Tomitza Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Calatorie placuta:ha::ha: http://www.shotoverjet.com/the-video 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Re: Drift pe apa Calatorie placuta:ha::ha: http://www.shotoverjet.com/the-video deci... formularul de renuntare lapretentii de la concursurile de offroad e hartie igienica fata de ce semneaza asta inaine sa urce "la bord":ha::ha::ha::ha: forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Re: Drift pe apa Va da-ti seama ce curate sunt scaunele din acea barca?? :ha::ha::ha::ha: Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Aprilie 4, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Re: Drift pe apa Acum imi dau seama ca la ce riscuri se expun nu au nici casca. Dupa o tura cu astia ajungi:old 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Re: Drift pe apa Acum imi dau seama ca la ce riscuri se expun nu au nici casca. Dupa o tura cu astia ajungi:old e cea mai mare prostie sa le dea casca vrei sa plateasca pensie alimentara toata viata??? in caz de poc se intelege cu copii intr-o singura transa... numai ca victimele tocmai au semnat act de renuntare la pretentii , ei si urmasii :grin: forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Re: Drift pe apa Acum imi dau seama ca la ce riscuri se expun nu au nici casca. Dupa o tura cu astia ajungi:old Man , filmul nu e real .........poate din taste da :ha:... in primul rand barca pe jet trage pietre la turbina si paaaaaaa :grin: apa in film e destul de mica :tk Am sa caut in filmuletele mele sa vezi ce inseamna drifturi pe apa ......... :grin: tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Aprilie 4, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Re: Drift pe apa Si de asta ce mai zici ca e filmat din barca nu de alta:x 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Re: Drift pe apa Bai da' aia nu au auzit de mierla de apa? :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gtdflorin Postat Aprilie 5, 2011 Partajează Postat Aprilie 5, 2011 Re: Drift pe apa E....mare smecherie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uzi Postat Aprilie 5, 2011 Partajează Postat Aprilie 5, 2011 Re: Drift pe apa drift pe apa suna tentant Cei ce simpt a offroad-ului chemare pe asfalt sunt vesnic pierduti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Aprilie 5, 2011 Partajează Postat Aprilie 5, 2011 Re: Drift pe apa superb .... ca sa fie mai palpitant i-al pune o mana la spate si l-as lega la ochi pe stimabilul " capitan " :ha: si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Aprilie 5, 2011 Partajează Postat Aprilie 5, 2011 Re: Drift pe apa Ca sa fie si mai palpitant, mi-as plimba soacra pe locu din spate :banana:ha: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate