soimu Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 asa cum a anuntat, Petrom va ieftini motorina standard de luni cu un leu pe litru, dar benzina va ramane la acelasi pret multumita Guvernului Boc, care a facut presiuni mari asupra distribuitorilor de carburanti, ingrijorati de situatia economica precara si scumpirea constanta a produselor datoriata cresterii pretului la carburanti prin aceasta masura se incearca ieftinirea costurilor de transport si deci ieftinirea alimentelor si a produselor de baza forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SeptimiuAl Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Re: de ce ieftineste Petrom de luni motorina cu 1 leu pe litru Sa fie din cauza ca azi e 1 aprilie ? Nu mai am Aro , l-am vandut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Re: de ce ieftineste Petrom de luni motorina cu 1 leu pe litru daca ma uit bine in calendar vad ca azi e 01 aprilie!!! :grin: :ha::br Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Re: de ce ieftineste Petrom de luni motorina cu 1 leu pe litru In zona in care stau eu e 7 ron litrul de motorina ... cica vor sa recupereze in weekend pierderea anuntata cu ocazia zilei de luni cand intradevar ziceau ca s-ar putea ieftini carburantul! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roskat Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Re: de ce ieftineste Petrom de luni motorina cu 1 leu pe litru Incepea sa-mi para rau ca am facut azi plinul 90l la masina de servici.... Pacat ca e 1 aprilie Go big or go home. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Re: de ce ieftineste Petrom de luni motorina cu 1 leu pe litru Se ieftineste pentru ca de azi am iesit din recesiune, asa cum ne-a promis ala mic de respira greu :bl :uameni Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Re: de ce ieftineste Petrom de luni motorina cu 1 leu pe litru Si aia to pacaleala e, dar piticu' atomic nici macar simpatic nu e. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Re: de ce ieftineste Petrom de luni motorina cu 1 leu pe litru Si la un plin de 90 l GRATIS o lama Orbit. Se pare ca iesirea din criza incepe tot pe 1 aprilie, dupa parerea mea... 1 aprilie 2016. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Aprilie 2, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Re: de ce ieftineste Petrom de luni motorina cu 1 leu pe litru Si la un plin de 90 l GRATIS o lama Orbit. Se pare ca iesirea din criza incepe tot pe 1 aprilie, dupa parerea mea... 1 aprilie 2016. optimistule forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Re: de ce ieftineste Petrom de luni motorina cu 1 leu pe litru Se ieftineste pentru ca de azi am iesit din recesiune, asa cum ne-a promis ala mic de respira greu :bl :uameni Daca nu se ieftineste si benzina inseamna ca iesim din recesiune pe jumatate:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 8, 2011 Partajează Postat Aprilie 8, 2011 (editat) Re: de ce ieftineste Petrom de luni motorina cu 1 leu pe litru Da, daaaa de azi s-a scumpit cu 0,09ron/litru! :dr3 Editat Aprilie 9, 2011 de nessum Merci Marse pt.corectura. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Aprilie 8, 2011 Partajează Postat Aprilie 8, 2011 Re: de ce ieftineste Petrom de luni motorina cu 1 leu pe litru Da, daaaa de azi s-a scumpit cu 0,09 bani/litru! :dr3 S-a scumpit cu 9 bani sau cu 0.09 lei/litru :grin: :2dr Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vlad2007_m Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Re: de ce ieftineste Petrom de luni motorina cu 1 leu pe litru niste jnapani Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate