Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Casa vs apartament Bucuresti + zone limitrofe apropiate

Mugur Iacob

Postări Recomandate

Re: Casa vs apartament Bucuresti + zone limitrofe apropiate

Bre ...

Cu apa e asa ...vrei apa potabila ...sau apa ...

put minim 100 m

filtre mecanice

filtre biologice

statie de dedurizare

instalatie de osmoza inversa

instalatia de extractie/pompare

rezulta cam 8000 epuroi!

sau

put 25-30m

filtre mecanice

instalatia de extractie pompare

rezulta cam 2000 epuroi

Rezultatul - apa moca ... platesti doar curentul ...

Cu zona de sud e asa

Avantaje:

-nu e inundabila

-e distanta pe care o parcurgi cel mai repede pana in centrul Bucurestiului (ruta nu e aglomerata)

-nu esti vecin cu Becali sau cu alt idiot care sta in zona de nord :ha:

Dezavantaje:

-utilitatile ti le "faci singur"

-pretul nu e tocmai mic

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 81
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

fix asa am procedat si eu si chiar in aceeasi zona, numai ca difera putin pretul terenului si anul achizitiei :grin: diferenta la mine e ca mi-a placut asa mult ca de 4 ani nu m-am gandit sa ma mut in alta parte:x

culmea acum vreo 2 ani tot prietenul asta m-a "fortat" sa cumpar teren in aceeasi zona.

am luat mai multi prieteni cateva loturi in ideea ca o sa ne construim propriul nostru cartier. L-am lasat insa pe cel care ne propusese sa si duca la buna sfarsit constructia primei case. Ce sa zic, 6 luni mai tarziu era petrecere de inaugurare si n-o s-o uit oata viata: inauntru nu puteam da drumul la aer din cauza de copii, afara putea infiorator de la un grajd din apropiere....

O saptamana mai tarziu am pus la vanzare toate loturile pe care le aveam, le cumparasem cu 26 eur/mp si am vandut in mai putin de un an cu 75 eur mp....:banana

acuma vad ca pretul a cazut serios, dar inca ma intreb daca merita...sa faci 30-40 min doar ca sa ajungi dimineata in zona unde stau acuma...

Link spre comentariu

asta cu incalzirea electrica in pardoseala e aparuta de curand.

probabil ca orice tehnologie noua e si destul de scumpa.

eu o stiu de ceva vreme.

alta fita pe care am vazut-o la o casa nou construita in bucuresti, este incalzirea casei ( 300mp) cu pompa de caldura. proprietarul cu asta se ocupa dar am inteles ca este un sistem care te usureaza de vreo 30.000 .

incalzire face senzatie, stai in chiloti iarna si nu platetsi decat un consum minim de curent necesar actionarii unei pompite...

daca vreti mai multe detaliiil intreb ce si cum...

Link spre comentariu

dar inca ma intreb daca merita...sa faci 30-40 min doar ca sa ajungi dimineata in zona unde stau acuma...

Misu,

eu stau la 45k distanta, in mod normal fac 25-30 de min cand sunt cu nevasta in masina. de vro 2 seri vin singur si am scos joi 16 minute iar sambata 15 min pana acasa.

ce iti spune Yonutz e mai aprope dact unde stau eu in km si ca si timp de intrat in bucuresti, asa ca ... plm ... te decizi singurel

vrei casa sau o cutie de chibrituri

punct

ne tot ardem in dos pe topicul asta.

Frate io cand am intrebat LR Discovery 4 sau LC150, am intrebat sa vad o parere, nu am avut parte de ea, m-am dus si am semnat cu Toyota simplu

Ai sau nu bani e problema ta, o ardem cu ce putz ala isi da cu parerea ca e scumpa apa plata, bea frate Russkii Standard si gata

Jeep - there is only one ... Si daca nu iti plac principiile mele, nu e problema ... mai am si altele

SALVAMONT Predeal

Link spre comentariu

Misu,

eu stau la 45k distanta, in mod normal fac 25-30 de min cand sunt cu nevasta in masina. de vro 2 seri vin singur si am scos joi 16 minute iar sambata 15 min pana acasa.

........................

Inca n-ai aflat tu scurtaturile ca sa scoti un timp mai bun........Uite aici cum se face.........:ha:

ROMANIA , TE IUBESC !!!........:ha:

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?36776-youtube-....and-stuff&p=692278&viewfull=1#post692278

Link spre comentariu

Eu la Real Berceni ajung fix in 5 minute pe campuri ... asta cand nu ma grabesc ... :wink:

Pe romaneste: daca iti permiti ...da-l in mortii masii de apartament. Ia-ti un petec de pamant si fa-ti un bordei ceva (de preferat in afara orasului)... Diferenta este ca dupa cateva luni nu o sa mai vrei sa auzi de bloc ...nici macar din poze ... :ha:

Te scoli dimineata ...daca e vara ...scoti pianul in curte ...pui cafeaua pe el ...liniste, aer curat ...

Daca e iarna ...te trezesti ...te uiti pe geam, te trezesti instant caci zapada e cam de juma de metru ...iei una bucata lopata ...dai zapada de iti vine rau ...te enervezi ...cuplezi 4x4 la tomberon ...faci partie cu ea ...zici: "las ca ce ramane dau maine!" ...

Cam asta e viata la curte ... cu vecinii ai o relatie speciala ...mai ales daca nu poseda un 4x4 ... sunt suspect de prieteni cu tine ... :wink:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare