zep Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 va place noua mea achizitie ?:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 Re: Mi-am luat masinaaaaaaa !!!! Barosaneeeeeeeeee sa-ti traiasca , sunt curios cum o sa creasca:banana Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 Re: Mi-am luat masinaaaaaaa !!!! Asta este gluma, nu? Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 Re: Mi-am luat masinaaaaaaa !!!! Asta deja are culoarea tip camuflaj. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 Re: Mi-am luat masinaaaaaaa !!!! In afara de vopsea ca e putin mata de la soare, arata impecabil. Totusi, ar merge niste cauciucuri putin mai mari. Sa o porti sanatos si sa-i dai multe proteine. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 Re: Mi-am luat masinaaaaaaa !!!! Dom: [looking at the junked Toyota Supra being hauled in] I said a ten-*second* car, not a ten-*minute* car. Jesse: You could push this across the finish line, or tow it. Dom: You couldn't even tow that across the finish line. Brian: No Faith. Dom: I have faith in you, but this isn't a junkyard. This is a garage :gr1:gr1 /QUOTE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danutlupu Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 Re: Mi-am luat masinaaaaaaa !!!! Cat ti-a dat pe ea sa o iei ? Vezi unde o parchezi ca risti sa ti-o ia ori primaria ori Rematul. Lasand gluma deoparte, stiu ca-ti place sa surubaiesti si sunt sigur sa am s-o vad curand pe dealuri, te invidiez ca ai timp pentru pasiunea ta. danutlupu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
icXu Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 Re: Mi-am luat masinaaaaaaa !!!! Asta deja are culoarea tip camuflaj. :ha: Da, s-ar camufla perfect cu Libia, din pacate. Sa o stapanesti sanatos si s-o vedem cat mai curand pe roti, daca asta ai de gand cu ea. My Build: ARO Spartana Offroad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulian20 Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 Re: Mi-am luat masinaaaaaaa !!!! Foarte tare!S-o noroiesti sanatos!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 Re: Mi-am luat masinaaaaaaa !!!! Pregatesti tu o surpriza cu masina asta...in devenire(nu dezmembrare) ;) Vrei sa auzi cum carcotim,apoi sa ne impresionezi cu vreun TirozoidBalaur! Oricum,asteptam sa vedem ce faci cu 'bombardata' asta,si-ti doresc succes si rabdare!Daca ai atata pasiune incat sa o bagi in curand/vreodata in noroi,sa sti cai tot respectul meu pt pasiune!Poate nu conteaza,dar il ai ;) Stima! Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 Re: Mi-am luat masinaaaaaaa !!!! Salutare zep, ai cam prajito :ha::ha::ha: deabea astept sa vad cum se dezvolta BAFTA :pl1 si nervi tari! :be Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hilux2009 Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 Re: Mi-am luat masinaaaaaaa !!!! Cand am deschis thread-ul si au aparut pozele, instantaneu mi-a explodat berea din gura, pe monitor si am varsat si paharul pe tastatura. Monitoru' l-am sters si inca functioneaza, tastatura e gata, noroc ca mai aveam alta prin casa :ha::ha::ha::ha: Daca tu reusesti sa faci din cazanu' asta o mashina la fel sau poate mai beton ca cealata esti superrrr tare. Spor la treaba:2dr Ex Toyota Hilux 2.5 D4D - 2009 - furat in 04.04.2012. Fiat Stilo 1.9 Multijet - 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 Re: Mi-am luat masinaaaaaaa !!!! Probabil ca e o gluma, din moment ce ai postat-o la "Discutii diverse".......... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Martie 26, 2011 Autor Partajează Postat Martie 26, 2011 Re: Mi-am luat masinaaaaaaa !!!! povestea dupa ce am vandut nu-luxul, un vecin s-a suparat tare ca nu i-am zis lui ca ar fi vrut-o el intamplarea face sa ma sune un domn care avea 2 hilux generatia 84-88 una inmatriculata una de piese sa mi le ofere pe ambele plus diferenta pt toyota mea. le-am cumparat de le dansul pe ambele urmand sa imi impac si vecinul si sa imi ramana epava moca in batatura cand am vazut-o prima data , mi-a cazut fatza pe jos ...in viata mea nu am vazut asa o epava , dupa aia ma gandeam ca aia de la top gear sunt fix zero incercand sa ucida un hilux...ei nu au reusit. dar uite ca se poate . dupa ce am ridicat-o de jos pe roti si arcuri ....am studiat un pic partea mecanica , am constatat ca intradevar...nu poti ucide o toyota. (cautati youtube-kiling toyota) mecanica E BUNA, coaja arata jalnic insa puntile cutia reductorul sunt in regula inclusiv mrl-urile se misca usor dupa ani intregi de stat pe burta de facut nu cred ca o fac pt ca nu are acte si ar fi munca degeaba ...ma gandesc sa plantez puntile sub samurai pe roti arata altfel ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 26, 2011 Partajează Postat Martie 26, 2011 (editat) Re: Mi-am luat masinaaaaaaa !!!! Editat Martie 26, 2011 de baghy Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Martie 26, 2011 Partajează Postat Martie 26, 2011 Re: Mi-am luat masinaaaaaaa !!!! Extraordinar filmul cu cei de la TOP GEAR,insa cred ca e facatura!!! Am vazut multe la viata mea,TOYOTA este o marca cunoscuta si consacrata,posibil sa fim potentiali clienti,dar...suntem si realisti;) Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Martie 27, 2011 Autor Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: Mi-am luat masinaaaaaaa !!!! lasand la o parte latura ''artistica'' a emisiunii, masinile astea au adus faima fiabilitatii pt toyota, modele astea ''de fier'' au fost adevaratele toyote. masini pe care inca le gasesti in toata lumea asta, cam pe toate continentele si inca isi fac treaba . nu cred ca foarte multe marci se mai pot lauda cu masini atat de apreciate peste tot in lume. pacat insa ca politica de consum a influentat grav pe toti producatorii si pt asta fiabilitatea,simplitatea si robustetea s-au dus dracului Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate