Forte Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Ce software pentru proiectare road-book folositi? Eu am gasit: http://rbeditor.valleyfield.se/en/index.php Pare OK! Recomandati un alt soft? Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 (editat) Re: Ce software pentru proiectare road-book folositi? Eu am studiat RB Editor, era o discutie mai veche, dar a compilat Astral.:wink: Programul e bun pentru RB rally. Are posibilitati limitate de desen. La rally sunt norme FIA. In offroad, la alta viteza, ai nevoie de detalii de orientare pe care in program nu le poti face. http://img217.imageshack.us/img217/6749/rb1y.jpg http://img846.imageshack.us/img846/9707/rb2.jpg Singurul avantaj al programului este ca insumeaza partialele la total dar asta o poate rezolva un cunoscator de MExcel cu un sablon. Cel mai bun soft cred ca e desenatul cu manuta. Editat Martie 22, 2011 de stane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Martie 22, 2011 Autor Partajează Postat Martie 22, 2011 Re: Ce software pentru proiectare road-book folositi? Pai initial desenezi la mana si apoi incerci in masura in care te ajuta programul sa folosesti desene predefinite! Apoi completezi la manuta! Multumesc mult! P.S. Cel desenat la mana ... arata super! Bravo! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdancta Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Ce software pentru proiectare road-book folositi? Forte, ne pregatim de traseul spre Chilia, cumva?! :al Everything will be ok in the end... If it's not ok, it's not the end! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Martie 23, 2011 Autor Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Ce software pentru proiectare road-book folositi? Forte, ne pregatim de traseul spre Chilia, cumva?! :al Nu ... pregatim un traseu pe aici pe langa casa ... o sa fie surpriza ... si sper sa nu gasiti iesirea din traseu! :ha: Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdancta Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Ce software pentru proiectare road-book folositi? Ce om rau si neomenos! :uameni Ca sa fii sigur ca nu gasim iesirea, da-ne gps-ul tau!!! :ha: Everything will be ok in the end... If it's not ok, it's not the end! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Ce software pentru proiectare road-book folositi? Forte....da-l din mina,este mult mai ok asa,merge mai repede si poti sa-l ajustezi rapid la verificare.....softul nu are si nu o sa aiba niciodata atitea variante cite poti avea tu. Bafta. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Ce software pentru proiectare road-book folositi? Din mana iese cel mai bine. Ptr masurarea/verificarea distantelor e bine sa folosesti un terratrip cu sonda pe cardan/ cutie in detrimentul celor electronice sau a kilometrajului. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Ce software pentru proiectare road-book folositi? Pentru cei care vor numai sa se joace, pana la achizitionarea unui tripmaster, pot incerca odometrele de pe GPS.Uite unu simplu: http://img502.imageshack.us/img502/6483/miotrip.jpg Are si Ozi dar e mai greu de utilizat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Martie 24, 2011 Autor Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Ce software pentru proiectare road-book folositi? Tripmaster nu am pe masina ... si nici nu imi pun ca nu am dorinte ascunse de a participa la concursuri, ci doar la prietenesti! Masina este in mile ... asa ca singura varianta ramane GPS-ul meu, Garmin 60CSx! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Ce software pentru proiectare road-book folositi? Tripmaster nu am pe masina ... si nici nu imi pun ca nu am dorinte ascunse de a participa la concursuri, ci doar la prietenesti! Masina este in mile ... asa ca singura varianta ramane GPS-ul meu, Garmin 60CSx! Spor la treaba si incearca sa faci poza/desenul cat mai explicita. most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate