dan03 Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: Vitara lu CADI are o labuta rupta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CADI Postat Martie 30, 2011 Autor Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: Vitara lu CADI doar sarita... tre sa ii pun siguranta pana la urma:) ori o rup....ori ce fac :)))):ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CADI Postat Iunie 22, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2011 Re: Vitara lu CADI Va salut! Nu am mai postat de foarte mult timp. Intre timp mi-a cazut ambreiajul dar am luat altul si e ca noua masina. i-am pus xenon. Sambata i-am pus and rau: ii fac schimbul de ulei, filtre, cureaua de la alternator, capetele de bara, bucsile de la bara anti ruliu, fisele, bujiile, placutele de frana . abia astept:banana:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi dma Postat Iunie 25, 2011 Partajează Postat Iunie 25, 2011 Re: Vitara lu CADI sami spui si mie ce bujii iti pui si ce bani ca tre sa le schimb si eu, si daca ai schimbat cumva bucsile de la bara de pe spate alea tip silens:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Iunie 25, 2011 Partajează Postat Iunie 25, 2011 Re: Vitara lu CADI eu folosesc bujii ngk si sunt foarte multumit. odata am luat bosch din alea cu 4 poli dar le-am schimbat repede. ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate