Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

una scurta langa Piatra Neamt

sacalu

Postări Recomandate

am incercat sa fac bara cat mai simpla,usoara si cu cel mai bun unghi de atac.

am castigat aproape 30 kg :y

aripile le-am decupat, astept niste simexuri 35, un warn 9.5 xp apoi un roll-cage.

sper sa am toate astea pana la sf lui febr :grin:

KTM 350 EXC-F
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

aa si un motor si niste planetare,,, si ai utat de flanse si un troliu pe spate si de taiat caroseria si de schimbat rezervorul si nu uita de actibilduri si un gipies si aaaaaaa inca 10000 euro si .................

da intadevar astea pina la sfirsitul anului :grin: :ha:

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Re: una scurta langa Piatra Neamt

cum ai castigat cele 30 de kilograme?mai bine ne spui cate kg are bara ta sa putem sa o comparam cu un ARB din ala heavy.Parerea mea repet parerea mea, mergea sa tai 10 cm din sasiu iar la bara aia rotunda am vazut ca ai sudat una rectangulara sub ea?cred ca daca aveai putinica rabdare gaseai teava rotunda de diametru mai mare si aveai si rezistenta si aspect mai sanatos

Link spre comentariu

ai cam scapat flexul in aripile din fata.vrei sa-ti pui roti de 42?daca da atunci mai scapa putin flexul si in alea de spate ca nu sunt uniform taiate(comparativ cu alea din fata).Oricum respect orice toyota pentru ca sunt fan kzj.si lj. :mrgreen: :1

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

ai cam scapat flexul in aripile din fata.vrei sa-ti pui roti de 42?daca da atunci mai scapa putin flexul si in alea de spate ca nu sunt uniform taiate(comparativ cu alea din fata)

as mai fi taiat vreo 10 cm daca aveam de unde, insa in spate depaseam nivelul contra-aripei din interior (acesta e nivelul maxim posibil fara modificari mai ample), iar in fata am taiat la fel cat mi-a permis contra-aripa.Am pus 35'-uri si tot imi atinge putin :mrgreen:

KTM 350 EXC-F
Link spre comentariu

cum ai castigat cele 30 de kilograme?mai bine ne spui cate kg are bara ta sa putem sa o comparam cu un ARB din ala heavy.Parerea mea repet parerea mea, mergea sa tai 10 cm din sasiu iar la bara aia rotunda am vazut ca ai sudat una rectangulara sub ea?cred ca daca aveai putinica rabdare gaseai teava rotunda de diametru mai mare si aveai si rezistenta si aspect mai sanatos

bara avea vreo 55 iar acum 25 cu tot cu placa.Nu m-a interesat estetica ci aspectul practic, fata de un ARB avand un unghi de atac mult mai bun.Am taiat 10 cm din sasiu.Am pus teava rectangulara ptr ca e mult mai rezistenta si se sudeaza mult mai bine avand unghiurile drepte.

Oricum urmeaza o decupare a caroseriei si sper o usurare cu 150-200 kg :grin:

KTM 350 EXC-F
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare