mircea19 Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 salutare si scuze daca deranjez p cineva am o intrebare in legatura cu firul ce duce la pompa de servodirectie ce rol are? ca am observat ca este rupt papucul in care se prinde este vreo problema? astept pareri multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: ce rol are firul care este legat la pompa de servodirectie pai ar trebui sa semnalize lipsa de lichid...cel putin in teorie forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian_c Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: ce rol are firul care este legat la pompa de servodirectie firul este legat la un senzor de presiune care teoretic ar trebui sa simta cand se modifica presiunea in pompa in timpul virarii. Acesta teoretic comanda cresterea relantiului din ECU pentru a compensa scaderea datorata sarcinii suplimentare aplicate motorului prin cuplarea (folosirii) pompei de servo. Nissan Patrol Y60 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: ce rol are firul care este legat la pompa de servodirectie Despre ce masina discutam aici? Ca eu nu cred ca Vitara are vreun senzor pe caseta de directie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian_c Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 (editat) Re: ce rol are firul care este legat la pompa de servodirectie Aici nu vorbeam de caseta de directie. Este vorba de pompa de servo si da, are senzor. Senzorul de fapt este un intrerupator comandat de presiune. Editat Martie 31, 2011 de adrian_c Nissan Patrol Y60 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: ce rol are firul care este legat la pompa de servodirectie Aici nu vorbeam de caseta de directie. Este vorba de pompa de servo si da, are senzor. Senzorul de fapt este un intrerupator comandat de presiune. Scuze, m-am garabit si nu am citit corect. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jordy_seba Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Re: ce rol are firul care este legat la pompa de servodirectie pai firul ala,la mine cuun capat e legat la pompa de servo iar celalalt capat nu e legat la nimic,e liber.E normal asa sau ar trebui legat si el undeva?:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misuX90 Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: ce rol are firul care este legat la pompa de servodirectie sunt multe fire si lumea nu stie! SUZuki X90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate