macfero Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 salutare. am si eu o nedumerire.vreau sa imi cumpar niste jante cu et de -25. am vb cu mai multi si unii mi-au recomandat 8j si altii 7j. am mai citit pe forum ca apar unele probleme mecanice cand sunt montate jante neadecvate. mentionez ca dimensiunea noilor cauciucuri care vreau sa le cumpar este : 31/10.5/15. nu stiu ce sa fac : 8j sau 7j? care ar fi dimensiunea optima a jantelor si ce et ar trebui sa aiba ca sa nu apara probleme pt cauciucuri 31/10.5/15? multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Jante 8J vs Jante 7J pe Feroza cu cat este mai mare j' ul, cu atat sunt mai late jantele si mai grele, cea ce pe feroza se simte. deja sunt mari 31x10.5, astea sunt cam 265 latime. poti sa pui linistit si 6 j. davema a pus 235 pe feroza lui si sunt la fix, mai mari nu cred ca duce. vorbesc de simex aici. LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Martie 23, 2011 Autor Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Jante 8J vs Jante 7J pe Feroza cu cat este mai mare j' ul, cu atat sunt mai late jantele si mai grele, cea ce pe feroza se simte. deja sunt mari 31x10.5, astea sunt cam 265 latime. poti sa pui linistit si 6 j. davema a pus 235 pe feroza lui si sunt la fix, mai mari nu cred ca duce. vorbesc de simex aici. am vazut un coleg pe forum care si-a pus pe feroza 31/10.5/15 si a zis ca nu are probleme. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Jante 8J vs Jante 7J pe Feroza 10.5 sunt 265, eu cred ca sunt prea late si iti ating daca nu ai masina modificata. daca nu e vorba de simexuri s-ar putea sa le duca, dar personal nu cred ca se descurca prea bine cu ele. LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Martie 23, 2011 Autor Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Jante 8J vs Jante 7J pe Feroza 10.5 sunt 265, eu cred ca sunt prea late si iti ating daca nu ai masina modificata. daca nu e vorba de simexuri s-ar putea sa le duca, dar personal nu cred ca se descurca prea bine cu ele. masina va fi inaltata cu 4 cm din body lift. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Jante 8J vs Jante 7J pe Feroza si asa o sa-ti atinga la incrucisari si simexuri nu are putere sa le duca motorul LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Martie 23, 2011 Autor Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Jante 8J vs Jante 7J pe Feroza si asa o sa-ti atinga la incrucisari si simexuri nu are putere sa le duca motorul deci apar probleme cu puntile? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanmoto Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Jante 8J vs Jante 7J pe Feroza 10.5 sunt 265, eu cred ca sunt prea late si iti ating daca nu ai masina modificata. daca nu e vorba de simexuri s-ar putea sa le duca, dar personal nu cred ca se descurca prea bine cu ele. da de unde stii colegu' ai fost cumva cu mine pe tarla sa vezi daca duce sau nu ? te invit la o iesire sa vezi cat duce si o sa merg si pe gaz poate alta data nu-ti mai dai cu parerea asa in necunostinta de cauza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanmoto Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Jante 8J vs Jante 7J pe Feroza si asa o sa-ti atinga la incrucisari si simexuri nu are putere sa le duca motorul nu atinge la nici o incrusisare daca faci body lift de minim 4 cm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Martie 23, 2011 Autor Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Jante 8J vs Jante 7J pe Feroza nu atinge la nici o incrusisare daca faci body lift de minim 4 cm luni montez bodylift-ul de 4 cm de la roly. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Jante 8J vs Jante 7J pe Feroza La 31/10.5/15'' ... Silverstone sau alta marca este recomandabil 7j ... exact ceea ce trebuie ... Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanmoto Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Jante 8J vs Jante 7J pe Feroza am vazut un coleg pe forum care si-a pus pe feroza 31/10.5/15 si a zis ca nu are probleme. pune pe 31 , e alta masina nu te lua dupa toti care-si dau cu parerea asa in necunostinta de cauza , eu am gume pe 31 si las multe 4*4 in urma . Fa un drum la Campulung Muscel vezi cum se comporta si apoi alegi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Martie 23, 2011 Autor Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Jante 8J vs Jante 7J pe Feroza La 31/10.5/15'' ... Silverstone sau alta marca este recomandabil 7j ... exact ceea ce trebuie ... deci sa inteleg ca nu exista nici o problema cu 7 j pe feroza duce masina.:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanmoto Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Jante 8J vs Jante 7J pe Feroza deci sa inteleg ca nu exista nici o problema cu 7 j pe feroza duce masina.:h5 fara probleme duce.( tot de la roly am kit-ul de 4, e traznet (kit-ul ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Martie 23, 2011 Autor Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Jante 8J vs Jante 7J pe Feroza pune pe 31 , e alta masina nu te lua dupa toti care-si dau cu parerea asa in necunostinta de cauza , eu am gume pe 31 si las multe 4*4 in urma . Fa un drum la Campulung Muscel vezi cum se comporta si apoi alegi. merci razvan raman dator.:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Jante 8J vs Jante 7J pe Feroza da de unde stii colegu' ai fost cumva cu mine pe tarla sa vezi daca duce sau nu ? te invit la o iesire sa vezi cat duce si o sa merg si pe gaz poate alta data nu-ti mai dai cu parerea asa in necunostinta de cauza. colegu, vorbeam de simexuri daca faci diferenta intre simexuri si cauciucurile tale ! 2 tu ai aripile fata decupate ceea ce colegul macfero nu le are ! 3 nu vorbeam cu tine ,vorbeam cu macfero asa ca te-ai bagat in vorba fara nici o treaba ! 4 am iesit cu o feroza inaltata cu simexuri 235 si e cam maxim ce poate sa duca, si nu o iesire, poate vreo zece ! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanmoto Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Jante 8J vs Jante 7J pe Feroza merci razvan raman dator.:2dr daca ai nr de cosmote sau orange da un beep la 0744384049 sau 0761145113 te sun si vb in detaliu(am minute multe) colegu, vorbeam de simexuri daca faci diferenta intre simexuri si cauciucurile tale ! 2 tu ai aripile fata decupate ceea ce colegul macfero nu le are ! 3 nu vorbeam cu tine ,vorbeam cu macfero asa ca te-ai bagat in vorba fara nici o treaba ! 4 am iesit cu o feroza inaltata cu simexuri 235 si e cam maxim ce poate sa duca, si nu o iesire, poate vreo zece ! bea un ceai de tei, linisteste-te, sa ai o seara buna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Jante 8J vs Jante 7J pe Feroza bea un ceai de tei, linisteste-te, sa ai o seara buna. eu sunt foarte linistit, voi faceti ce vreti ! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Jante 8J vs Jante 7J pe Feroza deci sa inteleg ca nu exista nici o problema cu 7 j pe feroza duce masina.:h5 7J reprezinta latimea jantei (adica in cazul anvelopei 10,5) .... de dus , habar nu am ... eu doar confirmam ca 7j este ideal pentru dimensiunea asta 31/10.5/15'' de anvelope .... :h5 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Martie 23, 2011 Autor Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Jante 8J vs Jante 7J pe Feroza colegu, vorbeam de simexuri daca faci diferenta intre simexuri si cauciucurile tale ! 2 tu ai aripile fata decupate ceea ce colegul macfero nu le are ! 3 nu vorbeam cu tine ,vorbeam cu macfero asa ca te-ai bagat in vorba fara nici o treaba ! 4 am iesit cu o feroza inaltata cu simexuri 235 si e cam maxim ce poate sa duca, si nu o iesire, poate vreo zece ! imi pare rau ca am trezit animozitati.am deschis acest topic pt a primi mai multe informatii utile si nu pt a citi discutii pe contre inutile. ideea era sa aflu daca chiar apar probleme.astept si pe alti posesori de feroza care au aceste dimensiuni pe masinile lor. sper sa citesc despre discutii constructive. oricum multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Jante 8J vs Jante 7J pe Feroza imi pare rau ca am trezit animozitati.am deschis acest topic pt a primi mai multe informatii utile si nu pt a citi discutii pe contre inutile. ideea era sa aflu daca chiar apar probleme.astept si pe alti posesori de feroza care au aceste dimensiuni pe masinile lor. sper sa citesc despre discutii constructive. oricum multumesc. eu ti-am spus o parere care este a mea si a proprietarului de feroza cu care am iesit in teren de nenumarate ori. tu poti sa tii cont de ce pareri vrei si sa ne impartasesti si noua ce decizie ai luat si cum se comporta masina. LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Jante 8J vs Jante 7J pe Feroza Eu am avut pe jante 7j gume 255 si 10.5 sunt cam 265 deci intra la fix. Tot pe aceleasi jante am gume de 235 si stau foarte bine. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Martie 23, 2011 Autor Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Jante 8J vs Jante 7J pe Feroza Eu am avut pe jante 7j gume 255 si 10.5 sunt cam 265 deci intra la fix. Tot pe aceleasi jante am gume de 235 si stau foarte bine. si ai avut vreo problema cand erau mai late gumele? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Jante 8J vs Jante 7J pe Feroza Eu am pe jante 7jj 33x12.5 si merg fara probleme cu ele de mai bine de un an. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanmoto Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Jante 8J vs Jante 7J pe Feroza Eu am pe jante 7jj 33x12.5 si merg fara probleme cu ele de mai bine de un an. bravo asa te vreau(nu te intreaba toti "'cunoscatorii'" vai dar nu sunt grele? nu rupi brate si alte acareturi ?sau nu tragi mai greu de volan?)m-am saturat de cei care : dupa parerea mea........................... Bravo tie , cat mai multe iesiri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate