CADI Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 M-am decis sa deschid un topic nou in care sa prezint modificarile masinii mele, o Suzuki Vitara din anul 1996 1.6 16v, masina pe care am dobandit-o fara sa vreau in urma unui accident rutier in care tatal meu si-a pierdut viata in data de 03.01.2011. Toate modificarile pe care le fac masinii le voi face in memoria lui, masina avand o mare valoare sentimentala. Aceasta a fost rasfatata inainte cu o ecacuare sport de inox montata la pitesti cu o toba mediana borla. In primul rand i-am schimbat toate consumabilele acestea insemnand -uleiul din motor- 10w40 (mentionez ca mai avea aprox 2 litri in momentul schimbului) -filtrul de ulei- champion (mentionez ca avea filtru original SUZUKI) -filtru de benzina -filtru de aer -distributia -antigelul Al doilea pas a fost sa schimb uleiul din diferentiale, cutie de viteze, si cutie de transfer (75w90) thx 2 ROLY am stiut ce sa cumpar. asa arata vitara mea cand am luat-o in folosinta Dupa ce am frunzarit forumul:cl am ajuns la concluzia ca masina poate mai mult decat arata asa ca am luat legatura cu Roly iar si am comandat un suspension lift de 5 si un scut Cehia si iata ce a iesit. [ATTACH=CONFIG]101881[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]101882[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]101883[/ATTACH] a mai crescut putin atata tot :)) pe spate a primit si amortizoare noi pe gas Kyb tot la recomandarea lui Roly. I-am montat si gpl pentru ca fac destui km pe saptamana si ma cam dureau buzunarele. Acum am un consum de 14.3 % in oras gpl si ma multumeste. urmeaza weekendul asta sa ii montez body lift de 5. O sa postez niste poze imediat ce voi monta bl. in viitorul apropiat o sa ii cumpar si cauciucuri mari stiu exact ce imi trebuie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CADI Postat Martie 27, 2011 Autor Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: Vitara lu CADI I-am montat modul cu inchidere centralizata cu inchidere si deschidere din telecomanda. Ma saturasem sa bag cheia in usa de fiecare data. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
2.r.egg Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: Vitara lu CADI Arata bine, la multe drumuri frumoase! Bine ca ai facut precizarea cu facilitatea din telecomanda ca la soft top sunt si alte posibilitati de intrare/iesire. Suzuki Grand Vitara XL-7 2003 ex-Land Rover Discovery 2 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CADI Postat Martie 27, 2011 Autor Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: Vitara lu CADI ai dreptate am intrat 2 zile la rand prin portbagaj iarna asta :))))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: Vitara lu CADI De ce? Nu a mers deschiderea din telecomanda? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CADI Postat Martie 27, 2011 Autor Partajează Postat Martie 27, 2011 (editat) Re: Vitara lu CADI :bananaCe pot sa zic e ca azi am montat si bl. am apucat sa fac 2-3 poze. Maine vin cu altele mai reusite. multumesc lu axi care le-a montat. Editat Martie 27, 2011 de CADI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CADI Postat Martie 27, 2011 Autor Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: Vitara lu CADI Inchiderea pe telecomanda nu o aveam montata si cheia in butuc nu a vrut sa coopereze.:ps Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: Vitara lu CADI Buuun. Acum ai un lift de 10 cm. 1 set anvelope MT, 4 flanse, 1 troliu, 2 planetare HD ca sa scapi de grisinele alea si ai masina super Oricum esti pe drumul cel bun. Bravo. Keep up the good work:br 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CADI Postat Martie 27, 2011 Autor Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: Vitara lu CADI multumesc roly dar anvelopele or sa fie bfg AT, flansele nu intrau in plan dar o sa ma gandesc la ele, si planetarele sunt primele pe lista iepurasului de pasti :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SirAxi Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 Re: Vitara lu CADI Arata bestial vorba lu roly iti mai trebuie cauciucuri si multe noroaie :2dr Suzuki Vitara :dr3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady s Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 Re: Vitara lu CADI am si eu o intrebare pt Cadi de unde ai luat capacele cromate de oglinzile laterale? suzuki off road Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CADI Postat Martie 28, 2011 Autor Partajează Postat Martie 28, 2011 Re: Vitara lu CADI Sincer sa fiu nu stiu de unde am luat capacele pentru ca asa era masina. Tata le-a pus. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristimv Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 Re: Vitara lu CADI Buuun. Acum ai un lift de 10 cm. 1 set anvelope MT, 4 flanse, 1 troliu, 2 planetare HD ca sa scapi de grisinele alea si ai masina super Oricum esti pe drumul cel bun. Bravo. Keep up the good work:br Roly, Ceva sfaturi legate de planetare? Model, de unde, la ce bani..... Multumesc, Cristi Life is short. Don't blink, you might miss something :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristimv Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 Re: Vitara lu CADI Cadi, Dupa ce ai montat suspension lift-ul ai observat cumva daca rotile fata stateau in v? Ai schimbat cumva suruburile de prindere ale amortizoarelor incat sa te lase sa reglezi unghiul? Cum simti masina dupa montare lift-uri? Cum stain curbe? cristi Life is short. Don't blink, you might miss something :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CADI Postat Martie 28, 2011 Autor Partajează Postat Martie 28, 2011 Re: Vitara lu CADI Da rotile stateau in v la inceput dar am dat gauri mai mari in amortizoare si am indreptat rotile. Foarte simplu si eficient. Masina e la fel de stabila. Sunt foarte multumit de ea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
e_mishu Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 Re: Vitara lu CADI pt a nu modifica gaurile la telescoape merge inlocuirea prezoanelo superioare de la telescop cu unele de metric 10.astfel va permite reglarea unghiului de cadere.cel inferior va ramane cel original de 12. 2slow and 2 furious Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CADI Postat Martie 29, 2011 Autor Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: Vitara lu CADI Am o singura problema dupa bl nu mai sta in viteza 2a si in a 4 a . Problem rezolvabila daca se gaseste timp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban28 Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: Vitara lu CADI Aceeasi problema am avut-o si eu , se desface burduful si plasticul din jurul schimbatorului de viteze si acea tabla care se afla prinsa de caroserie cu 4 suruburi dupa care se vede cutia de viteze , o sa vezi o tabla de forma cilindirca sub care se afla un arc , apesi pe tabla si invarti de ea invers acelor de ceasornic si astfel o sa iasa tija schimbatorului din cutia de viteze . Din acest moment spor la strambarea acestuia pana la pozitia convenabila , incearca sa il incalzesti ca sa nu se rupa . spor la treaba Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan013ro Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 (editat) Re: Vitara lu CADI pt a nu modifica gaurile la telescoape merge inlocuirea prezoanelo superioare de la telescop cu unele de metric 10.astfel va permite reglarea unghiului de cadere.cel inferior va ramane cel original de 12. si nu ai nici un fel de problema apoi? adica este ok modificarea asta? sti pe cineva care a facut-o ? Editat Martie 29, 2011 de bogdan013ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: Vitara lu CADI Toata lumea cu body de 5 a facut asta. Cadi, nu ti am spus si duminica sa scoti maneta si sa o indoi? Sa inteleg ca n ai deloc increderem in mine:grin: Traznite-ar:ha: 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
e_mishu Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: Vitara lu CADI si nu ai nici un fel de problema apoi? adica este ok modificarea asta? sti pe cineva care a facut-o ? da colegu.eu am facut-o.gandeste pozitiv.e o solutie nemteasca , nu romaneasca.toate vw golf 3, passat anii 85 -98 au gaura mai mare decat surubul si se regleaza unghiul de cadere.specific ca nu au nici un camber bolt ci doar niste suruburi banale 2slow and 2 furious Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CADI Postat Martie 29, 2011 Autor Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: Vitara lu CADI am mai reusit sa fac cateva poze.:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CADI Postat Martie 29, 2011 Autor Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: Vitara lu CADI Toata lumea cu body de 5 a facut asta. Cadi, nu ti am spus si duminica sa scoti maneta si sa o indoi? Sa inteleg ca n ai deloc increderem in mine:grin: Traznite-ar:ha: nu e vorba ca nu am incredere:)))) am si specificat ca nu se gaseste timp si ca prb e rezorvabila... Pana la urma ghici ce am facut: am desfacut tottttam scos maneta si ce sa vad in teava era un fier care era acoperit intr-un cauciuc. nu l_am indoit ci am decupat tabla aia care acopera burduful ala. oricum fara rezultatin schimb am decupat si calul ala si nu mai atinge sta in viteza nu am reusit sa il indoi am zis sa nu XXX cauciucul ala dintre fieru al asi teava.bn ca s-a rezolvat.:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: Vitara lu CADI Niste gume mai de noroi si sa inceapa distractia. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CADI Postat Martie 30, 2011 Autor Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: Vitara lu CADI e cam greu cu gumele ca nu prea sunt resurse momentan. Timpul le va rezolva pe toate. Hai totusi sa va arat ceva. :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate