gabi.r Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 vulturul si soata lui intr-un zbor peste paduri cumparara puiului cuib caldut, pe placul lui... puiul mic, fara de pene, stind in cuib la inaltimi, se gindii : " sunt tare nene... si domin deja multimi..." intre zburatoare multe ce cintau a' s primavara puiul MEU, cu puf pe aripi, se-imprieterni cu-o cioara... ............. continuarea miine...!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Martie 24, 2011 Autor Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Pamflet intitulat: Cioara si costumul ' zara ' Sa continuam povestea despre cioara cea vopsita ca-i barbat....ce pana mea ! cu tinuta dichisita... EL, arata ca e tare cumparind din zara toale... Cioara, nu-i chiar tinerel... a albit deja la pene ...fara cuib bietul de el fiind bolnav cronic...de lene... A-s toamna batind Orasul, ( oras = padure ) cioara si cu vulturasul buni prieteni prin urmare, au simtit ca-i cam racoare... si vorbira-n limba lor : " unde ne-ncalzim u pica ? " ......................................... " hai la tine...asta mica ! " Astfel petrecura IARNA...fara griji la o adica sus in cuibul incalzit, detinut de vulturica... s-a mutat cioara cu totul...si-a adus camasi, cravate... umerase si costume si-n dulap le pusa toate ! Vulturii batrini si prosti din padurea de la tara, au platit ei tot confortul din toamna in primavara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 Re: Pamflet intitulat: Cioara si costumul ' zara ' Inspirat din realitate:ha:? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johanna_vonR Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 Re: Pamflet intitulat: Cioara si costumul ' zara ' Ha ha ha, ne-am cacat pe noi de ras :ha: :ha: :ha::ha: :ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha: Chiar imi place si ar trebui inregistrate la ORDA, ca sa poti sa le scoti si pe piata! :wink: Diavolul nu s-a născut cu coarne – i le-a pus femeia.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 Re: Pamflet intitulat: Cioara si costumul ' zara ' Romanii au talent!!!:ha::ha::ha: nea Regep nu pregeta a ne uimi si pe taramul versului! si, fara a avea pretentii de versificateur, bag si eu o idee la pamflet... vulturu' si vultureasa, asa bine, cum se stie, o sa-i dea lu' vulturica, tout ce-i trebe, ca sa fie multumita si ferice, cuibusita-n puf si miere... si, daca o fi sa fie, o minune in padure, poa' s-o transforma si cioara, intr-un harnicut vulture... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johanna_vonR Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 Re: Pamflet intitulat: Cioara si costumul ' zara ' :ha::ha::ha::ha::ha: Vulturica si cu Cioara Sunt bine merci-mpreuna, Maine mergem pe la Zara Ca sa zic si eu una buna! :ha::ha::ha::ha::ha: Diavolul nu s-a născut cu coarne – i le-a pus femeia.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johanna_vonR Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 (editat) Re: Pamflet intitulat: Cioara si costumul ' zara ' :ha::ha::ha::ha: Vulturul si Vultureasa Au luat-o pe aratura Nu la offroad, ci pe bune, Si-au facut pe dracu-n patru Ca sa nu se mai combine Scumpul lor pui "fara pene" Doar cu cine le convine! Editat Martie 25, 2011 de Yonutz Diavolul nu s-a născut cu coarne – i le-a pus femeia.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johanna_vonR Postat Martie 26, 2011 Partajează Postat Martie 26, 2011 Re: Pamflet intitulat: Cioara si costumul ' zara ' :ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha: Vulturu' si Vultureasa, Ca asa-i la batranete, Ei vorbesc asa de cioara Fara bagare de seama. Asta vara, chiar in toamna Vultureasa si-a mea Cioara Se-ntalnira pe ascuns Sa puna la cale tara, Vultureasa l-a rugat Sa nu plece-n tari mai calde Sa-i lase puiul deoparte, Cioara mea a acceptat, Lor tot nu le-a fost pe plac Si apoi a derivat Intr-un mare, mare cacat! :ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha: To be continued....! Diavolul nu s-a născut cu coarne – i le-a pus femeia.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Martie 26, 2011 Partajează Postat Martie 26, 2011 Re: Pamflet intitulat: Cioara si costumul ' zara ' Foarte tare domnule Regep Bag si eu un lemn....:). Pe cand nunta? "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Martie 27, 2011 Autor Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: Pamflet intitulat: Cioara si costumul ' zara ' Doamnelor si domnilor...asezarea specifica ( sa zicem browniana ) a neuronilor si sinapselor de prin incinta CUTIUTEI mele, ma face de multe ori sa cad in ridicol...si daca unilor poeti (de cele mai multe ori ratati in viata... ), li se intimpla sa moara neintelesi, va asigur in scris, ca poate este si cazul meu...:ha: Doresc sa clarific in scris, de altfel, ' cu drept de autor ' ca pamfletul nu are legatura cu personaje reale,...este neterminat...cuprindea in continuare amanunte ' picante '... ( la cerere pot sa continui 81 de pagini...) Eu insa, nu am dorit sa creez confuzie...daca totusi s-a creeat, adresez public scuze persoanelor care s-au identificat cu personajele... de data asta DEDICAT lui SEMACA : maitre'...merci beauqoup pour votre opinion, toi est peut-etre seullement une des notre amis, qui ai compris...' a la guerre comme a la guerre '...mais une merveille est quelque chose rare...partiquillerment dans une bois... tout le regard.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johanna_vonR Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: Pamflet intitulat: Cioara si costumul ' zara ' Doamnelor si Domnilor si Eu va asigur ca plamfletul are stricta legatura cu personaje reale si eu personal astept cele "81 de pagini" cu amanunte picante! Diavolul nu s-a născut cu coarne – i le-a pus femeia.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Martie 27, 2011 Autor Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: Pamflet intitulat: Cioara si costumul ' zara ' rien ne va plus !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate