Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Posesori Lada Niva Iasi

geologu79

Postări Recomandate

Salut pe toata lumea! As dori sa aflu cam cati posesori de Niva sunt in Iasi deoarece am de gand sa achizitionez in viitorul foarte apropiat o Lada Niva second-hand desigur. Mi-ar placea ceva sfaturi de la dansii in privinta servicesurilor la care merg dansii in Iasi, plus posibile viitoare intalniri Niva in Iasi.
Fara 4x4 acu'
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Posesori Lada Niva Iasi

se pare ca sunt singurul din iasi cu niva ce cutreiera forumul, desi in iasi sunt vreo doua rusoaice

:lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva
Link spre comentariu

Salut pe toata lumea! As dori sa aflu cam cati posesori de Niva sunt in Iasi deoarece am de gand sa achizitionez in viitorul foarte apropiat o Lada Niva second-hand desigur. Mi-ar placea ceva sfaturi de la dansii in privinta servicesurilor la care merg dansii in Iasi, plus posibile viitoare intalniri Niva in Iasi.

Din cite stiam pe vremuri dealerul de Lada in Iasi era Sermecomul,tot timpul pe acolo era plin de Nive.In prezent nu mai stiu, vecinii mei cu rusoaice prefera sa le repare in curte.In afara de Dan Chiperi(apropo poate ne zarim cindva) care haladuie pe aici singuratec:ha::ha: toti proprietarii de Nive vare ii stiu sunt sariti de 50 de ani asa ca mai greu cu intilnirile cred.

Link spre comentariu

poi pune mana si cumpara o natasa..si ai sa vezi cati sunt "leat" cu tine...asta e primul pas....intai cumperi dupa aceea intrebi...nu conteaza ca sunt sa nu din iasi....posesorii de nive sunt multi,mai rasfoieste forumul si ai sa descoperi ca unii oameni din comunitatea asta :cl au cateva masini de diferite marci pt off-road...spor la achizitionare..!

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu

Salut!

Dan Chiperi, poate ne inatalnim inainte si dupa ce voi achizitiona o Natasha pt mine.

GrandVitara- ce sa-i faci? daca numai tinerii posesori de Niva sunt pe forum, o sa ma multumesc numai cu 1 sau 2 forumisti detinatori de Lada sa mai schimb o vorba sau 2 la o bere la terasa, ca si asa vine vremea frumoasa:x

Land Niva Luci: cum o sa am Ladita o voi prezenta pe forum. Am vazut ca sunt ceva posesori de Lada pe forum, dar ma intrebam cati or fi din Iasi. Sper sa achizitionez o Niva in mintile ei. Multumesc de urare!

Fara 4x4 acu'
Link spre comentariu

telefonul meu e 0742 805 356. Grandvitara poate iesim intr-un weekend si ii prezint si niva colegului. Apropo, nimeni dintre cunoscuti nu prea au fost de acord cu mine cand am luat niva :ha:. Dar de cand am luato am imbolnavit pe vreo 2 prieteni.:wink:

:lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva
Link spre comentariu

Salut!

Dan Chiperi, poate ne inatalnim inainte si dupa ce voi achizitiona o Natasha pt mine.

GrandVitara- ce sa-i faci? daca numai tinerii posesori de Niva sunt pe forum, o sa ma multumesc numai cu 1 sau 2 forumisti detinatori de Lada sa mai schimb o vorba sau 2 la o bere la terasa, ca si asa vine vremea frumoasa:x

Land Niva Luci: cum o sa am Ladita o voi prezenta pe forum. Am vazut ca sunt ceva posesori de Lada pe forum, dar ma intrebam cati or fi din Iasi. Sper sa achizitionez o Niva in mintile ei. Multumesc de urare!

:alcum vrei niva si vrei sa ai timp si de bere la terasa?

:ha:nu ne primesc aia in combinezoane acolo ca le murdarim scaunele de ulei :ha:

VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare