crt82sil Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Ma bate gandul sa-mi pun blocanti pe vitara. Am citit numaistiupeunde ca se potriveste puntea spate de samurai, care are blocanti, pe vitara. Ce parere aveti? An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: Punte spate de samurai pe vitara? blocantul original de samurai este un banc,adica un caca pisu,daca vrei blocant pe vitara ai 2 variante: 1 sudezi satelitii si ai un blocant spate permanent(asta daca folosesti masina numai in padure ) 2 blocant ARB cu compresor si ai rezolvat 2 probleme,atat blocant cat si umflarea rotilor tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: Punte spate de samurai pe vitara? La vitara exista 2 tipuri de blocante ARB, pentru 10 si 12 bolt. De obicei masinile pana in '93 inclusiv au 10 bolt, dar nu este o regula. Din pacate o sa observi ca la vitara un blocant nu face cine stie ce. Cel putin nu merita 1000+ Euro. Evident, din umilul meu punct de vedere. 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Martie 22, 2011 Autor Partajează Postat Martie 22, 2011 Re: Punte spate de samurai pe vitara? Tot nu am inteles daca se potriveste sau nu puntea de samurai pe vitara. De ce sa nu merite roly blocanti la vitara? Mai ales la ea merita sa ai fiind o masina usoara. An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Re: Punte spate de samurai pe vitara? Din cauza faptului ca "unii" au primit cadou, l au montat, l au incercat si cand am vazut ce si cum l am dat jos si l am vandut. Sincer nu stiu de ce la unii cu masini grele functioneaza asa bine iar la vitara diferenta a fost infima. Poate daca esti cu un piciorus in aer... Sa vezi tu cum te chinui sa astupi gaura din diferential pe unde iesea furtunasul de cupru:ha: 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Punte spate de samurai pe vitara? pui blocant fara furtunas:ha::ha: fara compresor care tine blocat diful spate full time,si decupleaza la viraje mai mari de 45 grade merita toti banii,este pe un sistem de arcuri suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Punte spate de samurai pe vitara? puntea de samurai cu blocant din fabrica este mai scurta fata de puntea de vitara,plus ca trebuie sudat talerii pt arcuri ,prinderea telescoapelor,deci in concluzie nu merita suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Punte spate de samurai pe vitara? dupa ce m am d at cu vitara tot campionatul trecut la open, pot sa ti spun ca : - blocantul face toti banii - pina si blocantul pe fata face toti banii .... cu conditia sa stii unde si cit sa l folosesti daca vrei sa 'abuzezi' de ea pe coclauri, mai bine te ai gandi la niste punti de toyota .... cu ceva mai multe modificari, dar cu rezultate muuuult mai bune Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White_vyper Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Re: Punte spate de samurai pe vitara? pui blocant fara furtunas:ha::ha: fara compresor care tine blocat diful spate full time,si decupleaza la viraje mai mari de 45 grade merita toti banii,este pe un sistem de arcuri Buna as dori si eu sa stiu despre ce e vb mai precis. Eu intetionez sa cumpar un pajero scurt din 95 97 dar cum nu am noroc si alea bune sau vandut cred ca o sa trec pe vitara din 92 O seara buna si scuze de deranj... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Mai 13, 2011 Partajează Postat Mai 13, 2011 Re: Punte spate de samurai pe vitara? Diferenta intre Pajero si Vitara este semnificativa. Daca vrei offroad soft pana la mediu, mergi cu incredere pe vitara 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi dma Postat Mai 14, 2011 Partajează Postat Mai 14, 2011 Re: Punte spate de samurai pe vitara? ca tot veni vb la mine cand ma mai inpotmolesc pe undeva mai patesc cami decupleaza spatele de tot, sau decupleaza numa o roata de obicei cea pe care nu mai e greutate, si e cam naspa dar ca sa testez toate astea ce ar trebui sa fac sa suspend rotile ,pe rand sa vad ce si cum (mentionez vitara an 94 stock cu 16 valve):tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 Re: Punte spate de samurai pe vitara? ca tot veni vb la mine cand ma mai inpotmolesc pe undeva mai patesc cami decupleaza spatele de tot, sau decupleaza numa o roata de obicei cea pe care nu mai e greutate, si e cam naspa dar ca sa testez toate astea ce ar trebui sa fac sa suspend rotile ,pe rand sa vad ce si cum (mentionez vitara an 94 stock cu 16 valve):tk esti cel mai tare de pe aici adi. cred ca vitara ta e unicat. eu nu am reusit sa decuplez spatele decat atunci cand am dat cardanul jos. iar in ceea ce priveste decuplatul unei singure roti la mine se intampla exact invers: cea care e in aer ramane cuplata iar cealalta nu se misca (mentionez ca eu am vitara an 95 stock cu 8 valve, pe carburator) ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uzi Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 Re: Punte spate de samurai pe vitara? ca tot veni vb la mine cand ma mai inpotmolesc pe undeva mai patesc cami decupleaza spatele de tot, sau decupleaza numa o roata de obicei cea pe care nu mai e greutate, si e cam naspa dar ca sa testez toate astea ce ar trebui sa fac sa suspend rotile ,pe rand sa vad ce si cum (mentionez vitara an 94 stock cu 16 valve):tk Interesant sa-ti decupleze spatele de tot vazi sa nu ai cumva probleme la cutia de transfer Cei ce simpt a offroad-ului chemare pe asfalt sunt vesnic pierduti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADI Postat Mai 29, 2011 Partajează Postat Mai 29, 2011 Re: Punte spate de samurai pe vitara? Diferenta intre Pajero si Vitara este semnificativa. Daca vrei offroad soft pana la mediu, mergi cu incredere pe vitara Dar o punte spate de shogun pe vitara nu ar merge? Are blocant serios si e indestructibila pe vitara. vitara softop '97(de vanzare): :dr2 ->:cort ->:fh woo cielo '96(de vanzare) craysler voyager 2.4 benzinar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Mai 30, 2011 Partajează Postat Mai 30, 2011 Re: Punte spate de samurai pe vitara? Puntea spate de vitara este mai sanatoasa decat cea de samurai, din cauza aia am vazut punte de vitara pe samurai iar invers nu. Bataie de cap si munca inutila. Cumperi http://www.central4wd.com/inventorydetail.aspx?page=id%7C6613;folder%7C5521 si ai un auto(de)blocant ieftin. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADI Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 Re: Punte spate de samurai pe vitara? Dar o punte spate de shogun pe vitara nu ar merge? Are blocant serios si e indestructibila pe vitara. Deci ce parere aveti? vitara softop '97(de vanzare): :dr2 ->:cort ->:fh woo cielo '96(de vanzare) craysler voyager 2.4 benzinar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Iunie 3, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2011 Re: Punte spate de samurai pe vitara? reformulez intrebarea din titlu: puntea de la ce masina cu blocanti se potriveste pe spate la vitara fara prea multe modificari sau batai de cap? sau e mai simplu sa sudez satelitii? An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Iunie 3, 2011 Partajează Postat Iunie 3, 2011 Re: Punte spate de samurai pe vitara? Nimic nu se potriveste fara modificari, in plus mai trebuie sa gasesti puntea cu cu diferentialul avand acelasi raport. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Iunie 4, 2011 Partajează Postat Iunie 4, 2011 Re: Punte spate de samurai pe vitara? reformulez intrebarea din titlu: puntea de la ce masina cu blocanti se potriveste pe spate la vitara fara prea multe modificari sau batai de cap? sau e mai simplu sa sudez satelitii? cumper un blocant de spate de vitara si nu mai tre sa cauti de la nici o masina,si se rezolva situatia in juma de zi de lucru,plus niste beri pe caldura aceasta suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Iunie 9, 2011 Partajează Postat Iunie 9, 2011 Re: Punte spate de samurai pe vitara? Si aici, parerea mea, sa il asculti pe Adam. Vorbeste mai in detaliu cu el. Eu cu Adam nu ne cunoastem personal( asta ca sa nu crezi ca ii fac reclama). Am comunicat cu el telefonic. Dar m-a convins ca stie ce vorbeste. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Punte spate de samurai pe vitara? Puntea spate de vitara este mai sanatoasa decat cea de samurai, din cauza aia am vazut punte de vitara pe samurai iar invers nu. Bataie de cap si munca inutila. Cumperi http://www.central4wd.com/inventorydetail.aspx?page=id%7C6613;folder%7C5521 si ai un auto(de)blocant ieftin. Lock-Right Locker e solutia acestui topic, intrucat nu presupune modificari ale puntii de vitara si este la indemana. si eu am ales aceasta solutie insa nu am avut timp sa il instalez, insa in teren face toti banii iar pe asfalt ma voi obisnui, sper... ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Punte spate de samurai pe vitara? Lock-Right Locker e solutia acestui topic, intrucat nu presupune modificari ale puntii de vitara si este la indemana. si eu am ales aceasta solutie insa nu am avut timp sa il instalez, insa in teren face toti banii iar pe asfalt ma voi obisnui, sper... Si-a comandat deja blocant. Asteptam impresii dupa montare si folosire. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate