Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

de ce ieftineste Petrom de luni motorina cu 1 leu pe litru

soimu

Postări Recomandate

asa cum a anuntat, Petrom va ieftini motorina standard de luni cu un leu pe litru, dar benzina va ramane la acelasi pret

multumita Guvernului Boc, care a facut presiuni mari asupra distribuitorilor de carburanti, ingrijorati de situatia economica precara si scumpirea constanta a produselor datoriata cresterii pretului la carburanti

prin aceasta masura se incearca ieftinirea costurilor de transport si deci ieftinirea alimentelor si a produselor de baza

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: de ce ieftineste Petrom de luni motorina cu 1 leu pe litru

In zona in care stau eu e 7 ron litrul de motorina ... cica vor sa recupereze in weekend pierderea anuntata cu ocazia zilei de luni cand intradevar ziceau ca s-ar putea ieftini carburantul! :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Si la un plin de 90 l GRATIS o lama Orbit.

Se pare ca iesirea din criza incepe tot pe 1 aprilie, dupa parerea mea... 1 aprilie 2016.

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

Si la un plin de 90 l GRATIS o lama Orbit.

Se pare ca iesirea din criza incepe tot pe 1 aprilie, dupa parerea mea... 1 aprilie 2016.

optimistule

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Se ieftineste pentru ca de azi am iesit din recesiune, asa cum ne-a promis ala mic de respira greu :bl :uameni

Daca nu se ieftineste si benzina inseamna ca iesim din recesiune pe jumatate:grin:

Link spre comentariu

Da, daaaa de azi s-a scumpit cu 0,09 bani/litru!

:dr3

S-a scumpit cu 9 bani sau cu 0.09 lei/litru :grin: :2dr

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare