DanB Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Stie cineva unde pot gasi asa ceva si la ce pret? Multumesc! Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drag Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: Vascocupla Mercedes G 350 TD, 1994 da, intre 1500 si 2500 lei, mai bine taci si lasi impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa elimini orice dubiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: Vascocupla Mercedes G 350 TD, 1994 Merge de 300td w124 sau 350td W140(balena) si-l gasesti la dezmembrari la 50-100 de euro. E bine sa-l iei cu tot cu elice. Il dai pe al tau jos si vezi la fata locului masura... Preturile lui @DRAG sunt corecte dar piesa noua din magazin. zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanB Postat Martie 30, 2011 Autor Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: Vascocupla Mercedes G 350 TD, 1994 da, intre 1500 si 2500 lei, Marja mentionata e in functie de producator/furnizor sau te gandesati si la second hand? Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drag Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: Vascocupla Mercedes G 350 TD, 1994 Marja mentionata e in functie de producator/furnizor sau te gandesati si la second hand? eu personal am inlocuit la 300d cu una de w124, e mai mica cam cu 3 cm in diametru si palele sunt cam la jumatate latimea, parerea mea e ca functioneaza la 70-80% din capacitate, eu am montat in fata si un ventilator de aer conditionat actionat la buton ca sa suplimenteze, cu ala e mai ok, numai ca da peste cap termometrul de exterior care oricum nu ma intereseaza eu cu 350 lei am luat vasco second si pale noi. atentie mare, daca iei second hand, sa fie de la motor diesel nu de la benzinar pt ca benzinarul are o rola in plus si sensul de rotatie al vascocuplei e invers, prima care am luat-o asa a fost si rotita in sensul motorului meu baga aer dinauntru afara , nu invers, si incalzea si mai tare radiatorul. mai bine taci si lasi impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa elimini orice dubiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanB Postat Aprilie 8, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2011 Re: Vascocupla Mercedes G 350 TD, 1994 Am luat una originala de la Mercedes, in jur de 1900 lei. N-am vrut sa risc sa prajesc motorul, desi pretul e cam piperat ... Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drag Postat Aprilie 9, 2011 Partajează Postat Aprilie 9, 2011 Re: Vascocupla Mercedes G 350 TD, 1994 cat de multumit esti de motorul tau? am inteles ca nu sunt prea reusite astea de 350td? Dar evident, sunt pareri si pareri. mai bine taci si lasi impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa elimini orice dubiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanB Postat Aprilie 9, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2011 Re: Vascocupla Mercedes G 350 TD, 1994 Minusuri: - motor foarte greu; - capacitate mare (impozit mare), cai putini; - se cam incinge in sarcina, daca insisti sa ii tot dai gaz si nu merge racirea unsa. Plusuri: - daca pui la punct circuitul de racire (cum incerc si eu) nu mai incinge; - foarte rezistent daca ii dai ce trebuie, nu prea am auzit sa crape desi am mai auzit ca incinge; - cuplu si cai peste alte motoare de G din generatii apropiate. - Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drag Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Re: Vascocupla Mercedes G 350 TD, 1994 Minusuri: - motor foarte greu; - capacitate mare (impozit mare), cai putini; - se cam incinge in sarcina, daca insisti sa ii tot dai gaz si nu merge racirea unsa. Plusuri: - daca pui la punct circuitul de racire (cum incerc si eu) nu mai incinge; - foarte rezistent daca ii dai ce trebuie, nu prea am auzit sa crape desi am mai auzit ca incinge; - cuplu si cai peste alte motoare de G din generatii apropiate. - si eu am intampinat aceleasi probleme cu 300d al meu, la racire am rezolvat usor cu un termostat nou si un ventilator aditional in fata, dar am optat totusi pt un transplant cu un 300td 177cai w210 din 2001. Acum e la doctor (Liviu) pt operatii, abia astept sa vad cum se comporta. 300d e un motor excelent in off road in special, dar pe asfalt e cam lenes. mai bine taci si lasi impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa elimini orice dubiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresbazu Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 Re: Vascocupla Mercedes G 350 TD, 1994 buna am si eu un w 463 care a fost dotat din fabrica cu 300 d apoi am luat o masina complecta si am pus motorul de 177 hp la Liviu. dupa ce am adus-o acasa i-am montat si radiatorul de intercooler si toate bune si frumoase....pana in teren. Daca este fortat mai mult de 2 minute incinge apa pana la 110 120gr sau pe sosea daca e fortat in viteza a cincea la deal ridica apa la fel pana aproape de 100,110. voi cand ati montat termocupla elctrica in fata ati simtit difrenta sau nu? eu sincer ma gandeam la constructia unui alt radiator pentru ca astea originale am imprsia ca sunt subdimensionate. problema e spatiul dar am vazut de ex la patrol gr 2.8 td radiatorul e cam cu 30% mai mare .... astept sfaturi in continuare multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 (editat) Re: Vascocupla Mercedes G 350 TD, 1994 buna am si eu un w 463 care a fost dotat din fabrica cu 300 d apoi am luat o masina complecta si am pus motorul de 177 hp la Liviu. dupa ce am adus-o acasa i-am montat si radiatorul de intercooler si toate bune si frumoase....pana in teren. Daca este fortat mai mult de 2 minute incinge apa pana la 110 120gr sau pe sosea daca e fortat in viteza a cincea la deal ridica apa la fel pana aproape de 100,110. voi cand ati montat termocupla elctrica in fata ati simtit difrenta sau nu? eu sincer ma gandeam la constructia unui alt radiator pentru ca astea originale am imprsia ca sunt subdimensionate. problema e spatiul dar am vazut de ex la patrol gr 2.8 td radiatorul e cam cu 30% mai mare .... astept sfaturi in continuare multumesc. Normal nu ar trebuii sa patesti asta, ai ceva in neregula. Ori termostatul ori vascul. Cu siguranta daca pui electroventilator il ajuta foarte mult la racire dar normal ar fi sa nu ridice temperatura asa repede. Daca ai fluctuatii mari de temperatura pe bord te sfatuiesc sa iti scumbi termostatul. Eu am motorul de 140 de cai si nu e intercooler dar am radiatorul de la A/C in fata celui de la motor si nu am pus inca electroventilatorul. Vreau sa zic ca am chinuit-o ceva si nu a ridicat deloc temperatura, nu a ajuns niciodata la 100 de grade, dar am temostatul nou si vascul bun. Din ce spui tu nu e radiatorul de vina pt ca el isi face treaba, problema e ori la priza de aer (vascul) ori timpul de racire a apei (temostatul), daca era radiatorul iti firbea motorul. Editat Aprilie 23, 2011 de rommy20005 zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresbazu Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 Re: Vascocupla Mercedes G 350 TD, 1994 nu stiu cat de tare trebuie sa cupleze vascocuplajul.. de exemplu daca apa este la 90 si trag pe dreapta , ridic capota trag pa matao manusa de sudor si turez motorul la3000 ture o aud cum suge aerul cald din rdiator iar daca pun mana pe elice cu manusain 5 secunde o opresc turat la 3000 ture nu stiu daca e normal si mai mentionez ca nu am nici difuzorul pe langa elice termostatul e nou dar e comandat pentru limuzina, nu stiu dca e diferenta intre cel de limuzina si cel de w 463 poate deschide mai jos cel de g klasse multmesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Aprilie 24, 2011 Partajează Postat Aprilie 24, 2011 Re: Vascocupla Mercedes G 350 TD, 1994 Iti spun ca la pajero nu poti opri elicea cu manusa decat cand motorul e rece! Daca la tine opresti elicea cu manusa cand il turezi si motorul este cald sigur vascocuplajul e dus! Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Aprilie 24, 2011 Partajează Postat Aprilie 24, 2011 (editat) Re: Vascocupla Mercedes G 350 TD, 1994 Iti spun ca la pajero nu poti opri elicea cu manusa decat cand motorul e rece! Daca la tine opresti elicea cu manusa cand il turezi si motorul este cald sigur vascocuplajul e dus! Nu stiu dc dar la Mercedes asa functioneaza vascul. Cand e rece opune rezistenta iar cand e cald se invarte mai usor. Si la Toyota e lafel ca la Mitsubishi, cand e cald se invarte odata cu motorul. Inca o diferenta intre Japoneze si Mercedes e ca Mercedesul are elicea de metal si e a dracului de grea. nu stiu daca e normal si mai mentionez ca nu am nici difuzorul pe langa elice termostatul e nou dar e comandat pentru limuzina, nu stiu daca e diferenta intre cel de limuzina si cel de w 463 poate deschide mai jos cel de g klasse multmesc Pot baga mana in foc ca de la difuzorul de aer este problema ta. Am patit-o odata la un Mercedes W126 560. I-am schimbat termostatul, ii facusem sonda de tempertura a electroventilatorului sa deschida cu 10 grade mai jos si tot degeaba. Cu difuzorul pus am rezolvat problema. E o difrenta enorma in racirea motorui cu dfuzorul pus sau nu. Nu e nici o diferenta intre termostatul de S klass si G klass daca e vorba de acelasi motor. Pune-i difuzorul si mai mult ca sigur ca rezolvi problema dar punei si electroventilator (ideal ar fi sa il pui si pe buton si pe sonda) Bafta ! Editat Aprilie 24, 2011 de rommy20005 zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanB Postat Aprilie 24, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2011 Re: Vascocupla Mercedes G 350 TD, 1994 La mine vasco asta nou se ridigizeaza cand temperatura e destul de sus ... Si e nou, de la Mercedes. Nu stiu cum ar trebui sa functioneze de fapt, dar ma gandesc acum ca trebuia sa încep cu piese mai ieftine, termostat, buson vas. Practic asta nou face exact ce făcea si ala de l-am dat jos ... Acum daca tot l-am schimbat, il las pe asta nou. Apropo, nu cumpara cineva un vascocuplaj de G? :D Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Aprilie 24, 2011 Partajează Postat Aprilie 24, 2011 Re: Vascocupla Mercedes G 350 TD, 1994 La mine vasco asta nou se ridigizeaza cand temperatura e destul de sus ... Si e nou, de la Mercedes. Nu stiu cum ar trebui sa functioneze de fapt, dar ma gandesc acum ca trebuia sa încep cu piese mai ieftine, termostat, buson vas. Practic asta nou face exact ce făcea si ala de l-am dat jos ... Acum daca tot l-am schimbat, il las pe asta nou. Apropo, nu cumpara cineva un vascocuplaj de G? :D Eu ti-am scris ca nu trebuia sa dai atat ca il gaseai la 2-3 mil...foarte rar se strica vascul. zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drag Postat Aprilie 25, 2011 Partajează Postat Aprilie 25, 2011 Re: Vascocupla Mercedes G 350 TD, 1994 lamuriti-ma un pic, ce e ala difuzor de aer? intercooler-ul? mai bine taci si lasi impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa elimini orice dubiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Aprilie 25, 2011 Partajează Postat Aprilie 25, 2011 Re: Vascocupla Mercedes G 350 TD, 1994 NU! E palnia care dirijeaza aerul spre palele ventilatorului. Vine pe interiorul radiatorului intre radiator si ventilator... zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drag Postat Aprilie 25, 2011 Partajează Postat Aprilie 25, 2011 (editat) Re: Vascocupla Mercedes G 350 TD, 1994 am inteles, pai sigur ca aia e necesara, ca asa suge aerul direct in ventilator, daca nu, merge ventilatorul in dorul pestelui. Editat Aprilie 25, 2011 de drag mai bine taci si lasi impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa elimini orice dubiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresbazu Postat Aprilie 25, 2011 Partajează Postat Aprilie 25, 2011 Re: Vascocupla Mercedes G 350 TD, 1994 multumesc baieti pt sfaturi o sa incep cu montarea difuzorului si sa incerc sa schimb vascul apropoo Akon, la ce pret vrei sa te scapi de el? mai trebuie sa bad prinderea daca e la fel de la 300d la 300 td de 177 cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresbazu Postat Aprilie 25, 2011 Partajează Postat Aprilie 25, 2011 Re: Vascocupla Mercedes G 350 TD, 1994 La mine vasco asta nou se ridigizeaza cand temperatura e destul de sus ... Si e nou, de la Mercedes. Nu stiu cum ar trebui sa functioneze de fapt, dar ma gandesc acum ca trebuia sa încep cu piese mai ieftine, termostat, buson vas. Practic asta nou face exact ce făcea si ala de l-am dat jos ... Acum daca tot l-am schimbat, il las pe asta nou. Apropo, nu cumpara cineva un vascocuplaj de G? :D acum am vazut ca spuneai ceva de buson.... eu am avut probleme de etansare foarte mici la al meu si pana nu l-am pus nou nu i-am dat de cap in timp arunca apa din motor si incepea sa incalzeasca, iar daca il incingeam nitel o arunca afara cat ai zice peste asa ca daca nu inchide bine schimba-l urgent si apui mai vezi.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanB Postat Aprilie 25, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2011 Re: Vascocupla Mercedes G 350 TD, 1994 Pai asta o sa fac imediat ce se intorc mesterii din vacanta, schimb busonul si termostatul. Ref. vascul meu vechi, e de motor de 3500 td din 1994, 136 cp. Daca il vrei, da-mi un mesaj pe privat cu nr. tau de telefon si vorbim. Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate