apostolioanradu Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 Re: Sfat achizitie Frontera vs Feroza vs Vitara Probabil o fi fost pusa la viata ei pe lateral si asta nu e bine. Parerea mea... mai sunt si alte frontere de vanzare pe internet... Iar oamenii cand vor sa isi ascunda diverse lucruri sau sa intimedeze ca a iasa din situatii aiurea, mimeaza supararea. Roata stramba poate fi si de la capatul de bara reglat la ochi de vreun nene care stie meserie pe o bere, iar in cazul acesta se rezolva usor la stand computerizat pentru reglarea unghiului de fuga. Opel Frontera Sport 2.0i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
melculbeat Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 Re: Sfat achizitie Frontera vs Feroza vs Vitara da, chiar a fost pusa pe-o parte. dar in cazul asta, nu ar fi trebuit sa fie si sasiul strimb? sau care ar fi explicatia? ca m-am uitat si eu sub masina si chiar era inact sasiul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 Re: Sfat achizitie Frontera vs Feroza vs Vitara Poate e din reglajul de la bascule. S-o fi umblat pe acolo ... 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
apostolioanradu Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Re: Sfat achizitie Frontera vs Feroza vs Vitara De curiozitate, cat cere pe ea? Opel Frontera Sport 2.0i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
melculbeat Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Re: Sfat achizitie Frontera vs Feroza vs Vitara ajunsesem la 2300in conditiile in care ar mai fi trebuit sa-i cumpar doua jante de aliaj, o anvelopa plus reparatiile enumrate mai sus. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate