Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Chedere

dcosmin

Postări Recomandate

Re: Chedere

Buna discutie. La a mea nu stiu daca e de la chedar sau de la altceva dar la usa de la sofer trage aerul de zici ca esti cu decapotabila.

Incepand cu 80 la ora.

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai sigur e de la chedere.. Daca dai fata de usa jos ai sa vezi ca e decat tabla usii apoi o folie de plastic si fata de usa. Deci elemente de etanseizare nexam , doar e masina de 20 de ani. Pe mine ma deranjeaza ca sunt coapte toate chederele de la geamuri si hardtop si practic sunt de forma .

Cele de pe marginea usii sunt ok dar restul trebuie schimbate clar. Si nu stiu de unde am putea sa cumparam. Totusi sa dai 300 de euro pe chedere mi se pare blasfemie :h5

Link spre comentariu

• 3 ani mai târziu...

Eu la Rocky pe caroserie am adaptat chedere de Logan insa problema e la chederele care se prind pe usa, acelea specifice cu prindere in bumbii de plastic. Usa se etanseaza prin folia aceea de plastic, este nevoie sa folositi mastic nou si sa o etansati pe toata lungimea canalului ambutisat in usa.

:cl Ignis 4x4
Link spre comentariu

Salut,

Mie la G imi lipsesc chederele cu racleta de la geamurile usilor din fata, daca va aduceti aminte cele de la Dacie cu cauciuc si pîsla pentru a curata geamurile. stiti pe cineva sau vreun magazin care sa vînda la metru cum era plin tîrgul Vitan pe vremuri?

multumesc de ajutor

Emicos

Link spre comentariu

Si ai mai fost prin targ fara rezultat? Sunt cateva dughene care vand preponderent chedere, o sa dau o tura si eu sa ma mai uit insa profilul de care am eu nevoie nu prea exista.

:cl Ignis 4x4
Link spre comentariu

Emil :) pai e frumos ce faci tu? de la mitu treci la G :)

chedere de genul ala mai gasesti pe la"tara"la magazinele de tractoare si camioane,la saviem si la raba parca am vazut ceva de genul.

nu e rau sa arunci un ochi si pe acolo :)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare