mirciulica Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Nissan-isti, hai sa ne dam.............. Nu-s eu in masura sa-mi dau cu pararea aici, dar o voi face. Initiativa lui Don Luigi mi se pare misto. Nu mi se pare misto cand aceasta initiativa devine prilej de mistocareala sau intepaturi. Va propun sa luati topicul ca atare, pentru ce a fost creat, anume, instigarea propietarilor de nissan la o competitie. Topicuri de genul " a mea e mai mare" nu cred ca-s constructive. Nici ca discutie si nici ca exemplu pentru astia mai mici, ca mine spre exemplu. Citez un coleg de pe forum " cea mai buna masina este cea pe care o ai " Nu exista masina perfecta, buna la toate... Sper sa ma fi facut bine inteles. Respecte tuturor. :h5 Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Nissan-isti, hai sa ne dam.............. Si va rog sa nu ma enervati, ca daca ma enervati, ma inscriu si eu cu GAz-ul meu si va umilesc pe toti. Chiar daca merge-n 3, da cu ulei peste tot ( numa prin volan nu da )consuma 100%, directia e muci, instalatia electrica e varza, n-are nici un blocant, si troliu este o chinga de tir, pierde lichidul de racire, si are scaunul rupt. Plecaciuni D-lor. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Nissan-isti, hai sa ne dam.............. hi,hi,hi....vad ca, unde se strang doi sau mai multi patrolisti ...iese un petit scandal. Unde este scandal...este si morala . Unde este morala...tusti, si yonutzozauru'.... ce reaku' mai baieti, nu era mai bine fara moralist??? trebuia neaparat sa-l scoateti din hibernare... sau poate ca revenea oricum, inevitabil si ciclic, in viata noastra... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Nissan-isti, hai sa ne dam.............. hi,hi,hi....vad ca, unde se strang doi sau mai multi patrolisti ...iese un petit scandal. Unde este scandal...este si morala . Unde este morala...tusti, si yonutzozauru'.... ce reaku' mai baieti, nu era mai bine fara moralist??? trebuia neaparat sa-l scoateti din hibernare... sau poate ca revenea oricum, inevitabil si ciclic, in viata noastra... :ha::ha::ha: semaca esti un deliciu. mai baga. semnat: mary poppins :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Nissan-isti, hai sa ne dam.............. astia-s ca nemtii cum se aduna trei....cum se jura pe steag :grin: fur Nissan und Vaterland....Sieg Heil :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Nissan-isti, hai sa ne dam.............. @semaca Ma bagai acilea la cerere ... vezi vreo 4-5 posturi mai sus ... Va las sa va dixtrati in continuare ... :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Nissan-isti, hai sa ne dam.............. o sa-i fur semintele lu Goganu si va astept pe toti ...indiferent de marca....la sosire sa vedem atunci ce mai comentati (marius) @marius.....halim impreuna semintele sa nu te plictisesti :e.....daca indicatoru la apa sta bine nu scapi de mine :2dr...... on topic : bafta la concurs Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian Postat Mai 1, 2011 Partajează Postat Mai 1, 2011 Re: Nissan-isti, hai sa ne dam.............. Salut! eu as incerca sa vad ce poate masina, asa... testata de mine sunt multumit de ea.Nu am fost niciodata la vreun concurs si sincer as vrea sa incerc,ma intereseaza cand este concursul si care sunt conditiile pentru inscriere si la tipul de masina unde m-as putea inscrie? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evgheny Postat Mai 1, 2011 Partajează Postat Mai 1, 2011 Re: Nissan-isti, hai sa ne dam.............. stimati domni nissanisti... Dupa cum stiti concursul organizat de BGS MOTORSPORT s-a terminat, dar n-am vazut vreo unul din cei care se proclama iubitori ai acestei marci aici in topicul cu pricina ( nici macar pe initiatorul lui ) sa apere culorile acestei marci. Nimic rusinos dealtfel.....dar dupa atatea pagini de lobby mi se parea corect ca macar unul dintre dvs sa fiti macar prezent, daca nu pe podium. Altfel....viata e pustiu....nu? Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 2, 2011 Autor Partajează Postat Mai 2, 2011 Re: Nissan-isti, hai sa ne dam.............. stimati domni nissanisti... Dupa cum stiti concursul organizat de BGS MOTORSPORT s-a terminat, dar n-am vazut vreo unul din cei care se proclama iubitori ai acestei marci aici in topicul cu pricina ( nici macar pe initiatorul lui ) sa apere culorile acestei marci. Nimic rusinos dealtfel.....dar dupa atatea pagini de lobby mi se parea corect ca macar unul dintre dvs sa fiti macar prezent, daca nu pe podium. Altfel....viata e pustiu....nu? Alo ....Domnu ! Daca nu ai vazut pilotul Nissan-ului Patrol Y61 - pe podium , pe locul 1 de la Trial STD (dl Mariuc Gabi) si pe pilotul ANDI Visoiu pe podium loc 2 clasa EXTREM (Nissan Patrol Y60)...........cred ca ai o problema oftalmologica majora..... In ceea ce priveste "initiatorul", el putea fi vazut prin CP-uri , avand calitatea de membru al echipei de organizare. Oricum, iti multumesc pt grija aratata fata de marca ce, unii....... o indragim! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate