cobrra Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 duminica 3 aprilie schimbare de orientare trasee noi ca si dificultate mediu spre greu pe alocuri cu gratar la pachet:2dr. dotari minime ......:x,,tambal,, bauturici in limita ,,legala,, :grin: toate cu profil :wink:....MT locul de intalnire ,, peco petrom ,, KM 6 DN1 ,, orele 08.30. cu respectul cuvenit al vostru ........... ,,cobrra,, :2dr detalii si amanunte in privat. Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: duminica 3 aprilie adventure by cobrra haida mergem! Sper sa dam de mai mult noroi si mai putine gratare! Mi-e dor de un traseu adevarat cum faceam cu Cristi 1 & Company, Cobrra's Trip de ieseam din traseu la 22.00.... Vreau noroi si vreau traseu sa imi tremure :pt...... Deci: 1 - Cobrra 2 - Mugur Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: duminica 3 aprilie adventure by cobrra 1- Cobrra 2- Mugur 3- TOYO L . LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipytu Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: duminica 3 aprilie adventure by cobrra 99% prezent si eu :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 30, 2011 Autor Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: duminica 3 aprilie adventure by cobrra 1 - razvan xtt 2 - ,,boboc--offroad,, 3- cobrra 4 - TOYO-L 5 - mugur iacob 6- cipytu 7........ :tk Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 31, 2011 Autor Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: duminica 3 aprilie adventure by cobrra din surse ,,oficiale,, traseu are la baza ,, noroiul,, mult noroi:ha::ha::ha: nu este recomandat ,,cardiacilor,,:h5 cu respect.:2dr Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: duminica 3 aprilie adventure by cobrra din surse ,,oficiale,, traseu are la baza ,, noroiul,, mult noroi:ha::ha::ha: nu este recomandat ,,cardiacilor,,:h5 cu respect.:2dr Deci nu te cred..... Daca nu te cred nu te cred..... :pl sa iti tii cuvantul:ha::tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: duminica 3 aprilie adventure by cobrra nici eu !!!!!! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 31, 2011 Autor Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: duminica 3 aprilie adventure by cobrra hai bine .... recunosc :grin: este recomandat si ,,reumaticilor,,:ha::ha::ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 1, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Re: duminica 3 aprilie adventure by cobrra pentru cei care vin din bucuresti propun sa fixati un loc de intalnire:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban28 Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Re: duminica 3 aprilie adventure by cobrra propun ca loc de intalnire mc'donalds otopeni cu plecare la 7.30 din parcare serban 0721320972 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mbeju Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Re: duminica 3 aprilie adventure by cobrra Eu sunt foarte nou in club si am un LC120 AT. As putea sa vin cu voi? Daca da, unde se vor desfasura ostilitatile? :tk LC120 AT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 1, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Re: duminica 3 aprilie adventure by cobrra Eu sunt foarte nou in club si am un LC120 AT. As putea sa vin cu voi? Daca da, unde se vor desfasura ostilitatile? fara suparare mai vine cineva cu un x3 dar va lasa masina si se va suii copilot. sincer nu cred ca ar face fata. dar daca-ti asumi riscurile in sensul ca vor fii portiuni destul de dificile se va zgaria poate se va lovii nu am nimic impotriva. traseul este undeva de la mediu spre dificil:2dr eu zic sa apelezi totusi la cineva si poti incerca ,,copilot,, cu respect! Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Re: duminica 3 aprilie adventure by cobrra Eu sunt foarte nou in club si am un LC120 AT. As putea sa vin cu voi? Daca da, unde se vor desfasura ostilitatile? masina ar putea face fata dar ti-ar trebui cauciucuri de noroi si e pacat de masina ca o sa o zgarii si exista posibilitatea sa o si atingi de vreun copac. LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 2, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Re: duminica 3 aprilie adventure by cobrra am si eu o rugaminte la baietii care vin din bucuresti si stau, sau au drum prin zonele bragadiru, domnesti ,rahova,magurel,.... am si eu de adus o roata ...daca se poate si este loc in masina sa mi-o aduca si mie....:tk va rog frumos sa luati legatura cu ,,adionweb,, 0726499910... cu respect !!! ne vedem maine:2dr Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Re: duminica 3 aprilie adventure by cobrra este posibil sa apar si eu ...nu stiu sigur inca. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moartea Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Re: duminica 3 aprilie adventure by cobrra mai ce rai sunteti! nu stiu daca LC-ul are ceva blocate dar cu siguranta are controlul tractiunii si cu niste cauciucuri calumea cu siguranta va face fata! ideea este cat de dispus este omul la off! si de mine cand am venit cu pajero ati spus ca nu va face fata si eu zic ca sa descurcat destul de bine! nu mai descurajati oamenii! pana la urma este cu gratar sau fara?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Re: duminica 3 aprilie adventure by cobrra mai ce rai sunteti! nu stiu daca LC-ul are ceva blocate dar cu siguranta are controlul tractiunii si cu niste cauciucuri calumea cu siguranta va face fata! ideea este cat de dispus este omul la off! si de mine cand am venit cu pajero ati spus ca nu va face fata si eu zic ca sa descurcat destul de bine! nu mai descurajati oamenii! pana la urma este cu gratar sau fara?? daca e vorba despre pajero din avatar....n-avea cum sa nu faca fata:ha::ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moartea Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Re: duminica 3 aprilie adventure by cobrra :grin: este un pajero 3 din 2003 3.5 benzina cutie automata diferential centaral si spate blocant cu cauciucuri 50/50 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Re: duminica 3 aprilie adventure by cobrra am si eu o rugaminte la baietii care vin din bucuresti si stau, sau au drum prin zonele bragadiru, domnesti ,rahova,magurel,.... am si eu de adus o roata ...daca se poate si este loc in masina sa mi-o aduca si mie....:tk va rog frumos sa luati legatura cu ,,adionweb,, 0726499910... cu respect !!! ne vedem maine:2dr rezolvat:h5 p.s. Distractie placuta! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gury3 Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Re: duminica 3 aprilie adventure by cobrra gury3 prezent,ce sa luam de gratare?????? sunt mandru ca sunt patrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Re: duminica 3 aprilie adventure by cobrra eu am luat ceva de gratar... Tocmai am vorbit cu Robert la telefon....daca ne lasa vremea facem gratar....daca nu ..nu Nu am incotro si ma pregatesc si de gratar si cu alte sandwich-uri.....asta e... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Re: duminica 3 aprilie adventure by cobrra Nu se anunta Ploaie...din ce am vazut pe net! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 2, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Re: duminica 3 aprilie adventure by cobrra ne vedem de dimineatza. cu respect tuturor:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Re: duminica 3 aprilie adventure by cobrra mai ce rai sunteti! nu stiu daca LC-ul are ceva blocate dar cu siguranta are controlul tractiunii si cu niste cauciucuri calumea cu siguranta va face fata! ideea este cat de dispus este omul la off! si de mine cand am venit cu pajero ati spus ca nu va face fata si eu zic ca sa descurcat destul de bine! nu mai descurajati oamenii! pana la urma este cu gratar sau fara?? eu am spus ca face fata fara probleme, dar o zgarie prin padure si mai exista si riscul sa o loveasca de vreun copac,dar daca-l lasa sufletul..... LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate