Sorin Priboi Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 Am o rugaminte catre colegii posesori de Pajero: Ce cod are cutia automata de la Pajero LWB cu motor 4M40? Masina este englezoaica din 95 si vreau sa ma uit in manualul de service pt o verificare a senzorilor si nu stiu care este cutia care vine pusa pe masinile cu motorizare 4M40. Va multumesc. Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link to comment Share on other sites More sharing options...
scaiceanu marian Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Re: Ce cod are cutia automata de la Pajero LWB cu motor 4M40? Modelul de cutie este AISIN 30-40LE Cod : MR176419 Part Spec: V4AW3-7UI,UJ,UG,UH,UKT sau MR336936 Part Spec: V4AW3-B-UI,UIL,UJ Ambele coduri sunt echivalente. Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorin Priboi Posted April 3, 2011 Author Share Posted April 3, 2011 Re: Ce cod are cutia automata de la Pajero LWB cu motor 4M40? Multumesc Marian! Multa sanatatesi toate cele bune. Cu respect, Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsu3.5v6 Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Re: Ce cod are cutia automata de la Pajero LWB cu motor 4M40? Daca ai buton pentru Power/Hold este Aisin 30-43LE. Daca te intereseaza am si manualul de reparatie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorin Priboi Posted April 5, 2011 Author Share Posted April 5, 2011 Re: Ce cod are cutia automata de la Pajero LWB cu motor 4M40? Daca ai buton pentru Power/Hold este Aisin 30-43LE. Daca te intereseaza am si manualul de reparatie. Trimite=mi te rog link=ul pe adresa de mail sau prin trasfer.ro adresa mea este sorin.priboi@yahoo.com Multumesc. Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorin Priboi Posted April 5, 2011 Author Share Posted April 5, 2011 Re: Ce cod are cutia automata de la Pajero LWB cu motor 4M40? buna seara baieti...aveti idee daca se potriveste cutia automata de 2,8 pe 2,5 din 1995....? Nu stiu ce sa iti spun... mai intreaba sau poate iti va raspunde un coleg care este mai priceput in ale mecanicii.Dar de ce te intereseaza sa o schimbi?Iti face probleme? Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts