Dudas Adrian Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 sunt indecis ce masina sa aleg ma intereseaza modele incepand cu 2006 2007,ce probleme au care merita mai bine raportat pret/calitate.banuiesc ca exista destui posesori pentru ambele masini sau cunascatori in domeniu dati-mi si mie un sfat.ce am aflat pana acum e faptu ca navara ar avea probleme cu ambreiajul si ca ar avea consumul mai mare decat L200,si ca L200 chit ca are mai putini cai se descurca destul de bine,adevarat?nu vreau sa folosesc masina pentru off road(pt aia e bun samurai-ul :wink:). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danutlupu Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Re: Navara vs L200 Dintre cele doua cea mai buna alegere este Hilux indiferent pt ce iti trebuie. danutlupu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sleek Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Re: Navara vs L200 Fara offroad si strict intre cele doua eu as alege Navara. Are bena mai mare, motor puternic, si spatiu interior mai generos. Ambreiaju' ala cred ca depinde si de talpa:). Poate prinzi una cu blocant spate ... din cate stiu se fac si cu asa ceva. La l200 am auzit si de planetare si arcuri de foi rupte... iarasi depinde si de stilul de condus. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dudas Adrian Postat Martie 20, 2011 Autor Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: Navara vs L200 da exista navara cu blocant spate,asta am si cautat.legat de consum ce parere aveti ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: Navara vs L200 Navara pe linga problemele cu ambreiajul are probleme si cu motorul si asta nu mai tine de condus cum zice colegu' mai sus. Da o cautare aici pe forum ca s-a discutat si sunt cativa colegi care au avut problema cu motoru' si au fost nevoiti sa-l schimbe. Si eu as alege tot Hilux dintre cele doua :grin: Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sleek Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: Navara vs L200 Navara pe linga problemele cu ambreiajul are probleme si cu motorul si asta nu mai tine de condus cum zice colegu' mai sus. Da o cautare aici pe forum ca s-a discutat si sunt cativa colegi care au avut problema cu motoru' si au fost nevoiti sa-l schimbe. Si eu as alege tot Hilux dintre cele doua :grin: D22 Pickup (Navara) e cu problema la motor... o serie limitata, si s-au facut pana in 2004. Din 2008 i zice NP300, aceeasi masina cu motor mai bun:grin: Ce cauta Adrian cred ca e D40 Navara din 2005 incoace. La astea nu am auzit de probleme in serie la motor. Oricum si eu as alege Hilux dintre cele doua:):dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: Navara vs L200 Eu stiu vreo 2 Navara pe la noi , cu probleme serioase la motor .... intre cele 2 as alege L200 ... sau ... poate te gandesti la un Ford Ranger , l am vazut (probat) atat pe sosele cat si in teren destul de greu ... o parere f buna si foarte impresionat am ramas . :h5 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
navara Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: Navara vs L200 Daca vrei masina de sosea recomand navara.consum mic spatiu mai mare in interior ! despre probleme e cu dus intors am cu a mea 120 000 km vreo 30% cu platforma grea si nu am avut probleme cu ambreiajul.in schimb daca pui roti mai mari te lasa rulmentii fata care sunt foarte scumpi in exces de 500e buc.intr-o alta ordine de idei pe un prieten cu l200 din 2007la costat intretinerea vreo doi ani 6000 euro (planetare ,chiloasa,chip putere).am vazut si hilux de 3l cu 25000 km la bord care a papat un litru de ulei la 1200 km. deci parerile sunt impartite toate sunt costisitoare si scumpe la intretinere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dudas Adrian Postat Martie 20, 2011 Autor Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: Navara vs L200 deci da eu caut o masina din 2006 2007 nu mai veche,problemele e clar ca difera de la masina la masina...chiar de aceea am deschis acest topic...roti mai mari nu ii pun,nu vreau sa modific masina pt off road,imi trebe ceva cu bena si ceva dupa care sa pot agata remorca,am vrut sa fie ceva mai mare si 4x4 deceea m-am orientat spre navara si l200,fiind si accesibile ca pret...hilux varianta in 4 usi care ma intereseaza e ceva mai scumpa ca navara si l200 deceea am renuntat sa mai caut toyota.daca mai aveti pareri scrie-ti:tk, deocamdata caut masina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: Navara vs L200 Subscriu la Ranger, si mie mi-a placut cum se comporta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unlimited Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: Navara vs L200 ai cautat la masini "americane" ? ford F-150 , F250 , Dodge ? Pajero 3.2 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate