razvanmoto Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Salut baieti va prezint una bucata feroza putin modificata . Are roti 31 / 10,50 / 15 , body lift de 4 cm , aripi fata decupate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: Feroza mea Arata bine cu rotile astea. Banuiesc ca ai umblat si la barile de torsiune. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanmoto Postat Martie 16, 2011 Autor Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: Feroza mea nu am umblat deocamdata , doar roti si body lift , vad pe parcurs dupa cateva iesiri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: Feroza mea Cum duce rotile astea? Banuiesc ca o folosesti mai mult pentru off-road. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanmoto Postat Martie 16, 2011 Autor Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: Feroza mea se comporta excelent :grin: hai sa vezi :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosaro Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 Re: Feroza mea I-mi place din ce in ce mai mult Feroza :br,si daca nu atinge nicaieri la hopuri nu cred ca e cazul sa o mai inalti.Transmisia rezista sigur,daca si ambreiajul tine cand s-o mai inmuia asfaltul este intradevar super masinuta.Daca ai facut singur decupaj la aripi,felicitari,eu nu am observat nimic.Ai sau ai avut instalatie gpl pe ea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanmoto Postat Martie 17, 2011 Autor Partajează Postat Martie 17, 2011 Re: Feroza mea am instalatie gpl merg numai pe gaz , trage excelent , azi am bagat-o la treaba , pacat ca nu ati vazut-o , este foarte inalta pt o feroza , trece cu usurinta peste obstacole. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosaro Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 Re: Feroza mea La varsta mea nu mai vad asa departe dar cu un pic de sansa poate o vad mai de aproape in vara asta.Mi-ar placea tare mult sa ajung prin zona cateva zile,ca nu-i rost de plictiseala acolo.Pe gaz cat crezi ca,consuma?Simti vreo diferenta fata de benzina? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanmoto Postat Martie 17, 2011 Autor Partajează Postat Martie 17, 2011 Re: Feroza mea pai bag gaz de 50 ron ( cam 18 l )si fac vreo 150 km din care 120- 130 off road ( la mai multe iesiri) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: Feroza mea Salut baieti va prezint una bucata feroza putin modificata . Are roti 31 / 10,50 / 15 , body lift de 4 cm , aripi fata decupate. jantele de unde le-ai luat sau asa ai luat masina echipata.is cu et neg? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanmoto Postat Martie 23, 2011 Autor Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Feroza mea asa am luat-o Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Feroza mea jantele de unde le-ai luat sau asa ai luat masina echipata.is cu et neg? jantele sunt 6j sau 7 j? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanmoto Postat Martie 23, 2011 Autor Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Feroza mea jantele sunt 6j sau 7 j? spre rusinea mea habar nu am dar maine ma uit si-ti spun exact. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanmoto Postat Martie 24, 2011 Autor Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Feroza mea Jantele sunt 8 j cu et -20 , sunt jante modulare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 26, 2011 Partajează Postat Martie 26, 2011 Re: Feroza mea Vrei sa o vinzi? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat Aprilie 8, 2011 Partajează Postat Aprilie 8, 2011 Re: Feroza mea Vrei sa o vinzi? Da ce vrei baghy sa faci colectie ? :ha: Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Aprilie 8, 2011 Partajează Postat Aprilie 8, 2011 Re: Feroza mea Da ce vrei baghy sa faci colectie ? :ha: Am doua, nu mai cumpar alta. O vazusem pe autovit cand am pus intrebarea. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanmoto Postat Aprilie 9, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2011 Re: Feroza mea Am avut o tentativa , nevoie mare de bani , am rezolvat prob. financiara si drept urmare nu se mai vinde.:banana:banana:banana:banana:banana:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Aprilie 9, 2011 Partajează Postat Aprilie 9, 2011 Re: Feroza mea Ma bucur pentru tine si pentru masina. Abia astept sa o vad. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanmoto Postat Aprilie 9, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2011 Re: Feroza mea Pai hai- fa o inscriere mica si daca o sa vii te astept cu englezoaica , o bagam la arat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate