Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

duminica 3 aprilie adventure by cobrra

cobrra

Postări Recomandate

duminica 3 aprilie schimbare de orientare trasee noi ca si dificultate mediu spre greu pe alocuri cu gratar la pachet:2dr.

dotari minime ......:x,,tambal,, bauturici in limita ,,legala,, :grin: toate cu profil :wink:....MT

locul de intalnire ,, peco petrom ,, KM 6 DN1 ,, orele 08.30.

cu respectul cuvenit al vostru ........... ,,cobrra,, :2dr

detalii si amanunte in privat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 63
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Re: duminica 3 aprilie adventure by cobrra

haida mergem!

Sper sa dam de mai mult noroi si mai putine gratare!

Mi-e dor de un traseu adevarat cum faceam cu Cristi 1 & Company, Cobrra's Trip de ieseam din traseu la 22.00....

Vreau noroi si vreau traseu sa imi tremure :pt......

Deci:

1 - Cobrra

2 - Mugur

Link spre comentariu

din surse ,,oficiale,, traseu are la baza ,, noroiul,, mult noroi:ha::ha::ha:

nu este recomandat ,,cardiacilor,,:h5

cu respect.:2dr

Deci nu te cred.....

Daca nu te cred nu te cred.....

:pl sa iti tii cuvantul:ha::tk

Link spre comentariu

Eu sunt foarte nou in club si am un LC120 AT.

As putea sa vin cu voi? Daca da, unde se vor desfasura ostilitatile?

fara suparare mai vine cineva cu un x3 dar va lasa masina si se va suii copilot. sincer nu cred ca ar face fata. dar daca-ti asumi riscurile in sensul ca vor fii portiuni destul de dificile se va zgaria poate se va lovii nu am nimic impotriva. traseul este undeva de la mediu spre dificil:2dr

eu zic sa apelezi totusi la cineva si poti incerca ,,copilot,,

cu respect!

Link spre comentariu

Eu sunt foarte nou in club si am un LC120 AT.

As putea sa vin cu voi? Daca da, unde se vor desfasura ostilitatile?

masina ar putea face fata dar ti-ar trebui cauciucuri de noroi si e pacat de masina ca o sa o zgarii si exista posibilitatea sa o si atingi de vreun copac.

• LJ 7O

Link spre comentariu

am si eu o rugaminte la baietii care vin din bucuresti si stau, sau au drum prin zonele bragadiru, domnesti ,rahova,magurel,.... am si eu de adus o roata ...daca se poate si este loc in masina sa mi-o aduca si mie....:tk va rog frumos sa luati legatura cu ,,adionweb,, 0726499910...

cu respect !!! ne vedem maine:2dr

Link spre comentariu

mai ce rai sunteti! nu stiu daca LC-ul are ceva blocate dar cu siguranta are controlul tractiunii si cu niste cauciucuri calumea cu siguranta va face fata! ideea este cat de dispus este omul la off! si de mine cand am venit cu pajero ati spus ca nu va face fata si eu zic ca sa descurcat destul de bine! nu mai descurajati oamenii! pana la urma este cu gratar sau fara??

Link spre comentariu

mai ce rai sunteti! nu stiu daca LC-ul are ceva blocate dar cu siguranta are controlul tractiunii si cu niste cauciucuri calumea cu siguranta va face fata! ideea este cat de dispus este omul la off! si de mine cand am venit cu pajero ati spus ca nu va face fata si eu zic ca sa descurcat destul de bine! nu mai descurajati oamenii! pana la urma este cu gratar sau fara??

daca e vorba despre pajero din avatar....n-avea cum sa nu faca fata:ha::ha:

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

am si eu o rugaminte la baietii care vin din bucuresti si stau, sau au drum prin zonele bragadiru, domnesti ,rahova,magurel,.... am si eu de adus o roata ...daca se poate si este loc in masina sa mi-o aduca si mie....:tk va rog frumos sa luati legatura cu ,,adionweb,, 0726499910...

cu respect !!! ne vedem maine:2dr

rezolvat:h5

p.s. Distractie placuta!

Link spre comentariu

eu am luat ceva de gratar...

Tocmai am vorbit cu Robert la telefon....daca ne lasa vremea facem gratar....daca nu ..nu

Nu am incotro si ma pregatesc si de gratar si cu alte sandwich-uri.....asta e...

Link spre comentariu

eu am spus ca face fata fara probleme, dar o zgarie prin padure si mai exista si riscul sa o loveasca de vreun copac,dar daca-l lasa sufletul.....

• LJ 7O

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare