codrut23 Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 am fost intr-o iesire in bula vaturarita.......greu de tot....si mi s-a aprins martorul de la motor (check engine) ..stie cineva de la ce este??? nu prea mai trage motorul..........zic eu... va multumesc pt. ajutor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady.p Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: probleme....... De obicei la Daihatsu se aprinde check engine ,il poti reseta scotand una din borne ,iar cu faza ca nu trage nu stiu ce sa zic trebuie sa o pui pe tester este cel mai sigur .... Ori gasim un drum, ori facem unul ...:lr :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: probleme....... daca sa aprins becul si nu mai trage...probabil ca motorul deja e bulit cand se aprinde becul, recomandarea orcarui mecanic este OPRESTE MOTORUL IMEDIAT becul acela este pentru a te avertiza ca nu mai ai presiune la ulei... si deci nu ai ungere daca e senzorul numai... nu e problema, dar daca e pompa, sau mai rau, un cuzinet dus sau un lagar la vibrochen sau cate si mai cate cauze pot fi (inclusiv ulei insuficient) ... si ai mai mers asa cu el, treaba e clara...alt motor este un caz clar de #cine nu casca ochii casca punga# sau #domnia si prostia se plateste# forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
codrut23 Postat Martie 21, 2011 Autor Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: probleme....... sa zic ca am rezolvat....se pare ca era de la blocul electric de la injectie.......am curatat sigurantele si gata s-a stins........poate scap mai usor soimu'..multumesc oricum...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: probleme....... Bine ca ai rezolvat-o! Dar nu era mai bine sa o rezolvi si nu mai postai genul asta: probleme...... incepator pr(?) sau ambreiaj? Topicuri deschise, asa, sa ce? Doar curiozitatea ma face sa mai ma uit ca altfel........ Sper sa nu te deranjeze , dar vezi cum posteaza altii si ce informatii dau! Sa auzim de bine! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate