mackie Postat Ianuarie 25, 2008 Partajează Postat Ianuarie 25, 2008 Nu stiu daca aici ar trebui sa postez, dar asta este. Ce masina de afara, ar merita sa imi iau intre 10-12000 euro. si sa fie cu cel putin euro2. masina o sa fie in principiu una de tura, dar vreau sa o modific incet, incat sa o transform in ceva de offroad mai calumea.??? :tr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 25, 2008 Partajează Postat Ianuarie 25, 2008 patrol y61 scurt 97-99 cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Ianuarie 26, 2008 Partajează Postat Ianuarie 26, 2008 poi depinde de tine, ce vrei sa-ti iei! toyota, nissan, defender,mitsubishi...scurt lung!? sunt o mie de variante... :tr PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Ianuarie 26, 2008 Partajează Postat Ianuarie 26, 2008 cu 12 mii in mana as baga rate la ul l200 nou ....:)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Ianuarie 26, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2008 nu stiu pe mine ma tenteaza un discovery 2. ce ziceti?? ii mai ok un y61? sau un l200? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Ianuarie 26, 2008 Partajează Postat Ianuarie 26, 2008 nu stiu pe mine ma tenteaza un discovery 2. ce ziceti?? ii mai ok un y61? sau un l200? incearca si compara datele tehnice la masinile stok, si raportat la pret /an de fabricatie si fiabilitate poti face o alegere buna ...bafta... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Ianuarie 26, 2008 Partajează Postat Ianuarie 26, 2008 Re: ce masina merita??? Nu stiu daca aici ar trebui sa postez, dar asta este. Ce masina de afara, ar merita sa imi iau intre 10-12000 euro. si sa fie cu cel putin euro2. masina o sa fie in principiu una de tura, dar vreau sa o modific incet, incat sa o transform in ceva de offroad mai calumea.??? :tr Mitsubishi Pajero 2 pana in 2000,,dar scurt cu 3 usi,,!! Ieftin la achizitie,,,atentie sa fie cu blocant spate 100%,,,!! Dupa care poti modifica la ea,,,no limits!!,,,benzina obligatoriu,,,dasca vrei sa mergi si on road mult,,pui gpl si esi mai ieftin ca un diesel...!! satisfactie garantata...,,,!! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Ianuarie 26, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2008 Re: ce masina merita??? Nu stiu daca aici ar trebui sa postez, dar asta este. Ce masina de afara, ar merita sa imi iau intre 10-12000 euro. si sa fie cu cel putin euro2. masina o sa fie in principiu una de tura, dar vreau sa o modific incet, incat sa o transform in ceva de offroad mai calumea.??? :tr Mitsubishi Pajero 2 pana in 2000,,dar scurt cu 3 usi,,!! Ieftin la achizitie,,,atentie sa fie cu blocant spate 100%,,,!! Dupa care poti modifica la ea,,,no limits!!,,,benzina obligatoriu,,,dasca vrei sa mergi si on road mult,,pui gpl si esi mai ieftin ca un diesel...!! satisfactie garantata...,,,!! de ce benzina?? diesen nu merge? am avut o masina deja pe gpl cu motor de 3,2l si mi so parut de kkt, nu mai tragea masina, consuma mult, mirosea a gaz zici ca car buteli de aragaz, si in plus la 3000cc cat e inpozitul?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Ianuarie 26, 2008 Partajează Postat Ianuarie 26, 2008 merge cel de 2,8 125 cp,,dar benzina-i mult mai placuta,,ai si cuplu jos si ai si cacao sus in ture!! impozit nu stiu in RO pt ca a mea o tin cu nr de Germania(am o firma acolo). Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Ianuarie 26, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2008 pai asta e faza, daca mai dau vreo 20 de mil pe impozit si inca vreo 10 pe asigurare, nu prea mai merita. si diesel-ul nu merge bine? are cineva si nu e multumit de el??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Ianuarie 26, 2008 Partajează Postat Ianuarie 26, 2008 mere f bine,,,!!! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Ianuarie 26, 2008 Partajează Postat Ianuarie 26, 2008 poi daca o ti pe germania e super atunci!! de ce nu te bagi la o toyota hdj 80?! sau un patrol gr y61 eu personal dintre astea 2 as alege.... :tr PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Ianuarie 26, 2008 Partajează Postat Ianuarie 26, 2008 pepi, hai sa inmatriculam masinile pe firma ta din germania! cat iei comision, mai putin decat guvernantii nostri? :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Ianuarie 27, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2008 pepi, hai sa inmatriculam masinile pe firma ta din germania! cat iei comision, mai putin decat guvernantii nostri? :twisted: ar fi o treaba, si cand se supara pe noi ne lasa cu ochi in soare :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate