AG22EDI Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 Ma scuzati ca tot deschid topic-uri,ce alegeti din Mitsubishi Pajero SWB sau LWB ? Va rog frumos sa si argumentati motivul modelului ales. ________________________________________________________ :cliiiiiiha:cl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 Re: Mitsubishi Pajero SWB sau LWB ? Alegerea se face in functie de ce vrei sa faci cu masina aia, de numarul persoanelor care se vor plimba cu ea, de bagajele pe care stii le vei cara cu ea si poate si de bugetul alocat...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
geotiganica Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 Re: Mitsubishi Pajero SWB sau LWB ? In functie de cat de mult si pentru ce folosesti masina alegi si versiunea. Eu de exemplu am ales versiunea swb dar merg doar in weekend cu ea maxim 2 persoane si cat mai mult in offroad....si sunt foarte multumit de alegerea facuta. Mitsubishi Pajero LWB wide fanders 3.5 v6 24valve 1999 / Mitsubishi Pajero lwb v80 / Porsche Chayenne Link to comment Share on other sites More sharing options...
AG22EDI Posted April 6, 2011 Author Share Posted April 6, 2011 Re: Mitsubishi Pajero SWB sau LWB ? Pai sa ma gandesc la ce o sa o folosesc...........Plimbari de weekend,singur sau 2-3 amici,coclauri si mult fun,fun,fun:banana:j Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 Re: Mitsubishi Pajero SWB sau LWB ? Poate iti e de folos si discutia de aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?59902-Offroader-mare-%28Patrol-Pajero-LC-etc%29-vs-offroader-mic-%28Samurai-Jimny-etc%29-avantaje-si-dezavantaje-%28discutie-generala%29 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassai Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Re: Mitsubishi Pajero SWB sau LWB ? Eu folosesc un LWB iau cu mine 3 persoane cel putin si un caine, daca imi luam SWb nu mai aveam unde baga cainele.:wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
koch marius robert Posted April 13, 2011 Share Posted April 13, 2011 Re: Mitsubishi Pajero SWB sau LWB ? salutare eu am ales varianta scurta ma descurc mult mai bine in off si in padure , varianta lunga nu scutura atat si incap bagajeeeeeeeeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
radubal77 Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 Re: Mitsubishi Pajero SWB sau LWB ? Salut Pentru motivele enumerate de tine mai sus cred ca cel mai potrivit ar fi un SWB cu motor de 2.5TD sau 2.8TD(preferabil 2.8,motor mai puternic iar distributia e pe lant),iar daca e cu cutie manuala e si mai bine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduromaniac Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 Re: Mitsubishi Pajero Salut ! Am si eu un Pajero L040 din 1988, varianta scurta si sunt f. multumit cum se comporta în teren, am ramas pîna acuma o singura data suspendat cu el pe un dîmb în padure, însa daca as fi avut varian ta lunga s-ar fi întîmplat asta mult mai des. Deci cred ca pt peripetii în teren accidentat cea mai potrivita alegere este varianta scurta, iar pt drumetii forestiere împreuna cu prietenii, la iesirile la iarba verde cu gratarul varianta lunga ar fi ideala. La trasul unei remorci pe strada sunt amîndoua variante potrivite !!! Cam asa vad eu situatia !!! O zi buna si sa ai parte de clipe misto cu masina în offroad !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionutt daniel Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 Re: Mitsubishi Pajero SWB sau LWB ? Eu am ales varianta lunga, motor diesel 2.5. Este foarte foft la suspensie, nu scutura, are loc de bagaje. Eu am cutie automata, este foarte comoda la condus, insa mi-as dori manuala, parca ai mai mult control asupra masinii, uneori parca simt nevoia sa mearga cu turatie mai joasa. In teren este foarte buna cea automata. Cred ca cel mai bine la consum iesi cu varianta scurta si cutie manuala. Hyundai Terracan 2.9crdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts