davema Postat Martie 18, 2011 Partajează Postat Martie 18, 2011 (editat) Astazi in fata portii mele am vazut pe dracu impielitzat! Un DUSTER DE POLITIE! http://www.informatiiauto.ro/dacia-duster-de-politie-primele-detalii-si-fotografii-sid6717.html Numere de AG cu radar cu de toate (fara simexuri) Faza tare a fost ca oprise o masina de la jandarmerie si ii facea proces verbal aluia de la volan ca nu purta centura de siguranta!:al Chiar nu credeam ca se fac intre ei!!!!:br Editat Martie 18, 2011 de davema p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Martie 18, 2011 Partajează Postat Martie 18, 2011 Re: Duster .........POLITIA! Militia s-a...dotat!:wr Acum au masini de teren! :ha::ha::ha: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Martie 18, 2011 Partajează Postat Martie 18, 2011 Re: Duster .........POLITIA! Chiar nu credeam ca se fac intre ei!!!!:br -Razbunare........maine poimaine jandarmi salta alti politai corupti....s.a.s.m.d. Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unlimited Postat Martie 18, 2011 Partajează Postat Martie 18, 2011 Re: Duster .........POLITIA! tare asta , dar io imi aduc aminte de http://www.clubfiat.ro/forum/index.php/topic/11671-bmw-pentru-politia-romana/ :ha: Pajero 3.2 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Re: Duster .........POLITIA! io cred ca astia vor sa controleze traficul si pe forestiere, in curand... am pus-o! :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 (editat) Re: Duster .........POLITIA! :tr:bravosper sa nu fie nevoie sa iau la sufa vre-o unul:ha::ha::ha: Editat Martie 19, 2011 de cobrra Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate