soimu Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 am fost sa imi fac si eu ITP ul la tanc si omul ma anuntat ca pe spate nu prea am frana decat tare putin brusc am constientizat ca tancul franeaza slabut, si cu inghetarea de fata... apoi mi-am adus aminte ca dupa inlatarea de +5 cm de la badylift, nenea adi (yo2bt) mi-a atras atentia ca trebuie sa prelungesc prinderea de pe punte a arcului de reglaj a repartitorului spate...lucru care l-am si facut cu 5 cm (buni)... dar pe urma am mai inaltat si cu 5 cm suspensie....fara sa mai ii fac nimic la reglajul cu pricina pentru acest motiv, intreb aici pe oameni mai luminati si mai informati decat mine 1. cum trebuie sa prelungesc prinderea... mai pun 5 cm si pt suspensie sau nu mai e cazul 2. aveti o poza cum trebuie sa fie clapeta de care e prinsa arcul... ca la mine cred ca e incorect asezata 3. cum actioneaza acea clapeta, are la mijloc un surub, trebuie sa se sprijine pe el sau surubul sa o traverseze si sa ii limiteze cursa maxima multumesc anticipat forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 Re: probleme frana spate...repartitor incorect reglat? Verifica cu mina daca pirghia de la repartitor se mai misca ( se simte net la mina daca mai culiseaza ). Daca e blocat , se regleaza ...prin inlocuire . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Martie 29, 2011 Autor Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: probleme frana spate...repartitor incorect reglat? Verifica cu mina daca pirghia de la repartitor se mai misca ( se simte net la mina daca mai culiseaza ). Daca e blocat , se regleaza ...prin inlocuire . o poza face cat 1000 de cuvinte care e parghia? clapeta aia de tabla de care e prins si arcul? da, aia se misca, dar nu stiu daca nu ar trebui sa antreneze ea ceva rog poza de exemplificare cum e ea normal si care ar fi rolul arcului (adica cum misc prinderea in functie de inaltarea masinii ca sa functioneze in continuare corect) multumesc forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dsabau Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Re: probleme frana spate...repartitor incorect reglat? Soimu ai rezolvat pana la urma problema? La fel e si la mine si n-ar vrea sa reinventez roata daca nu e absolut necesar... Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian mgn Postat Martie 24, 2013 Partajează Postat Martie 24, 2013 Re: probleme frana spate...repartitor incorect reglat? Facut azi Itp ... aceeasi problema masina inaltata ( Y60 lung ) ... frane spate de bicicleta.daca impingeam cu mana tabla aia pe care se prinde arcul prindea bine.am vazut ca sunt pe ea 2 suruburi, de acolo se regleaza? poate ne lamureste colegul Soimul ... daca el a rezolvat problema ... American components ... russian components ... ALL MADE IN TAIWAN !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Martie 25, 2013 Autor Partajează Postat Martie 25, 2013 Re: probleme frana spate...repartitor incorect reglat? arcul de la repartitor trebuie sa aibe 21,5 cm de la un capat la altul daca e mai mult sau mai putin, nu functioneaza corect forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dsabau Postat Martie 25, 2013 Partajează Postat Martie 25, 2013 Re: probleme frana spate...repartitor incorect reglat? @soimu - multumesc. Valoarea respectiva este pentru masina neinaltată? Centru cea inaltata ramane la fel sau trebuie prelungita zona pe care se prinde arcul? La tine acum franarea pe puntea spate e in parametrii (testata pe stand)? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dsabau Postat Iunie 2, 2013 Partajează Postat Iunie 2, 2013 Re: probleme frana spate...repartitor incorect reglat? Uite ce fac australienii ca sa rezolve problema: A incercat cineva? Ce parere aveti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iunie 28, 2013 Partajează Postat Iunie 28, 2013 (editat) Re: probleme frana spate...repartitor incorect reglat? Uite ce fac australienii ca sa rezolve problema: [ATTACH=CONFIG]180653[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]180654[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]180655[/ATTACH] A incercat cineva? Ce parere aveti? Lungimea arcului poate fi reglata din placuta originala. La înaltari ale masinii de peste 2" se foloseste acea "prelungire". P.S.: Referitor la discutie, vezi si aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?76409-Fr%EEna-ineficienta-pe-axa-spate Editat Iunie 28, 2013 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate