Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intrebari despre LJ70

suzimm

Postări Recomandate

vreau sa trec de la categoria musca(samurai) la super grea(lj70)..as vrea sa stiu de la posesorii de lj70 urmatoarele lucruri

1.comparativ cu samuraiul este o masina mai greu de intretinut?,,,ma refer la sursa de piese, pretul lor, consumabile

2.tabla e superioara calitativ fata de samurai?

3.consumul in exploatare onroad depaseste 10 %?( ma refer strict la motorina)

va multumesc anticipat!

audi a4b8
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: as dori o parere

Singur ai spus-o: treci la categoria grea.

Raspunsul pentru cele trei intrebari e unul singur: DA:banana

Pe de alta parte si satisfactia este cu totul alta: priceless...:ha:

GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road

GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4

www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro

razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851

Link spre comentariu

Re: Intrebari despre LJ70

1.Nu este o masina care se strica foarte usor mai ales daca nu faci offroad extrem cu ea, piesele nu sunt foarte scumpe si se gasesc.

2. Cu tabla au in general probleme la pasajele aripilor spate la LJ70 si la pasajele aripilor spate, rama parbriz si rame usi spate la varianta LJ73(cabrio).

3. Consumul cu rotile standard este sub 10% in mod normal , doar in oras trece de 11-12%.

Nu este categoria grea, ci doar mijlocie. :grin:

Link spre comentariu

Acolo este o medie intre mers urban, extraurban si offroad. Am venit cu LJ70 din Germania cu consum 10%, anvelope 235/85R16, viteza 100-120km/h.

Eu la mers pe autostrada 120(minim) am scos 11% cu at-uri pr 31.(motorul de 2.4),iat in tara pe drum de 500 km cu viteza normala de croaziera permisa de soselele noastre 9-10%

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Gandesti f bine! Puneti planurile in aplicare pt ca lj70 este o super masina. In ce priveste consumul ei, variaza de la o motorizare la alta si de cauciucurile folosite. Un motor diesel de 2,5, cu pompa in parametri buni de functionare, cu mt-uri de 33x12,5x15, bfg profil km2, consuma 14-16 litri in oras si 11-12 afara(variaza foarte mult consumul;in functie de regimul de exploatare). Timp de 6 luni am mers cu bfg-uri km2, 31x10,5x15, si chiar daca pare incredibil ce-ti spun, consumul era mai mare cu cca1,5-2litri/100 de km...

TOYOTA LJ 70

BMW 528I

Pieptul sus, privirea in fata (in4) si mergem tot inainte! :jp1

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare