nicollupu Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 Buna ziua tuturor iubitorilor de offroad, am deosebita placere sa va anunt ca organizam in data de 08-10 aprilie editia cu numarul IV a cupei Sighisoara. v am pregatit un traseu si un trial plin de adrenalina si voie buna. ca o noutate am introdus clasa STANDARD incepand cu acest an. vor fi doua categorii: STANDARD SI OPEN. pentru cine isi aduce aminte cum a fost in primele editii tin sa precizez ca va fi iar la fel de frumos si asta pentru ca AM REVENIT,suntem iar implicati si din acest motiv va iesi totul extraordinar. cat despre acele probleme care au fost ...ei bine repet ,ne am intors,si deci nu vor mai fi probleme,va fi doar fosrte frumos ,ca la noi la Sighisoara. mai multe detalii despre inscrieri ,program si alte alea pe http://www.offroadclubsighisoara.ro . am schimbat nu doar componenta si si numele clubului. sa fie intr un ceas bun. va astept cu drag. If you ever dream of beating me, you'd better wake up and apologise. Nicoleta Costea offroadclubsighisoara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 (editat) Re: cupa Sighisoara 8-10 aprilie Rugaminte eu as vrea sa vin sambata sa vorbesc cu cineva de la voi din club pentru niste trasee soft in zona Danes. Noi avem intilnirea posesorilor LR in weekendul 6-8 mai 2011 (http://forum.club4x4.ro/showthread.php?60317-Intilnirea-anuala-a-posesorilor-de-Land-Rover-2011 ) si as vrea sa vorbesc cu cineva care cunoaste zona pentru un traseu de plimbare. Nu as vrea sa va deranjez cu telefoane in acele zile mai ales ca stiu ce inseamna sa fii organizator. Asa ca spuneti-mi de unde se da startul, cine ramine la start dupa plecarea tututor concurentilor, etc. Multumesc pentru detalii. O seara buna P.S. Multumesc de telefon Dl. Voicu si scuze de offtopic. Editat Martie 25, 2011 de mariusg Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 Re: cupa Sighisoara 8-10 aprilie @nicollupu, cu tot respectul intreb de ce mai trebuia postat inca un anunt cu privire la acest eveniment cand exista deja unul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicollupu Postat Martie 26, 2011 Autor Partajează Postat Martie 26, 2011 Re: cupa Sighisoara 8-10 aprilie @nicollupu, cu tot respectul intreb de ce mai trebuia postat inca un anunt cu privire la acest eveniment cand exista deja unul? pentru ca am crezut ca poate l am postat unde nu trebuie avand in vedere ca pana ieri nimeni nu mi a raspusn nimeni :sc incerc sa ne promovez cupa,pentru ca am muncit mult si a iesit atat de frumos ca nici noua nu ne vine sa credem ce traseu am reusit sa facem si ....mai multe idei geniale pe care am reusit sa le punem in practica ....scuze Max... ar fi pacat sa nu vina lumea . o zi buna If you ever dream of beating me, you'd better wake up and apologise. Nicoleta Costea offroadclubsighisoara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate