soimu Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 dragilor, de ieri ma tot framant si nu stiu ce sa fac...sa zic sau sa nu ma risc sa radeti de mine intreb totusi, cu speranta ca e ceva care imi scapa dupa ce de o saptamana la fiecare gropita din drum pe dreapta, masina face un tonggg , duminica am intrat sub ea cu levierul pe langa bucsele (nenteles...OME poliuretan) din capatul bratelor fata...care au joc, am zarit usoare urme de ulei pe burta cutiei de viteze ia sa vad cum sta nivelul, ca sa nu fi curs din ea prea mult dau jos busonul de la nivel... hop, ca iese.... dar nu ulei, sau ma rog, nu curat alb spre gri... e bai, am apa in ulei pun bidonul.... si ii dau drumul la tot...6 litrii in cap nu e bun, ca abia in toamna am dat jos cutia, reparata si pusa sus... cu ulei nou verific cutia de transfer, ulei la nivel, culoare aurie acuma intrebarea e... de unde mama dracului putea sa rasara apa...si de unde asa multa mentionez ca am avut doar 4-5 treceri prin apa, dar ma indoiesc sa fi ajuns la cutie...adica nu cred ca era apa mai sus de jumatatea rotilor...treceri scurte, fara opriri si alte demonstratii aveti idei, ca eu sunt epuizat multumesc forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Re: enigma cutiei de viteze Poate ai termoflot....stiu ca freelanderul are ! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Re: enigma cutiei de viteze Buna seara ! Eu nu stiu ce-i aia termoflot, sau ce intelegeti voi prin asta. Dar daca radiatorul cutiei este corp comun cu cel al motorului, stiu clar ca au fost cazuri cand peretele comun s-a strapuns si lichidele sau mixat, cu rezultatul observat mai sus... Solutia este clara, sper... Alt radiator separat de alu pentru ATF, si daca poti trai cu ideea ca ala de apa/ATF original e asa cum e, ai scapat. Daca ai cosmaruri, faci si alt radiator de alu MARE, pentru apa motorului... Si atunci o sa ai un somn linistit... Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Re: enigma cutiei de viteze Poate ai termoflot....stiu ca freelanderul are ! Are pe diferentialul central, care e cu vascozitate si care daca se supraincalzeste ramai cu tractiune fata. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Re: enigma cutiei de viteze 99% vorbim si scriem de Patrol , 28Td ... Verifica aerisitorul ...si pe sus pe la batzul de amestecat vitezele .... Schimba uleiul cu unul foarteee ieftin , lasa-l o zi si schimba-l iar ... Verifica iar ...( o rugaciune mica si un gind bun nu strica , daca esti tipul ..) si sint si eu curios ce-ai sa afli . Bucse mai bune decit cele de origine eu n-am vazut, dar inca-s junior , mai fac opinie pe la 99 ani ...Totusi recomand ( cel putin pe fata ) bucse de origine ...bune , dar scumpe ( totusi singura optiune pe care o cred OK ) . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Re: enigma cutiei de viteze Daca burdufu de la schimbator inchide etans....verifica sa nu ai instalatia de aerisire infundata...poate crea condens in cutie !!!...am mai vazut asa ceva cand un rulment din cutie era gripat si se invartea in carcasa de aluminiu...ceva pilitura nu ai gasit pe buson sau pe fundul vasului in care ai dat drumu la ulei ? Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Aprilie 5, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2011 Re: enigma cutiei de viteze pilitura ioc, chiar nimic burdufe bune dar cos, kato... am scos 6 l si am bagat 4 (din cate stiu atat intra)... dao dracului de condens si transpiratie (a soferului) ca 2 litrii nu e deloc putin sa se adune in 6 luni... si de tot cred ca am facut 1000 km in iarna asta pentru ceilalti... cutia de viteze e manuala, normala de tot, fara pereti comuni cu motor, radiator, etc, asa ca nu are de unde sa imprumute apa... singurul perete comun il are cu cutia de transfer...care e la nivel normal si are in ea ulei curat nici de afara nu avea cum sa ia, prin gauri, pentru ca, sigur sigur, lua mai putina decat arunca in mers...aia e clar forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 5, 2011 Partajează Postat Aprilie 5, 2011 Re: enigma cutiei de viteze Fenomenul e foarte ciudat. Totusi la schimbul de anul trecut ai verificat daca s-a scurs tot uleiul? Sa bagi 4 litri si sa scoti 6 ... e cel putin ciudat. Sau la schimbul de ulei ...sigur nu ti-a pus mecanicul mai mult ulei? Cutia de viteza in partea de sus sau pe la mijloc nu are ceva fisuri care ar fi putut inlesni intrarea de apa fie de la ploaie, treceri prin apa sau fie pur si simplu de la spalatorie? Asta se poate verifica prin inspectarea cutiei cu masina pe rampa. Daca e uda sau umeda mai sus ...ar trebui cautate aceste fisuri. Acumularea a 2 litri in 6 luni .... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Aprilie 5, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2011 Re: enigma cutiei de viteze Fenomenul e foarte ciudat. Totusi la schimbul de anul trecut ai verificat daca s-a scurs tot uleiul? Sa bagi 4 litri si sa scoti 6 ... e cel putin ciudat. Sau la schimbul de ulei ...sigur nu ti-a pus mecanicul mai mult ulei? Cutia de viteza in partea de sus sau pe la mijloc nu are ceva fisuri care ar fi putut inlesni intrarea de apa fie de la ploaie, treceri prin apa sau fie pur si simplu de la spalatorie? Asta se poate verifica prin inspectarea cutiei cu masina pe rampa. Daca e uda sau umeda mai sus ...ar trebui cautate aceste fisuri. Acumularea a 2 litri in 6 luni .... yonut, eu fac schimburile si intretinerea sa fie fisura sau spartura e exclusa, nu de alta, dar la turatie, in cutia de viteze se imprastie uleiul ... e de fapt o ceata de ulei... care ar fi iesit si se vedea nu doar pe carcasa prelinsa, ci banuiesc ca si pe caroserie eu am pus intodeauna o ideie mai mult ulei, pentru ca am avut aro si M...si de acolo am pitici pe creier... alea intodeuna lacrimeaza lichidele, si e mai mare riscul sa ramai pe uscat decat sa stice ca e prea mult acum... poate am pus mai mult cu jumate de litru, dar e vorba de cantitate mare in surplus pun acest topic pentru a vedea daca altii au patit la fel cu patrolul lor...daca nu, e clar ca 1. fie ca dupa reparatia de la Abdul (cluj) a ramas apa in cutie prin diferite cotloane (care se stie ca exista si sunt concepute sa capteze bucatile in miscare pentru a nu fi antrenate de ulei intre pinioane)...pentru ca stiu, omul a spalat cutia pe dinauntru. 2. fie e blocat sau rupt aerisitorul, si la trecerile prin apa a inghitit apa uleiul nu era compromis grav, inafara de culoarea alba, era vascos, avea proproetati de ungere bune... posibil ca la montarea cutiei sa fi pus uleiul PE SUS pe la maneta, intrucat (cine cuonaste) introducerea uleiului in cuite la patrol e dificila datorita pozitiei busonului de unmplere.... motiv pentru care, POSIBIL sa fi pus 1 l in plus (mai ales ca eu stiam ca in cutie trbuie sa intre 5 l si nu 4...cat am gasit acum ca scrie intr-un manual forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Aprilie 5, 2011 Partajează Postat Aprilie 5, 2011 Re: enigma cutiei de viteze Da , umplerea pe sus e o practica comuna , desi aproximativa.... Daca asa s-a procedat , atunci cantitatea e oarecum nerelevanta , iar faptul ca uleiul e contaminat nu e de asemenea relevant pentru ca o mica cantitate de apa poate schimba destul de mult aspectul uleiului .De asemenea , chiar si uleiul necontaminat care are o perioada mai lunga de functionare poate avea un aspect spumat , cu o culoare schimbata si tulbure .Unele uleiuri sint mai ...altfel decit altele ...cumperi ambalajul, inauntru-i leopardul - sau nu .... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 5, 2011 Partajează Postat Aprilie 5, 2011 Re: enigma cutiei de viteze Soimu, Totusi mai schimba uleiul odata respectand urmatoarele: -asteapta sa se scurga tot; -pune exact cantitatea care iti trebuie respectiv ...3.9 litri -verifica toate orificiile prin care s-ar putea infiltra lichide straine; -treci cu masina prin apa ; -peste circa o luna da-i drumul iar si verifica-l cantitativ si calitativ; consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian1975 Postat Aprilie 5, 2011 Partajează Postat Aprilie 5, 2011 Re: enigma cutiei de viteze scuze ca ma bag in discutie, dar...............dupa culoarea descrisa pare sa fie rachie cu propolis:banana :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulele Postat Aprilie 5, 2011 Partajează Postat Aprilie 5, 2011 Re: enigma cutiei de viteze salutare, scriu numai din auzite, dar poate fi o cauza posibila. cutia are o aerisire care se duce sus pe undeva pe langa filtrul de aer. verifica daca mai e intreg furtunul ca poate sa traga apa pe acolo cand te balacesti. Tot timpul cu fruntea sus! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate