Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Drift pe apa

Tomitza

Postări Recomandate

Re: Drift pe apa

Calatorie placuta:ha::ha:

http://www.shotoverjet.com/the-video

deci... formularul de renuntare lapretentii de la concursurile de offroad e hartie igienica fata de ce semneaza asta inaine sa urce "la bord":ha::ha::ha::ha:

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum imi dau seama ca la ce riscuri se expun nu au nici casca. Dupa o tura cu astia ajungi:old

0723358877

Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler)

Link spre comentariu

Acum imi dau seama ca la ce riscuri se expun nu au nici casca. Dupa o tura cu astia ajungi:old

e cea mai mare prostie sa le dea casca

vrei sa plateasca pensie alimentara toata viata???

in caz de poc se intelege cu copii intr-o singura transa... numai ca victimele tocmai au semnat act de renuntare la pretentii , ei si urmasii :grin:

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Man , filmul nu e real .........poate din taste da :ha:... in primul rand barca pe jet trage pietre la turbina si paaaaaaa :grin: apa in film e destul de mica :tk

Am sa caut in filmuletele mele sa vezi ce inseamna drifturi pe apa ......... :grin:

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Si de asta ce mai zici ca e filmat din barca nu de alta:x

0723358877

Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare