RaduCampina Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 Salutare tuturor am un Vitara 1,6 benzina carburatie abia am cumparat-o si are pe ea cauciucuri de 195/80/15 dar din acelea de noroi este adevarat ca sunt noi si arata bine insa merge greu pe sosea si consuma. Va cer astfel sfatul pentru a putea merge si eu normal pe strada peste 80 la ora la un consum normal ce cauciucuri trebuie sa folosesc pentru ca in talonul meu bulgaresc ni spune nimic :) si daca cumva stie careva unde gasesc sa iau astfel de cauciucuri cu tot cu jante sau sa le dau pe ale mele la schimb sau mai stiu eu ce variante ajutati-mam vreau deci sa reduc consumul pe asfalt si sa maresc cat de cat viteza, va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RaduCampina Postat Martie 28, 2011 Autor Partajează Postat Martie 28, 2011 Re: sfaturi cauciucuri de sosea Vitara 1,6 benzina uite si vitara mea cu rotile de teren Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marinionescu Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 Re: sfaturi cauciucuri de sosea Vitara 1,6 benzina Eu am avut 225/70/15 AT cu care am mers si cu 120 km/h Cine nu stie, si nu stie ca nu stie, e adormit, trezeste-l. Cine nu stie, si stie ca nu stie, e invatacel, ajuta-l. Cine stie, si stie ca stie, e invatat, insoteste-l. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 Re: sfaturi cauciucuri de sosea Vitara 1,6 benzina Consumul il poti reduce cu o anvelopa cu diametrul mic si cu o ampreta cat mai mica a gumei/asfalt----->Presiune mare. Eu zic ca dimensiunea standard este cel mai ok pentru un consum/performante optime, dar diferenta mami mare de maximum 0.5-1l nu o sa vezi. Asta este, vitara este setoasa, dar fiabila, asta conteaza. 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 Re: sfaturi cauciucuri de sosea Vitara 1,6 benzina foloseste tot 195/80/15 sau 205/75/15 (dimensiuni de fabrica), dar profil de strada. alea de pe masina sunt copii simex resapate si sunt grele. jentile poti sa le pastrezi ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RaduCampina Postat Martie 29, 2011 Autor Partajează Postat Martie 29, 2011 (editat) Re: sfaturi cauciucuri de sosea Vitara 1,6 benzina Multumesc frumos baieti pentru sfaturile voastre se pare ca nu am alta sansa sa reduc consumul decat sa-l pun pe gaz Am mai studiat acele kituri de HHO insa am inteles chiar de lal vanzator ca nu reduc mai mult de 10-15 la suta deci real poate fi si mai putin asa ca gazul este solutia asta pana nu creste si pretul lui, va multumesc multumesc Ancuta Laurentiu, asa am sa fac Editat Aprilie 1, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: sfaturi cauciucuri de sosea Vitara 1,6 benzina Radu, nu poti sa ai masina de teren care sa consume putin. Cam toate consuma mai mult decat un turist. Sunt mai inalte, sunt mai grele, sunt mai patratoase. Multe au cauciucuri mari si grele cu profile agresive. Am scris unei doamne sau domnisoare pe scurt cum sta treaba cu gumele. Forumul asta e plin de sfaturi. Trebuie doar sa aveti timp sa cititi cat mai mult. Gume de strada- de genul celor folosite la turisme, foarte bune pe asfalt, foarte slabe in teren. Gume HT, Higway terrain. Putin mai bune decat cele de strada pe teren si putin mai proaste pe asfalt. Sunt asemanatoare celor all-sezon de pe turisme. Gume all-Terrain, 50 % teren 50 % asfalt. Putin mai cramponate, cu marginile intarite. se descurca bine si pe asflat si in teren dar cam greu in noroi. gume mud- terrain, mai cramponate decat cele all-terrain, mai bune in noroi si mai slabe pe asfalt. Proportia este 80 off-20 on road. Gume mt extrem, tip simex. Cam 100% offroad. Foate bune in noroi, foarte slabe pe asfalt. Zgomotoase, mai grele, distanta de franare mai mare, aderenta mai mica. Depinde ce vrei sa faci cu masina si in functie de alegere o sa pui si gumele. Poti sa dai la schimb doar cauciucurile dar cel mai bine e sa atingi limita de posturi necesara pentru vizualizarea sectiunilor de vanzari sau schimburi. Gume de strada pentru Vitara o sa gasesti destule. Daca vrei da-mi un pm si iti explic tot ce vrei sa stii. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: sfaturi cauciucuri de sosea Vitara 1,6 benzina mai bine citesti si topicul de consum la vitara, poate consumul tau este mai mare decat al celor de pe aici, si atunci ai o problema cu consumul nu cu anvelopele. mie imi ia in jur de 8.5 in afara si 12 in oras. in teren pot ajunge si la 20, depinde ce fac cu masina. am cauciucuri de 235/75/15 MT de la BFG. daca mergi doar pe asfalt poti sa schimbi linistit cau ciucurile, dar daca vrei masina in teren trebuie sa le pastrezi. e bun si gazul,n-am ce zice dar in off nu te prea ajuta. bafta ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 (editat) Re: sfaturi cauciucuri de sosea Vitara 1,6 benzina Salut. Sa o stapanesti sanatos! Am vazut masina pe net, cand era de vanzare. Si apoi am vazut-o in Comarnic si am admirat-o. In zona cuptorului de paine. Mi-a dat seama ca a fost cumparata. E cu doua locuri, nu? Sfaturi nu iti mai dau, au facut-o colegii. Bafta! Editat Aprilie 1, 2011 de pavel_vn Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RaduCampina Postat Martie 31, 2011 Autor Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: sfaturi cauciucuri de sosea Vitara 1,6 benzina multumesc pavel_vn da e cu doua locuri si chiar ma bucur ca am atata spatiu in spate, pentru ca daca era cu bancheta era un spatiu nefolosit, eu sunt singur multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate