Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

invazie de samurai de la jumatea anului?

Vizitator jimny8

Postări Recomandate

Vizitator jimny8

http://www.protv.ro/stiri/economie/vezi ... -auto.html

daca e sa ne luam dupa noua taxa, inseamna ca:

1. samurai non-euro de peste 15 ani = 520 euro! fata de 3700 acum

2. samurai euro2 de 10 ani = 972 euro! fata de 2418 acum

cfantana cred ca nu va mai face fata cererii :)))

1. jimny euro2 de 10 ani = 972 euro fata de 2418 acum

2. jimny euro3 de 8 ani = 597 euro fata de 950 acum

3. jimny euro3 de 4 ani = 889 euro fata de 1038 acum

4. jimny euro4 de 2 ani = 314 euro fata de 268 acum

somehing's wrong as zice...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 5 luni mai târziu...

Re: invazie de samurai de la jumatea anului?

A venit si noua taxa...Se pare ca nu se va umple de samurai...

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Cind termini spune-ne si noua te rog toate datele si cheltuielile...taxa,spaga,tip motor,an,euro ...etc

Multumiri anticipate.

Link spre comentariu

Sunt la juma' de drum. Am fost la RAR, am trecut de partea de identificare si m-au respins, pe drept, la testul de franare. Problema e rezolvata azi, sper ca maine, la revenire, sa am cartea de identitate. Taxa de CIV a fost de 285 RON. Masina e nitel modificata, si un baiat mai tinerel de la RAR mi-a vociferat initial de "modificari neomologate", dar cel care a venit sa faca verificarile a fost mi cu picioarele pe pamant si nu a avut obiectii deplasate. A parut un tip OK. Revin cand ajung la partea de TPI.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Ok .Asteptam.Ma intereseaza in mod special cit vei plati pentru inmatriculare....ca pe la noi circula fel si fel de variante(numai taxa care trebuie ...nu).

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Am trecut si de revenirea de la RAR, de data asta eram beton la frane, asa ca tunetul datorat lipsei totale a tobei spate (imlocuita de o simpla teava de anteriorul proprietar) a trecut pe planul 2. Asa ca am CIV, am revizie, am depus actele la fisc pentru stabilirea taxei.

Estimativ astia mi-au zis 23 milioane si ceva, dar oficial o sa primesc actul doar dupa ce revin din concediu, ca la noi in "metropola" e nevoie de pana in 48 de ore ca sa se calculeze ceea ce oricare dintre noi putem face in cateva minute. Partea faina e ca la RAR si la politie nu mai trebuie traduceri ale actelor de provenienta (unguresti in cazul meu), dar celor de la fisc le trebuie neaparat.

Sunt putin in ceata si nu pot verifica acum, eu stiam ca taxa se calculeaza dupa data fabricatiei, in timp ce fiscul insista sa afle data primei inmatriculari ca sa stabileasca valoarea. Partea misto e ca la unguri in acte nu exista niciunde o data a primei inmatriculari, exista doar o data a primei inmatriculari in Ungaria, si si asta doar daca intamplator mai ai talonul de Ungaria. Daca nu, ai cam bulit-o. Eu am avut talonul ala, si spre norocul meu Sami a fost inmatriculat in Ungaria cu 16 ani in urma, asa ca m-am incadrat la maximul de reducere stabilit la peste 15 ani. Altfel nu stiu unde scoteam camasa, nu stiu de unde as fi putut obtine un act care sa dovedeasca data primei inmatriculari a masinii.

Am intrebat-o pe muierea de la fisc cum stabileste data primei inmatriculari a unui vehicul in Romania si bineinteles ca nu poate, pentru ca in Romania chiar nu exista nici un act care sa contina expres aceasta informatie. CIV are date despre inmatricularile in Romania de dupa data introducerii cartilor de identitate.

Samurai incepator
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare