KYK Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Stiti ceva despre configuratia asta ? motor 2000 16v, 100kw, serie limitata pt Carabinieri IT : http://cautare.mobile.ro/vehicule/showDetails.html?id=143123672&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=14800&makeModelVariant1.modelId=2&fuels=PETROL&siteId=ROMANIA&negativeFeatures=EXPORT&minConstructionYear=1994&lang=ro&pageNumber=1 DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Re: Defender 90 benzina 2000cc Sa te poarte sanatos oriunde vrei vrea! Sa ni-l arati si noua. Si te asteptam joi la intilnirea LR Bucuresti. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Aprilie 5, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2011 Re: Defender 90 benzina 2000cc merci mult pentru ajutor Marius, jos palaria ! berile tale (muuulte) sint la mine :tk DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Aprilie 5, 2011 Partajează Postat Aprilie 5, 2011 Re: Defender 90 benzina 2000cc Ma bucur sa vad un iubitor de LR satisfacut! Asteptam detalii despre "Carabiniera". Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Aprilie 5, 2011 Partajează Postat Aprilie 5, 2011 Re: Defender 90 benzina 2000cc motorizare de Alfa Romeo. Seria a fost produsa in paralel cu alta serie limitata de Discovery pt politia greaca. Cam lesinat ..... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Aprilie 5, 2011 Partajează Postat Aprilie 5, 2011 (editat) Re: Defender 90 benzina 2000cc Luigi nu poti compara caroseria de Disco cu cea de Defender 90. La greutate. Si este motorizare Rover. http://www.aronline.co.uk/index.htm?enginemtseriesf.htm Editat Aprilie 5, 2011 de mariusg Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Aprilie 6, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2011 Re: Defender 90 benzina 2000cc motorizare de Alfa Romeo. Seria a fost produsa in paralel cu alta serie limitata de Discovery pt politia greaca. Cam lesinat ..... maestre, n-are treaba cu Alfa romeo e motorul T16 de pe rover seria 600 sau 75, la origine HONDA si exista in 3 variante de putere.asta al meu e cel mai mic - aspirat de 100KW . mi se pare cea mai reusita combinatie pt defender ;este de departe cel mai elastic si sprintar defe pe care l-am condus vreodata comparat cu orice diesel -inclusiv cu motorul nou in 4 cil de la Puma. ramane de vazut in teren si la fiabilitate, consumul facut in 150 km mixt mi-a iesit 11 :banana si am mers si cu 130 :pl1 care e cam maxim ce poate stima DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nae rx 4 Postat Mai 6, 2011 Partajează Postat Mai 6, 2011 (editat) Re: Defender 90 benzina 2000cc am un disco cu motorul 20t16 ....si sunt la fel de incantat de motorizare precum un puritan la o orgie mult carburant pentru nimic ...in oras la fataiala si inghesuiala 17-20 depinde de temperatura exterioara la drum lung 10-11 la 90- 100 km\h in teren pe reductor dumezeu cu mila unde pui ca scuipa ulei peste tot curge bine pe la semeringul pompei de ulei si cel de la volanta si ''bat'' vreo2 biele (masina are 127ooo reali)....piesele noi sunt scumpe in romania iar in anglia nu se prea gasesc... in dezmembrari bate vantul..daca ai bafta te mai carpesti cu ceva piese de rover 600 sau 800...pe surt eu l am concediat de sub capota ... land rover ul cu aceata motorizare e un compromis facut din cauza taxelor...rezultatul o ''carapace'' grea slab motorizata cu o aerodinamica de caramida ce te face sa vizitezi statiile ''peco''mult prea des in raport cu performantele oferite Editat Mai 6, 2011 de nae rx 4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 7, 2011 Partajează Postat Mai 7, 2011 Re: Defender 90 benzina 2000cc e posibil sa ma fi inselat. In trecut am fost mare fan LR, am avut un disco cu motor de ALFA twin spark. Esec total..... In ceea ce priveste motorizatea de 2000 cc de pe Defender, e foarte posibil sa ma insel. Pana la urma, dvs, posesorii de asemenea acarete stiti mai bine........ ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Septembrie 19, 2012 Partajează Postat Septembrie 19, 2012 Re: Defender 90 benzina 2000cc Carabinierul e la mine in paddock si sunt foarte incantat de prestatiile lui.:banana Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Septembrie 19, 2012 Partajează Postat Septembrie 19, 2012 Re: Defender 90 benzina 2000cc sa il stapanesti sanatos. O sa iti fac o oferta de Webasto, nu de alta, dar iarna e cam frig in dansul.... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 19, 2012 Partajează Postat Septembrie 19, 2012 (editat) Re: Defender 90 benzina 2000cc Carabinierul e la mine in paddock si sunt foarte incantat de prestatiile lui.:banana :less E cumva cel de aici ? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?73157-Vand-Defender-90 Editat Septembrie 19, 2012 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Septembrie 19, 2012 Partajează Postat Septembrie 19, 2012 Re: Defender 90 benzina 2000cc :less E cumva cel de aici ? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?73157-Vand-Defender-90 Dap, transul ,sau dansul este. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Septembrie 19, 2012 Partajează Postat Septembrie 19, 2012 Re: Defender 90 benzina 2000cc Am inviat si eu un topic vechi,promit sa-i fac unul dedicat cand voi avea timp. Nenea Luigi,si webasto e pe o lista lunga (mai spre coada dar poate sare cateva locuri daca inghet in el). Masina se prezinta foarte bine,merge si mai bine,consumul e absolut decent (va primi si un gaz secvential,dati-mi firma de incredere daca aveti,vreau sa merg aproape gratis:grin:) si nu curge ulei pe nicaieri,ceea ce e ciudat pentru un Land Rover.:grin: Usa spate trebuie reparata (sau schimbata),suport roata rezerva pe bara,chedere si reglaj usi,roof-rack (poate cu roll-cage integrat),carlig remorcare,protectii faruri-stopuri,scara,praguri,troliu (ma impinge pacatul la un Warn M8000,e de ajuns pentru o masina de 1,7 tone),Detroit-uri fata-spate,revizuit cutiile (sincroane obosite),proiectoare led fata-spate,aer conditionat,etc.Ramane de vazut cum e cu alocarea bugetara!:grin: Una peste alta,pentru o masina nefiabila si proasta cum e Land Roverul (clasicele basme vehiculate de multi atoatestiutori) troscaleta merge incredibil pentru varsta si kilometrii ei (300.000 :al)! Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate