Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

DEZMORTIRE...Duminica 27 martie TABLA BUTII!

davema

Postări Recomandate

• Răspunsuri 86
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: DEZMORTIRE...Duminica 27 martie TABLA BUTII!

Daca nu sunt indiscret..cum a ajuns Tibone pe burta ?

ia aruncat zapada un pic spatele masinii in dreapta si cand a dat cu spatele la furat 'peisajul' dar l-am recuperat fara probleme :h5

• LJ 7O

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

Sambata trecuta (19.03.2011)am incercat si eu dinspre maneciu sa urc dar s-a dovedit a fi misiune imposibila, asa cum i-am transmis si lui @davema. Imi pare rau ca nu am fost disponibil duminica, sigur ma alaturam incercarii voastre cu abordarea dinspre cerasu....

Rasfoind topicul vostru cred ca e clar pentru mai multa lume un lucru: fara troliu si un cauciuc mai rasarit poti veni in zona doar vara.

Daihatsu Feroza 1.6 - 1994

Renault Clio 1.5 dci - 2005 de vanzare

Ford Mondeo 1.8 Tdci - 2007

"Daca doar ai sti cat de frumoasa este tara mea!" - Nicolae Grigorescu

Link spre comentariu

@THX 1.5L de tuica este la noi.

Ce facem cu ea?:hl

THX a ramas la @nessum tzuica aceea de 5 ani! Ce facem cu ea?

Nici nu stiu ce ati putea face cu ea .....are doar 5 ani iar voi nu sunteti pedofili. Daca va place ,sa o beti sanatosi Joi seara :h5. Asta stiti ce inseamna da? Data viitoare o da-ti voi - tuica.

Lasand gluma deoparte Duminica a fost super. Imi pare rau ca vremea a fost nasola in special spre sfarsit.Mi-ar fi placut sa merg cu voi la gratar . Cu mare placere alta data .

Stiu ca si acum am fost luat la mishto de unii ca am renuntat la urcare da, in conditiile date eu spun ca ne se ajungea decat din troliu in troliu.

Parerea mea personala este ca decizia de a ne intoarce a fost una inteleapta. La 15 masini care nu erau toate f echipate ( inclusiv eu ) era destul de greu de continuat. Dupa cum s-a vazut chiar si masinile f pregatite au intampinat dificultati.

Si pentru cei care vin sa se dea ,atunci cand sunt si femei si copii in masina, bine ar fi sa nu mai acapareze statiile cu bagami-as si faceami-as....Astea in 22...Sanatate.

Corect punctat ! Atata timp cat limbajul este limitat comunicarea cu ceilalti este dificila.

Ma bucur ca v-am cunoscut personal ( va stiam de pe forumuri ) si sper sa ne revedem cat de curand.

Rgds

THX

LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr

LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare

Link spre comentariu

THX a ramas la @nessum tzuica aceea de 5 ani! Ce facem cu ea?

Nici nu stiu ce ati putea face cu ea .....are doar 5 ani iar voi nu sunteti pedofili. Daca va place ,sa o beti sanatosi Joi seara :h5. Asta stiti ce inseamna da? Data viitoare o da-ti voi - tuica.

Lasand gluma deoparte Duminica a fost super. Imi pare rau ca vremea a fost nasola in special spre sfarsit.Mi-ar fi placut sa merg cu voi la gratar . Cu mare placere alta data .

Stiu ca si acum am fost luat la mishto de unii ca am renuntat la urcare da, in conditiile date eu spun ca ne se ajungea decat din troliu in troliu.

Parerea mea personala este ca decizia de a ne intoarce a fost una inteleapta. La 15 masini care nu erau toate f echipate ( inclusiv eu ) era destul de greu de continuat. Dupa cum s-a vazut chiar si masinile f pregatite au intampinat dificultati.

Si pentru cei care vin sa se dea ,atunci cand sunt si femei si copii in masina, bine ar fi sa nu mai acapareze statiile cu bagami-as si faceami-as....Astea in 22...Sanatate.

Corect punctat ! Atata timp cat limbajul este limitat comunicarea cu ceilalti este dificila.

Ma bucur ca v-am cunoscut personal ( va stiam de pe forumuri ) si sper sa ne revedem cat de curand.

Rgds

THX

Multumim de aprecieri!

Vom mai face iesiri la care sigur vei fi invitat sa ne revansham cu tzuica!

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare