IulianMelinteanu Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 In data de 25 - 27 martie 2011 o intalnire prieteneasca prin muntii Vrancei , cu trasee si bautura pe masura , locatia : http://www.turistinfo.ro/lepsa/cazare-lepsa/vila_potcoava-c49317.html organizarea : se face cheta si cumparam la comun tot ce ne trebuieste bautura doua micuri dejun si doua cine trasee : sambata Gresu -Poiana sarata , traseu cu dificultate medie . cheltuieli estimative : 65 lei camera /noapte (tarifele sunt afisate pe situl pensiunii) . Mancarea+bautura estimativ ca si cheltuieli undeva pe la 100 lei de fiecare pereche . socoteala se face la sfarsit cu chitanta in mana (doar e o intalnire prieteneasca ) in prezent mai sunt 3 - 4 camere disponibile . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Re: iesire 25-27 martie Lepsa -Vrancea Prietenii la nevoie se cunosc ! Pregateste sufa ....:) :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Martie 19, 2011 Autor Partajează Postat Martie 19, 2011 Re: iesire 25-27 martie Lepsa -Vrancea Prietenii la nevoie se cunosc ! Pregateste sufa ....:) am pregatit pentru tine special , bidoanele ... de apa pentru Saw ..... vinul e la sticle Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgem Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: iesire 25-27 martie Lepsa -Vrancea de la buzau trei echipaje Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduRUK Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Re: iesire 25-27 martie Lepsa -Vrancea pai duminica nu se merge pe nicaieri ??? din pacate pt mine sambata sunt ocupat toata ziua, dar speram sa ma alatur si eu duminica pe traseu........ Daca te lasi de femei, baut si de fumat nu inseamna ca vei trai mai mult, ci doar timpul va trece mult mai greu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: iesire 25-27 martie Lepsa -Vrancea Ne-am intors...a fost foarte diversificata actiunea - am vizitat 3 judete, am prins zapada, soare, noroi, zapada, ninsoare... asteptam cu interes pozele martor... Multumim organizatorului pentru initiativa si efortul depus si nu in ultimul rand participantilor ! :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: iesire 25-27 martie Lepsa -Vrancea sa va fie de mine.:br filme, poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgem Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 Re: iesire 25-27 martie Lepsa -Vrancea multumin organizatorilor pentru invitatie. trasee si peisaje foarte frumoase:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 Re: iesire 25-27 martie Lepsa -Vrancea haideti cu pozici sa vada si cei care nu au putut onora invitatia:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Martie 29, 2011 Autor Partajează Postat Martie 29, 2011 (editat) Re: iesire 25-27 martie Lepsa -Vrancea fara suparare .... "dar nu-s poze" .... asa am votat ce i care am fost ! Asta fiind un raspuns la acest site :x :sr Editat Martie 29, 2011 de IulianMelinteanu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduRUK Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: iesire 25-27 martie Lepsa -Vrancea Felicitari organizatorului, si la mai multe iesiri, la care sa vin si eu...... Daca te lasi de femei, baut si de fumat nu inseamna ca vei trai mai mult, ci doar timpul va trece mult mai greu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: iesire 25-27 martie Lepsa -Vrancea Nu inteleg de ce nu vrei sa pui poze pe acest "site"....ca doar asta e "chintesenta".....:wink: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate