STODA Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 Baieti,va rog sa ma ajutati.Am un Mitsubishi de 2800 cm 1995 si nu stiu unde are filtrul de polen.Ma poate ajuta cineva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 Re: Filtru polen Ma indoiesc sa aiba, dar asteapta si raspunsul celor care au masina ca a ta. Al meu V60 din 2002 nu are... [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 Re: Filtru polen Nici eu nu am la 3.0 V6 din 93... www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 Re: Filtru polen Eu la 2.8 din 1996 nu am filtru de polen! Sigur nici a ta nu are! Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Darius Postat Martie 18, 2011 Partajează Postat Martie 18, 2011 Re: Filtru polen Nu are filtru de polen, cel putin nu am auzit de vreuna pana acum care sa aiba. Al meu 2,8 din 1996 nu are filtru de polen, desi ar fi fost bun... "Umblati cu bine!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flyer Postat Martie 18, 2011 Partajează Postat Martie 18, 2011 Re: Filtru polen Au ceva cei de la Mitsubishi impotriva filtrelor de polen? Nici L200 din 2008 nu are filtru de polen? De ce oare ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Martie 18, 2011 Partajează Postat Martie 18, 2011 Re: Filtru polen Se stie ca filtrele de AC care nu sunt schimbate sau curatate la timp sunt un focar de bacterii, virusi, etc., o sursa sigura de provocare de alergii si alte minuni de genul asta. Sa fie pentru asta? Japonezii daca sunt un pic raciti ies pe strada cu masca sa nu raspandeasca virusii... [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Martie 18, 2011 Partajează Postat Martie 18, 2011 Re: Filtru polen Eu am! Sau cel putin asa mi-a zis mecanicul. Mi se misca bordul in partea stanga (englezoaica) si m-am dus la service sa mai strang cate un surub. Au demontat torpedoul si in spatele lui au dat de filtru. Ciudatenia este ca nu am AC... Vorbesc de V6-le din semnatura. Cauta-l si tu acolo si da-ne de stire :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unlimited Postat Martie 18, 2011 Partajează Postat Martie 18, 2011 Re: Filtru polen si io care chiar vroiam sa intreb acelasi lucru unde se afla filtru de polen in pajero 3.2 :ha: , dar japonezi astia :uameni Pajero 3.2 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
STODA Postat Martie 19, 2011 Autor Partajează Postat Martie 19, 2011 Re: Filtru polen Eu am! Sau cel putin asa mi-a zis mecanicul. Mi se misca bordul in partea stanga (englezoaica) si m-am dus la service sa mai strang cate un surub. Au demontat torpedoul si in spatele lui au dat de filtru. Ciudatenia este ca nu am AC... Vorbesc de V6-le din semnatura. Cauta-l si tu acolo si da-ne de stire :h5 O sa demontez si eu torpedoul sa ma uit mai bine,dar pana acum am incercat sa ma uit cu o lanterna in spatele lui unde si credeam ca este,in fata ventilatorului,dar nu l-am vazut.Ms la toata lumea pt raspunsuri si....voi reveni cu ....surpriza:al Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
balacenoiu Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: Filtru polen Nu au filtru de polen Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
STODA Postat Martie 20, 2011 Autor Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: Filtru polen Dupa cum mai spuneau si alti colegi...nici urma de filtru. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutt daniel Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Re: Mitsubishi, 2800 cc, 1995 - are filtru polen ? A mea are un filtru pentru spate pe stalpul din dreapta. Era aproape infundat, dar fiind asemanator cu cel de la aerele pentru casa l-am spalat si totul e ok. Pentru fata inca nu am descoperit unde este, dar sigur trebuie sa fie ceva asemanator, lavabil.:wink: Hyundai Terracan 2.9crdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mitsu Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Re: Mitsubishi, 2800 cc, 1995 - are filtru polen ? veirificati in spatele torpedoului,unele modele vin cu filtru de polen iar altele vin fara dar in zona unde trb sa intre filtrul o sa vedeti ca este punctata si trb decupata si intra filtrul,cel putin la L 200 2010 asa este,la pajero 3.2 sigur are filtru sau optiune sa ii pui verficati partea din spatele torpedoului Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
STODA Postat Martie 30, 2011 Autor Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: Mitsubishi, 2800 cc, 1995 - are filtru polen ? A mea are un filtru pentru spate pe stalpul din dreapta. Era aproape infundat, dar fiind asemanator cu cel de la aerele pentru casa l-am spalat si totul e ok. Pentru fata inca nu am descoperit unde este, dar sigur trebuie sa fie ceva asemanator, lavabil.:wink: Sigur nu este un radiator de racire pt clima spate?Ai clima separat pentru spate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bitapopescu Postat Aprilie 5, 2011 Partajează Postat Aprilie 5, 2011 Re: Mitsubishi, 2800 cc, 1995 - are filtru polen ? al meu tot din 95 nu are ,din ce stiu eu au pus doar din 2008 filtru . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teolino4x4 Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Re: Mitsubishi, 2800 cc, 1995 - are filtru polen ? Cand dau pe AC primele 2 sec. vine un miros de imbacsit. Ma gandesca ca e de la filtru de "polen" ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
korben Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 Re: Mitsubishi, 2800 cc, 1995 - are filtru polen ? la mitsu meu 2.8 din '96 ... dupa seria de sasiu mi-a aparut ca am filtru de polen...! in schimb, in spatele torpedoului nu am gasit nici o urma de asa ceva. pare ca ar fi trebuit sa fie loc de filtru, dar nu este. colegul care spunea ca trebuie ceva decupat acolo chiar m-a facut curios. stima. ______ P38-2.5 & PAJERO-2.5 > VS < MAN-8.163 ________ ...azi am derapat un pic ...... oare maine va fi altfel ?!? :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
myrelbr Postat Mai 25, 2016 Partajează Postat Mai 25, 2016 Re: Mitsubishi, 2800 cc, 1995 - are filtru polen ? Daca mai intereseaza pe cineva: Pajero 1993 am filtru polen in spatele Have a brake,Have a Pajero. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Mai 25, 2016 Partajează Postat Mai 25, 2016 Re: Mitsubishi, 2800 cc, 1995 - are filtru polen ? E super daca il ai in spatele, aiurea era sa il ai in fata Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
myrelbr Postat Mai 25, 2016 Partajează Postat Mai 25, 2016 Re: Mitsubishi, 2800 cc, 1995 - are filtru polen ? :ha::ha: > In spatele torpedoului < mersi ca mi-ai atras atentia. Have a brake,Have a Pajero. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate