gigi_naste Postat Martie 18, 2011 Partajează Postat Martie 18, 2011 cum afara sa incalzit si bucsile de la bascule au inceput sa dea semne de oboseala ma gandeam ca daca tot le schimb sa pun unele de poliuretan am auzit ca se potrivesc cele de mk1 astept sfaturile voastre Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Re: bucsi poliuretan galloper Da,se potrivesc cele de MK I. Eu as pune de cauciuc daca as fii in locul tau. Originale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi_naste Postat Martie 20, 2011 Autor Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: bucsi poliuretan galloper sicele originale se gasesc greu am gasit pe un sait toate bucsile inclusiv pentru spate la 300euro si cred ca pret calitate bun mai astept parerile voastre cam intro saptamana tre sa ma hotarasc ca sa incalzit afara si tre sa le scimb pe cele de iarna si sa bag 33 ca stau degeaba Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianmario Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: bucsi poliuretan galloper Salut. Da-mi si mie PM cu saitul respectiv. Multumesc. Dau o bere ....la nisip! Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stand intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner. (Winston Churchill) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: bucsi poliuretan galloper sicele originale se gasesc greu am gasit pe un sait toate bucsile inclusiv pentru spate la 300euro si cred ca pret calitate bun mai astept parerile voastre cam intro saptamana tre sa ma hotarasc ca sa incalzit afara si tre sa le scimb pe cele de iarna si sa bag 33 ca stau degeaba La 300euro,n-as mai sta pe ganduri. Totusi,alea originale au tinut 10-11 ani. P.S. Am facut proba cu 33-uri simex,trebuie sa scoti aparatorile de noroi pe fata si sa tai 2 cm din buza interioara (sus) a overfenderelor spate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi_naste Postat Martie 27, 2011 Autor Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: bucsi poliuretan galloper cu intarziere am citit mes. tau dar ti-am trimis pm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate