PYZ Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Are cineva sau a facut un suport(tampon) HD pentru cutia de viteze?Dupa ultima iesire, la intoarcerea spre Bucuresti am inceput sa am un sunet ca de rulment care are joc.Asa ca initial am crezut ca am omorit vre-unul.Dupa ce m-am bagat sub masina, am constatat ca s-a rupt tamponul din coada cutiei de viteze si aceasta era deplasata la coada cu vre-o 3-4 cm spre stinga.Intrebarea mea este daca se rup usor(cum se intimpla cu cele de reductor) si are rost sa incerc unul HD sau sa merg tot pe original? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: Suport HD pentru cutia de viteze Si eu am avut aceeasi problema (tampon rupt) Din cate am inteles de pe la meseriasi, nu se rupe asa usor. La mine a fost ceva mai complicat. La inceput nu se auzea asa de rau si toata lumea dadea vina pe vre-un rulment din cutie. Dar a devenit din ce in ce mai rau. Dupa vre-o 3 luni, de cautari si tatonari, un "mecanic" mi-a zis ca este rulmentul de la priza de putere. Cand am dus-o in service, aveam tamponul de la cutie rupt, si un tampon de la motor. La mine, s-a rupt, pt ca meseriasul de la care am luat masina, a inlocuit un tampon de la motor si pt ca nu se potrivea, i-a taiat ciocul ala de ghidare. Lucru pe care l-a facut si "mecanicul" meu pt ca nu-i pica cutia bine :uameni. Dupa doua sapt, schimbam iar tamponul de la motor. Asa ca verifica si tampoanele de la motor, sa stea tot ansamblul bine pe pozitie. De mentionat, ca eu dupa ce am cumparat masina, am mers cu ea vre-o 10 000 km pana sa se rupa tampoanele :al Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Martie 30, 2011 Autor Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: Suport HD pentru cutia de viteze Daca nu se rupe usor, atunci o sa merg pe original.Adevarul e ca am tras ceva de masina la ultimele iesiri, si are si ea 19 anisori.Cit sa ma mai suporte si tamponul ala de la cutie? In legatura cu ce ai spus despre zgomotul de rulment, priza de putere, etc, la fel s-a intimplat si la mine.Cutia de viteze si reductorul schimba ok,viteze de peste 50 km/h se auzea un zgomot ca de rulment care are joc si vibreaza.Abea dupa ce m-am bagat sub ea am vazut care este adevarata problema.Suport rupt, cutia deplasata spre stinga 3-4 cm. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Aprilie 4, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Re: Suport HD pentru cutia de viteze Pina la urma am inlocuit suportul rupt cu unul original.Practic se poate confectiona unul HD dar nu cred ca isi are rostul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Re: Suport HD pentru cutia de viteze Nici eu nu cred ca merita. Fortele nu sunt asa de mari pe cutie. Cel mai des se rup aia de la transfer. Doar daca ai HD la transfer, s-ar putea sa se trasmita "stresul" catre cutia de viteze, dar nu cred. :h5 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Aprilie 4, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Re: Suport HD pentru cutia de viteze La transfer am HD.. Dar cum spuneam, cred a trebuie mutat unul din suportii de la motor ca sa nu mai stea coada ansamblului spre dreapta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate