cristibuzatu Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Salutare, Primavara cam da semne ca a venit. Asa ca e cazul sa scot si eu, pt prima data anul acesta, spre rusinea mea :old , Samuraiul la plimbare. Plecarea, undeva vineri seara, cu dormit, foarte probabil in zona Breaza. Asa ca daca ma-ti putea ajuta cu un traseu prin zona, vas fi super recunoscator. Alte doua masini vor insoti Samuraiul...o Vitara si un Hilux... Daca mai e cineva doritor de o "ieseala" poate ne adunam mai multi... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moartea Postat Aprilie 5, 2011 Partajează Postat Aprilie 5, 2011 Re: Unde dezmortesc Samuraiul ? Zona Breaza... daca te cazezi in Breaza da un semn de viata si te duc pe niste coclauri prin zona acum depinde cat de extrem vrei si de cum va fi vremea eu sunt din Campina! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Aprilie 5, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2011 Re: Unde dezmortesc Samuraiul ? Zona Breaza... daca te cazezi in Breaza da un semn de viata si te duc pe niste coclauri prin zona acum depinde cat de extrem vrei si de cum va fi vremea eu sunt din Campina! Am primit de la omoroka o recomandare de traseu si anume de la campina spre valea lunga sau chiar pucioasa O sa incercam varianta asta...cu toate ca am inteles ca e posibil traseul sa nu fie cel mai accesibil... Oricum, poti sa ma ajuti cu nr tau pe privat ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moartea Postat Aprilie 6, 2011 Partajează Postat Aprilie 6, 2011 Re: Unde dezmortesc Samuraiul ? Zona Breaza... sa facut autostada pe acolo :) sa asfaltat pana la granita cu db poate mai este si alt traseu pe care eu nu il stiu! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusherme Postat Aprilie 6, 2011 Partajează Postat Aprilie 6, 2011 Re: Unde dezmortesc Samuraiul ? Zona Breaza... din breaza treci DN1, intrii in Nistoresti, de acolo Valea doftanei..... si roti sa ai, treci muntele spre Cheia. drumul e super... destul de dificil......cateva coborari pe ravene......., 3-4 ore daca nimeresti din prima, daca nu.......mai vezi the new rambler Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
szk72 Postat Aprilie 6, 2011 Partajează Postat Aprilie 6, 2011 Re: Unde dezmortesc Samuraiul ? Zona Breaza... domnul buzatu, ma luati si pe mine? vitara stock cu anvelope de iarna..:2dr Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Aprilie 6, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2011 Re: Unde dezmortesc Samuraiul ? Zona Breaza... din breaza treci DN1, intrii in Nistoresti, de acolo Valea doftanei..... si roti sa ai, treci muntele spre Cheia. drumul e super... destul de dificil......cateva coborari pe ravene......., 3-4 ore daca nimeresti din prima, daca nu.......mai vezi ma ajuti cu un nr de telefon pe prv pls....ca daca e asfalt pe prima varianta...iau in considerare cu mare placere propunerea ta :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 6, 2011 Partajează Postat Aprilie 6, 2011 Re: Unde dezmortesc Samuraiul ? Zona Breaza... Atentie la 1500m inca este zapada. Ar fi bine sa aveti sufe si troliu. :x In rest drumul este soft...:wink: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Aprilie 13, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Re: Unde dezmortesc Samuraiul ? Zona Breaza... Ne-am intors luni de la "ieseala" de inceput de primavara. Pana la urma am facut creasta Baiului. Traseul a fost destul de usor. Au fost ceva probleme doar cu unele portiuni in care zapada bloca drumul. In rest vant puternic si peisaje superbe. Bine ca nu ne-a prins zapada de duminica dupamasa pe munte :D Ceva poze mai jos.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Aprilie 13, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Re: Unde dezmortesc Samuraiul ? Zona Breaza... ................. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Aprilie 13, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Re: Unde dezmortesc Samuraiul ? Zona Breaza... ............... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Re: Unde dezmortesc Samuraiul ? Zona Breaza... Frumoase peisaje si mai mult ca sigur o distractie pe cinste. De abia astept sa scot acaretul la lumina sa ma alatur voua. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciocanrzv Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Re: Unde dezmortesc Samuraiul ? Zona Breaza... da , frumoasa iesire frumoase peisaje ! pacat ca a fost fara finalizare :grin: . Poate data viitoare ajungem si la finalul drumului ( Azuga ) :x Toyota Hilux 2.5 D-4D Skoda Octavia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate