TONI Postat Martie 26, 2011 Partajează Postat Martie 26, 2011 modelul e australian cu 3 locuri in fata si dubla semnalizare , a fost revopsit ,suspensia schimbata, probabil ar trebui incaltat cu ceva nr mai mare .... are motor 4.2 diesel , cutie manuala, 133000 mile, nu are diferential blocabil Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 26, 2011 Partajează Postat Martie 26, 2011 Re: Nissan Patrol / Safari 4.2d un pic diferit Adica ti-ai cumparat DOUA masini ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TONI Postat Martie 26, 2011 Autor Partajează Postat Martie 26, 2011 Re: Nissan Patrol / Safari 4.2d un pic diferit da ... vad ceva frumos si nu ma pot abtine... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Martie 26, 2011 Partajează Postat Martie 26, 2011 Re: Nissan Patrol / Safari 4.2d un pic diferit Sa`l stapanesti sanatos ... si la ce pret ? :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TONI Postat Martie 26, 2011 Autor Partajează Postat Martie 26, 2011 Re: Nissan Patrol / Safari 4.2d un pic diferit multumesc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costakala Postat Martie 26, 2011 Partajează Postat Martie 26, 2011 Re: Nissan Patrol / Safari 4.2d un pic diferit Frumoase masini,oare o sa ajunga vreodata o masina modele noi sa arate ca asta peste vreo15 ani...:br Nissan patrol gr,y60 2.8 tubular Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TONI Postat Aprilie 13, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Re: Nissan Patrol / Safari 4.2d un pic diferit mici modificari... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Re: Nissan Patrol / Safari 4.2d un pic diferit Sa le folosesti cu placere , dar poate sa-mi explice si mie cineva care e treaba cu aceste modele supracarosate, care e rolul lor, au fost utilitare, ca de persoane nu vad la ce ar folosi acea cocoasa. Multumesc. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Re: Nissan Patrol / Safari 4.2d un pic diferit Din cate stiu eu este modelul Safari. Cam toate masinile facute pt olandezi sunt asa inaltate pt ca sunt cam inalti :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 Re: Nissan Patrol / Safari 4.2d un pic diferit Din cate stiu eu este modelul Safari. Cam toate masinile facute pt olandezi sunt asa inaltate pt ca sunt cam inalti :) Gresit Aceste modele au fost vandute preponderent pentru utilizatori din zone aride aerul cald se ridica sub tavan . Eu am 1.90 m si mai am si asa la acest model 40 cm deasupra capului Alte marci au rezolvat aceasta problema diferit ex. Defender a montat acoperis dublu printre care circula aerul care racea tavanul care comunica direct cu habitaclu 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 Re: Nissan Patrol / Safari 4.2d un pic diferit In Olanda, pentru a fi inmatriculata autoutilitara, este nevoie de acea cocoasa. 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kiel Postat Mai 6, 2011 Partajează Postat Mai 6, 2011 Re: Nissan Patrol / Safari 4.2d un pic diferit Superb, felicitari!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Mai 7, 2011 Partajează Postat Mai 7, 2011 Re: Nissan Patrol / Safari 4.2d un pic diferit De acord cu tine, dar atunci care este explicatia ca, cam toate masinile facute pt olanda au inaltare la pavilion. Aici vorbesc in principiu de combi si "suv". Stiu f bine modelul safari, dar din cate stiu eu acest model s-a facut cam exclusiv pt australia, japonia si mai cate unul ratacit prin uk:). Oricum ii f fain "autobuzu". Mi-ar place sa-l schimb cu y60-ul meu:d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate