Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Anvelope pentru Suzuki Vitara ?

Vizitator greyland

Postări Recomandate

Re: Anvelope pentru Suzuki Vitara ?

zic si eu...dupa calculele mele ca e totusi cam "ineficient", daca de exemplu pui 235-uri nu castgi decat 5 cm la garda (nu am pus la socoteala si unghiurile de atac,aia e alta poveste), asa m-am orientat eu fata de anvelopele standard comparand pe tyrecalc (sper ca nu am gresit), deci...avem nevoie de un tanc :))

In prezent: Suzuki Escudo LWB 1.6 16v 101 cp, 1993, RHD

In trecut: Vitara SWB 1.6 8v 80 cp, 1993, cabrio, injectie - stock

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

inseamna ca nu e dracu atat de negru, se poate inalta si cu mai putin lift, insa adio flexari.

app banuiesc ca nu erau de off road si ne-resapate, nu?

Editat de vlad.ioan

Link spre comentariu

inseamna ca nu e dracu atat de negru, se poate inalta si cu mai putin lift, insa adio flexari.

app banuiesc ca nu erau de off road si ne-resapate, nu?

tot vrei cauciucuri mari si tot felu de avioane si dupa aceea te plangi de consum:ha::ha::ha::ha:

lasa asa masina si iti mai raman bani si de un suc la discoteca

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

da nu am zis nimic cum ca as face ceva...doar am intrebat si eu ca sa ma documentez in caz ca poate o sa fiu si eu salariat vreodata :), normal ca nu sacrific banii de discoteca...nebun sa fiu sa fac asa ceva:))

Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...

Salutari. Posed o vitara 1990 1.6 8v. Masina este stock. Doresc sa achizitionez niste anvelope OFF Road INSA Turbo Special Track.

Intrebarea este daca exista riscul ca 195 80 R15 sau 205 70 R15 sa imi atinga la viraj maxim sau in alte conditii. Mentionez ca nu stiu ce et au jantele. Sunt jenti de tabla , cred ca sunt stock. Am mai cautat pe forum dar sunt nelamurit. Unele persoane spun ca ating, altele spun ca ar merge. Astept parerea dumneavoastra. este bun acest profil pentru noroi si soluri alunecoase?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare