pe aici? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Ianuarie 24, 2008 Partajează Postat Ianuarie 24, 2008 Re: manual nissan pickup d21-d22 am manualul tehnic format pdf pt pickupuri nissan d21-d22 dar e 90MB zipat. unde pot sa-l uploadez pe aici? ******************************************************************** Undeva pe aici : http://www.club4x4.ro/viewforum.php?f=4 ... 63949ade80 , ar fi perfect !... :roll: 8) :grin: Multumim !... :h5 :c Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Ianuarie 24, 2008 Partajează Postat Ianuarie 24, 2008 pai da dar cum uploadez 90MB ? ca numa lasa numa 200kb aici pe forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 24, 2008 Partajează Postat Ianuarie 24, 2008 pai da dar cum uploadez 90MB ? ca numa lasa numa 200kb aici pe forum. Nu se poate direct pe forum. Ar trebui sa ajunga cumva in posesia mea si il pun eu pe server si pun link-ul aici. sau poate ne ajuta catagsm sa il uploadezi pe serverul lui. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valissan Postat Ianuarie 25, 2008 Partajează Postat Ianuarie 25, 2008 Ca sa le trimiteti de la unul la celalalt incercati http://www.transfer.ro . Problema e ca nu raman acolo decat maxim 10 zile, in rest e ok, foarte simplu de folosit si rapid. Puteti urca pana la 1GB. Tico BMW 525d Mercedes 412 Terrano2 2.7 TD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 25, 2008 Partajează Postat Ianuarie 25, 2008 Ca sa le trimiteti de la unul la celalalt incercati http://www.transfer.ro . Problema e ca nu raman acolo decat maxim 10 zile, in rest e ok, foarte simplu de folosit si rapid. Puteti urca pana la 1GB. Il iau eu de acolo si il pun la mine pe server unde ramane permanent. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Ianuarie 25, 2008 Partajează Postat Ianuarie 25, 2008 l-am bagat acolo pe transfer.ro http://www.transfer.ro/storage/d22-39981.zip inafara de pdf-uri contine un program in care bagi VIN si iti spune ce versiune de pdf e buna pt modelu tau ca sa nu cauti prin toate pdf-urile la plezneala. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 25, 2008 Partajează Postat Ianuarie 25, 2008 l-am bagat acolo pe transfer.ro http://www.transfer.ro/storage/d22-39981.zip inafara de pdf-uri contine un program in care bagi VIN si iti spune ce versiune de pdf e buna pt modelu tau ca sa nu cauti prin toate pdf-urile la plezneala. L-am luat eu deja de acolo si o sa il pun pe serverul meu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Ianuarie 25, 2008 Partajează Postat Ianuarie 25, 2008 il dau si eu jos acum. Multumim! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 25, 2008 Partajează Postat Ianuarie 25, 2008 http://www.maxoffroad.ro/manualeservice ... 22/d22.zip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Ianuarie 26, 2008 Partajează Postat Ianuarie 26, 2008 Multumimmmmm mult!!!!! Chiar este interesant!!! :hi :c Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Februarie 3, 2008 Partajează Postat Februarie 3, 2008 tovarasi, poate e vreunul mai dibaci ca mine - cred ca l-am rasfoit pe tot si nu am reusit sa aflu codurile de la bucsele de la prinderea caroseriei pe sasiu. Trebuie sa le schimb. Cum se zice bucsa in engleza? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SFX Postat Februarie 4, 2008 Partajează Postat Februarie 4, 2008 bucsa-(electrica)hub, jack, (hidraulica) socket, (auto) bush, bushing, insert,liner, mechanical sleeve, muff, nut,pap, sleeve, bushed bearing, (bucsa a bielei) conecting-rod bushing, small end bush. Navara sau Rubicon? Asta e intrebarea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Februarie 4, 2008 Partajează Postat Februarie 4, 2008 merci adrian. cam asta aflasem si eu - ca se zice in vreo 10 feluri :-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
7MEDIA1 Postat Octombrie 8, 2011 Partajează Postat Octombrie 8, 2011 Re: manual nissan pickup d21-d22 Am cautrat pe siturile indicate mai sus si nu am reusit sa gasesc,poate ma poate ajuta cineva cu manualel si pe mine,am un Navara 2.5 DI din 2005, achizitionat recent Va multumesc mult. :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cornel4x4 Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Re: manual nissan pickup d21-d22 Va rog care puteti sa mai postati manualul de d21 , pe site-ul lui maxoffroad nu mai este si am enorma nevoie de el sau trimiteti la cornelkick @gmail.com, Sunt cu masina (d21 1993) pe chituci si nu stiu cum sa-i scot planetarele pe fata fara sa stric ceva. Va multumesc daca ma puteti ajuta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Re: manual nissan pickup d21-d22 Va rog care puteti sa mai postati manualul de d21 , pe site-ul lui maxoffroad nu mai este si am enorma nevoie de el sau trimiteti la cornelkick @gmail.com, Sunt cu masina (d21 1993) pe chituci si nu stiu cum sa-i scot planetarele pe fata fara sa stric ceva. Va multumesc daca ma puteti ajuta. 1. Ai citit regulamentul forumului? Nu. Primul tau post trebuie sa fie la Prezentarea membrilor: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41601-Topic-de-prezentare-a-membrilor/page64 2. Ai dat intai o cautare pe forum ca sa vezi daca exista informatia? Iarasi nu. Uite aici manualul: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?67056-Manual-de-service-Nissan-Navara-D22 :rules Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cornel4x4 Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Re: manual nissan pickup d21-d22 1. Ai dreptate n-am citit regulamentul.MEA CULPA. Totusi, in apararea mea: -cautasem pe o gramada de site-uri deja fara succces. - net-ul merge cu 128 kbs , sunt la tara undeva,deocamdata, merg cu zapp mobile si mi-am depasit pragul de 20 Gb de 2 zile iar noul abonament intra in seara asta la 12:00 cu viteza de 3,5 Mb -in concluzie, de abia incarca o pagina , ca sa mai deschid si altele ce nu ma interesau......... -SI VINE IARNA IAR EU INCA SUNT LA TARA CU MASINA PE CHITUCI:banana 2. Multumesc foarte mult dar eu caut manual de Pick-Up MD21 93-94 nu Navara D22 deci nu ma acuza ca n-am cautat. Am descarcat si manualul de Navara (a durat 2 ore) si nu este aceeasi masina, asemanatoare dar diferita in multe chestii esentiale(ex: repartitor frana , etrier) oricum, multumesc iarasi. Intre timp am primit un mail de la altcineva care spune ca il are si ma poate ajuta, asa ca astept...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AlexandruL Postat Decembrie 12, 2015 Partajează Postat Decembrie 12, 2015 (editat) Re: manual nissan pickup d21-d22 Va rog daca se poate sa ma ajutati cu manualul de utilizare pentru Nissan Pikcup King Cab 4x4 MD21 an 1996-1997. Multumesc mult! Editat Decembrie 12, 2015 de AlexandruL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cornel4x4 Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Re: manual nissan pickup d21-d22 Ti-am scris PM cu nr meu de tel. Da-mi un sms si apoi te sun eu.Am ajuns in tara pe 24 noaptea, asa ca nu te supara de intarziere.Te ajut cu manualul asa cum am fost ajutat si eu cand am avut nevoie. Multumesc :cl . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate