Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

releu incarcare Pajero Classic

pasek

Postări Recomandate

stimati colegi, am un Pajero Classic 2.5 din 2002; mi s-a bulit alternatorul si in urma testelor mecanicul mi-a spus ca releul de incarcare nu mai functioneaza... el nu a gasit releu de schimb. Ce sfaturi imi dati: se poate repara? pot gasi unul nou ? gasesc second?

va rog ajutati-ma !

Editat de Tavi D.
modificare titlu
In rest we are the best!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: releu incarcare

Releul de incarcare e in interiorul alternatorului. Zii electricianului, sa puna unul extern de dacie. Nu-i tocmai bine, dar decat fara incarcare, te mai tarai putin cu el asa, pana gasesti un alternator bun, la pret civilizat.

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Multumesc Klez.

Nu imi place sa fac improvizatii. Inteleg ca nu gasesc releu nou, deci o sa iau alternatorul cu totul...

sa iau nou la 200 coco sau second la 100?

multumesc inca o data

In rest we are the best!
Link spre comentariu

pai de ce sa nu gasesti releu de incarcare?

cu talonul in mana te duci la o firma de piese auto serioasa si iti face comanda si in cateva zile se aduce. daca nu la reprezentanta si ti-l aduc pe original dar e ceva mai scump.

nu face improvizatii cu releu de dacie decat in cazuri extreme.

Link spre comentariu

Sunt o firma destul de buna,mai produc compresoare de AC,motore stergatoare de parbriz.Unele produse ale lor vin ca prima echipare la Mercedes si Peugeot si sunt ceva mai subtiri la pret.

Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare