geo samurai Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 salutare! am o problema cu macaraua de geam partea stanga ,in sensul ca, coboara geamul singur, doar din greutatea acestuia. ce-i pot face pt al repara, ca alta mai greu de gasit. multumiri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Re: macara geam Desfa usa. Daca s-au dus dintii aia e Pa. Ori cumperi alta. Ori adaptezi alta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Re: macara geam am eu macara de geam dreapta detalii PM sau tel 0744621055 tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geo samurai Postat Martie 19, 2011 Autor Partajează Postat Martie 19, 2011 Re: macara geam :tkblavestein, dar eu am nevoie de stanga( ai de stanga ? ). am dat jos macaraua si nu are nici un dinte tocit sau lipsa, de asta nu inteleg ce ar putea sa impiedice buna functionare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Re: macara geam Era cablu ok? Se vede ceva uzat? Nu inteleg ce are? L-ai probat fara fata de usa? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Re: macara geam cred ca am si de stanga ,trebuie sa caut,daca iti trebuie te rog sa ma suni luni in jur de ora 11 tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geo samurai Postat Martie 20, 2011 Autor Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: macara geam am dat macaraua jos, am desfacut si cele trei nituri , am verificat si in interior: are un arc mare un suport cu o rotita dintata si un arc mai mic, atat doar. nu este nimic rupt sau tocit in interior Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kokane Postat Aprilie 9, 2011 Partajează Postat Aprilie 9, 2011 Re: macara geam am dat macaraua jos, am desfacut si cele trei nituri , am verificat si in interior: are un arc mare un suport cu o rotita dintata si un arc mai mic, atat doar. nu este nimic rupt sau tocit in interior eu am alta problema cu geamul din stanga la vitara. urca si coboara al naibii de greu. la un mom dat parca se agata in cauciuc. geam dreapta merge super excelent doar ca...butonul nu face contact cum trebuie...e ca dracu' pana la urma ai rezolvat? trebuie sa desfac si eu si sa ma uit la macara/geam/ansamblu. cred ca voi umple cu spray cu ulei wd40... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geo samurai Postat Aprilie 9, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2011 Re: macara geam nu am rezolvat problema si nici banii nu ma prea ajuta ca luam una buna Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionica77 Postat Aprilie 9, 2011 Partajează Postat Aprilie 9, 2011 Re: macara geam nu am rezolvat problema si nici banii nu ma prea ajuta ca luam una buna suna-ma luni 0767090545 si te rezolv eu de o macara partea stanga gratis platesti doar transportul prin fan curier. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geo samurai Postat Aprilie 11, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Re: macara geam se pare ca pe criza asta inca mai gasim persoane darnice gen ,,suzuk" si multi alti colegi de :cl care stiu ce inseamna colegialitatea si lucrul in echipa. :tk sunt dator:x. multa sanatate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate