Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Garajul meu.

icXu

Postări Recomandate

Re: Garajul meu.

imi spui si mie de unde ai luat aparatul si cat a costat?

Da un serch pe google dupa Lincos , vei gasi mai multe situri cu preturi asemanatoare, pe mine m-a costat cam 850 ron cu tot cu transport(nu sunt sigur,dar iti poti face o idee).

da... Proxon sculeee ! destul de scumpicele dar fac banii... pe www.louis.de poti gasi originale proxon...[/quote

eu folosesc proxxon de multi ani si multe truse am ''consumat''

parerea mea ca trusele celelalte care le folosesc''no name''

fac mai bine treaba in raport pret calitate decat proxxon

Mie mi se par ok cele de la yato cu toate ca am terminat amandoi clichetii... le-au sarit niturile si arculetele de prin ele; dar au material foarte bun, nu am reusit sa stric vre-o tubulara sau vre-un varf de surubelnita, cu exceptia clichetilor ma declar multumit.

Editat de icXu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 săptămâni mai târziu...

si eu am cumparat scule de la lidl si sunt foarte multumit,este vb despre sculele electrice marca parkside si le folosesc la munca nu hobby deci aproape zilnic si span tata.

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

cum se numeste "suportul care tine caroseria"

sall cine stie cum se numeste suportul din video ..? l-am cautat pe net cu mai multe denumiri da nu am reusit sa dau de el .. :cr

Are cineva asa ceva ? :cl

Editat de Astral
Link spre comentariu

Link spre comentariu

:tk

ms de ajutor ...:h5da parca e unpic diferit cel din video decat elevatorul rotativ... asta sa fie ...? "scula" este foarte utila pt cei care vor sa reconditioneze masinute ..,, tractorase… :Hr:Hr

Link spre comentariu

vin si eu aiurea in 'garajul' vostru, ... am vazut ceva care-mi place tare mult si am niste curiozitati.

pana atunci ...

proxxon nu este pentru ce faceti voi pe aici ... sthalville sau facom ar fi mai potrivite ... dar si asta cu firmele lasa de dorit in ultimul timp ... eu folosesc proxxon de multa vreme, insa, mecanica mea este, a voastra/87 ... :D si sunt buni, dar nu cei mai buni. au fata comerciala si niste accesorii tari.

honton ... sunt niste koreeni foarte tari si ieftini

este doar o parere.

...

@ florinpp

strungul ... 'in jos' cat merge ? (materiale neferoase)

multumesc

Link spre comentariu

• 9 luni mai târziu...
  • 8 luni mai târziu...

No , cum e ? ...

Io fusei , vazui , cugetai ( 300 si ceva Nm ... ) , plecai ...

... ma trage ata inapoi , daca totusi e ( macar ) rapid ...

E bun pentru o aplicatie on-board , dealtfel ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

E bun pentru o aplicatie on-board , dealtfel ...

Ma cam indoiesc, e din categoria celor care vor debit mare de aer (peste 320l/min). Chiar pe prospectu' lui se recomanda utilizarea unui compresor care "urca" la minim 6.3 Bar si are rezervor de minim 50l. In concluzie (a mea) e o scula cu "pretentii" de atelier si calitate de "hobby" (adica d-aia de o folosesti de 2-3 ori pe an:grin:)

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Ma cam indoiesc, e din categoria celor care vor debit mare de aer (peste 320l/min). Chiar pe prospectu' lui se recomanda utilizarea unui compresor care "urca" la minim 6.3 Bar si are rezervor de minim 50l. In concluzie (a mea) e o scula cu "pretentii" de atelier si calitate de "hobby" (adica d-aia de o folosesti de 2-3 ori pe an:grin:)

parca Miron Sorin avea un pistol electric pe care il folosea in campionat ca varianta on bord :) dar am inteles ca e scump cu spume :)

si acum daca tot suntem la categoria GArajul meu :) al meu e cel mai mare spatios si aerisit :) adica afara :) in fata blocului :)

lasand gluma deoparte :) sper ca nu va suparati :) scule de mana si deaste de genul hobby merg pe Yato mdar aceasi problema o am la clicketi pe care i-am terminat, in rest cele mai bune scule tot alea de pe vremea regimului trecut sunt mai bune :) ca aparate electrice makita ca la bosh doua au cedat fizic, iar ca masina de gaurit einhel cu 52 de lei luata in 2008 din practiker :) merge si acum si a fost abuzata si fizic si psihic,neunsa nimic facut la ea doar ca nu prea are putere (500W)

mi-as dori un aparat de sudat/taiat cu plasma dar nu stiu de unde si cu cat eventual de care ca sunt novice rau intr-ale sudurilor dar am inteles ca la plasma e cel mai usor de sudat:) daca te pricepi,dar daca nu macar la taiat pot sa tai ce forma vreau fara sa ma mai chinui cu flexul :)

Link spre comentariu

L-am cumparat, e ok dar consuma mult aer... te ia durerea de cap de la compresor.Cred ca se potrivea mai bine cu, compresorul de 50l cu 2 pistoane care era si el in oferta; compresorul meu are un singur piston si debitul este ceva mai mic chiar daca volumul este de 50l.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare