ipampu Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Buna Ziua, cu umilinta ma strecor si eu aici :oldcu o discutie care ar fi direct legat de acest topic cu troliile. Nu dati cu caramida daca "ar fi-ul" de mai sus nu e corect spus, respectiv locul acestui mesaj nu a fost tocmai bine (re)ales. Asadar, daca e cineva doritor si poate face un suport de numar prins de rolele de troliu cam ca cel din linkul de mai jos sa imi/ne dea de veste. Mai multe detalii pentru aceasta idee sunt AICI, respectiv aici. E aberant pretul cerut de unii producatori din EU sau de peste ocean pentru un asemenea accesoriu de troliu si incerc sa vad daca mai sunt si altii interesati si care ar putea fabrica o astfel de pesa'. In rest toate bune si la vremea/locul lor! :x Ionut 2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac http://www.jeepromania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate