cos Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Tot sint cu cablurile in mina (fac un fel de ...resoftare ... ) , am tot ce trebuie , si ma desparte de idee numai doua suruburi . S-o fac...e usor . Dar totusi , merita ? Masina e lunga.Cea mai lunga... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: Frina de mina independenta pe spate Ce legatura are lungimea masinii? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Martie 31, 2011 Autor Partajează Postat Martie 31, 2011 (editat) Re: Frina de mina independenta pe spate Scurta e mai manevrabila , deci se preteaza mai mult la stinga'nprejur...iar lunga ...e lunga si se roteste mai greu . Editat Martie 31, 2011 de cos doctore , abia astept sa-ti vad ochii.., ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: Frina de mina independenta pe spate Pai nu se poate folosi ca un fel de blocant? Eu la asta ma gandeam. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Martie 31, 2011 Autor Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: Frina de mina independenta pe spate Blocant este...Nu pentru asta intentionez sa separ frina de mina . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADI Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: Frina de mina independenta pe spate bre tu ai fost pe camp si vazusi cum intoarce tractoru'n brazda :dr2 vitara softop '97(de vanzare): :dr2 ->:cort ->:fh woo cielo '96(de vanzare) craysler voyager 2.4 benzinar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: Frina de mina independenta pe spate nu te mai gandi. fa-o. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costa Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: Frina de mina independenta pe spate S-a mai discutat.... se pare ca merge: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50623-in-loc-de-blocant-spate-vitara&highlight=frana+mana+blocant :h5 "O acţiune umană devine tragică prin motivaţie." - P. Tutea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Re: Frina de mina independenta pe spate Blocant este...Nu pentru asta intentionez sa separ frina de mina . Sunt situatii in care frana "de colt" te ajuta mai mult decat blocantul plus ca actionarea e mai rapida ... asa ca daca nu te incomodeaza a doua maneta, eu zic ca merita. Ce etrieri folosesti? Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Aprilie 1, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Re: Frina de mina independenta pe spate Etrieri mecanici , cu dubla pirghie , custom , fabricatie proprie . Montati separat , pe puntea de Y61. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Re: Frina de mina independenta pe spate Etrieri mecanici , cu dubla pirghie , custom , fabricatie proprie . Montati separat , pe puntea de Y61. Folosesti etrierii originali de Nissan, dar adaptezi o parghie pentru frana de mana? Poti sa dai ceva detalii. Incerc sa montez si eu frana de mana pe o punte de Patrol, dar nu am gasit inca etrieri cu frana de mana suficienti de mari sa intre pe discul de Patrol. Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Aprilie 2, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Re: Frina de mina independenta pe spate Folosesc numai portetrierul de provenienta Renault (...Solenta...sau Clio...mama lor..mai curind sint de Solnitza ...)care sint mari si intra peste disc absolut similar cu cel de Nissan .Etrierul este mecanic, de fabricatie proprie , cu dubla pirghie , am renuntat la frina de stationare hidraulica ( desi e supersimplu ... se poate pastra intregul ansamblu ) pentru ca nu cred eu in capul meu ca face fata la mentinerea compresiei pentru 3-4 ore de stationare -timp in care se presupune ca rotile TREBUIE blocate sigur . De asemenea am renuntat la frina pe cardan , pentru e eficienta numai in combinatie cu blocantul ( in anumite situatii , care se intimpla sa fie de fapt numai alea nasoale rau si in care ai nevoie de o frina sigura ) Etrierii (cu frina de stationare ) de orice origine ar fi ( cei pe care i-am cercetat in ultimul an ), nu m-au convins pentru ca au sisteme care personal nu-mi prezinta incredere sau nu sint destul de mari ( mici la placute sau la actionare - melcul ...mic ) sau nu intra pe discul ventilat , ori nu se potrivesc pe diametru si aproape ca ating chiar si in janta de 16"... Astfel ca am ales ca frina de stationare sa fie pe etrier separat , cu suport separat , cu cabluri independente , legate la un balansier si apoi la cablul primar de la mansa .Detaliile insa sint cele care conteaza ( unde naiba gasesc protectii gofrate de cablu de frina - omizile alea de cauciuc .) Sistemul e simplu si verificat in timp , dar un pitic de sub freza ma tenteaza sa-mi separ frina de stg de aia de dr ... Mai e si posibilitatea cu un singur cablu master si unul slave , inseriate .Probabil la fel de fiabil , insa are nevoie de o cursa de lungime dubla la actionare . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Re: Frina de mina independenta pe spate cos roaga-l pe piticu de sub freza sa puna o poza , face cat tot postul tau si pricep si piticii nostrii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Aprilie 2, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Re: Frina de mina independenta pe spate OK. Prea putine litere... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate