Toyota LJ70 Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Salutari sunt fericitul posesor a unei Toyota LJ 70 din 93 .... Orice sfat sau sugestie este bine venit. Masina vreau sa o folosesc ptr. iesit in natura si vanatoare. In principiu primele actiuni vor fi: 1. starea technica sa fie verificata si pusa la punct ....daca stiti in zona meseriasi va rog sa mi spuneti/ 2. echipare off road...bara ARB si troliu ...recomandari va rog...in rest nu cred ca are nevoie de ceva. aveti idee ce EURO este motorul...euro 1 sau 2 http://i297.photobucket.com/albums/mm220/deceneu/IMG-20110327-00028.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: Toyota LJ70 2.4 In primul rand trebuie sa-ti faci o prezentare aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41601-Topic-de-prezentare-a-membrilor&p=688151#post688151 Daca vrei sa o bagi prin padure si e mult noroi o sa ai nevoie de niste cauciucuri mai de noroi. Bara si troliu gasesti cate vrei. In functie de buget. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toyota LJ70 Postat Martie 27, 2011 Autor Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: Toyota LJ70 2.4 gata prezentarea sefu"...da cauciucuri trebuie ...astea le%am avut pe G...si sunt varza...maine merg pe la Mr.Miron sa vad ce zice si el.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dumdum Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: Toyota LJ70 2.4 Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos. Schimba distributia si verifica sistemul de racire Bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: Toyota LJ70 2.4 s-o stapanesti sanatos! daca ii pui roti mai mari vei vrea sa poti sa le invarti. adica mai multa putere din motor. asta inseamna ceva intercooler, debit mai mare din pompa si presiune din turbina in prima faza. apoi vei afla ca desi pe ea scrie 4x4 , practic te intalnesti cu multe situatii in care oricum o dai rami blocat pentru ca nu trag decat 2 roti. si te apuci sa vezi care-i treaba cu blocantul...:grin: e doar inceputul, crede-ma. :old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 (editat) Re: Toyota LJ70 2.4 Pentru bara si troliu poti sa cheltuiesti minim 600-700 de euro si maxim cateva mii. La 600 am pus in jur de 2-300 bara (din tabla sau tubulara facuta copie Arb sau model propriu) si vreo 400 de euro un troliu normal. O bara Arb e in jur de 1000 de euro si trolii gasesti la peste 1000 de euro destule. Editat Martie 27, 2011 de baghy Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toyota LJ70 Postat Martie 27, 2011 Autor Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: Toyota LJ70 2.4 s-o stapanesti sanatos! daca ii pui roti mai mari vei vrea sa poti sa le invarti. adica mai multa putere din motor. asta inseamna ceva intercooler, debit mai mare din pompa si presiune din turbina in prima faza. apoi vei afla ca desi pe ea scrie 4x4 , practic te intalnesti cu multe situatii in care oricum o dai rami blocat pentru ca nu trag decat 2 roti. si te apuci sa vezi care-i treaba cu blocantul...:grin: e doar inceputul, crede-ma. :old Ei nici chiar asa...am avut 2 G-uri pana acum...si cam stiu care sunt limitele la 4x4 (normal - mediu)....si apropo asta are blocante si pe fata si spate.... Cauciucuri mai mari nu vad sensu...si astea care sunt sunt prea late... La ce sa fiu atent in ,exploatare,? Asta ar fi interesant. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: Toyota LJ70 2.4 sa te bucuri de peisaj si sa nu ratacesti drumul...in rest nu-ti face griji de masina, te va aduce de fiecare data acasa. nu prea sunt vicii ascunse la modelul asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giany Postat Mai 15, 2011 Partajează Postat Mai 15, 2011 Re: Toyota LJ70 2.4 Salve! Sa o stapanesti sanatos si te v-a face fericit. Modelul tau este euro 2. Sunt foarte multe de spus despre aceasta minunata masina. Depinde ce-ti doresti de la ea,pe unde ai vrea sa te plimbe, bugetul pe care-l pe care'l directionezi spre transformarea ei samd. Sigur este un lucru: ai ales ce trebuie!!! TOYOTA LJ 70 BMW 528I Pieptul sus, privirea in fata (in4) si mergem tot inainte! :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate